Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

aşkla, sevgi ve saygıyla

nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyorduk ben herşeyime bitaneme abi diydum benden 7 yaş büyük, çok şeyler yaşayıp görmeme rağmen halada aşığım allah bozmasın mutlu sağlıklı huzurlu nice yıllara inşallah

5.yılın sonunda severek evlendik.5 aylık evliyz şuan..Rabbima şükür herşeyy çk güzell halen ilk günkü gibi seviyorum kocamı darısı tüm sevenlere..:asigim:

bi an sanki bu yorumu ben mi yazmışım diye baktım aynısını yaşadım iki yaş küçük bende şimdi nişanlıyız yaş sorun oldu mu hiç biz şuan ailelerden çok çekiyoruz gercı bitirmek üzereler bizi

biz beraber çalışıyoduk bende abi dedim aşkıma geldi bi daha bana abi deme lütfen demişti bende saf zannettim ortam da yanlış anlaşılıyor bey demem gerekiyor herhalde dedim ne bileyim benimle ilgili düşünceleri olduğunu:26: o zaman ama 13 sene oldu beraberiz 11 senelikte evliyiz.....

evet sonuda bende evlendim hemde lise arkadaşımla 8 yıl bekledim onu oda beni ondan başkasını görmedi gözüm çok sevdim allahıma çok şükür sonunda 4 şubatta evlendik dillere dewstan bi düğünle hemde sanatçı klasik sunuşunu yapamadı evet gelinle damadı dansa davet ediyoruz! bile diyemedi çünkü hiç oturmadık allahım çok güzel bi duygu sevdiğinin yanağına gece ansızın bi öpücük kondurmak çok mutluyum allahım bozmasın

ben yıllarca istemiyordum nişanlımı, sonra istedim ve çıktık sonra nişanlandık,
4-5 yıldır tanıdığım biriydi, beni istiyor ben onu istemiyordum beğenmiyordum.
ama anladım ki ben de yaşlanıyorum tip de geçiyor kalıcı olan sey tip fizik değilmiş.
ayrıca gayet de guzel görunumlu nısanlımvar :)

yas fawrkı dememıssın ama benden 7 yas buyuk,
ben 30a yakınım :)

ben görücü usülü evlendim. ne yalan söyliyim ilk gördüğümde çok beğendim. nişanlandıktan sonra saldı kendini kirli sakalla dolaşmalar, kılık kıyafetine dikkat etmemeler falan. her gördüğümde ay tipe bak ya ben bunu mu beğendim diyordum. tatlı dili de olmasa napardım bilmiyorum. evlendikten sonra deliler gibi aşık oldum ona kıyafetine dikkat ediyorum, hergün traş olmasını söylüyorum. gerçi işi sebebiyle kendine bakmaya mecbur. bbakmasa da olur her haline aşığım artık. çok seviyorum onu hem de çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…