Kim severek, kim sevmeyerek evlendi? Bakalım evlilik kararı nasıl oldu?

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
pekı kızlar merak ettım ben severek evlenıyorum hemde bes senenın ardından pekı sız evlenecek veya evlı adaylar

*severek mı evlendınız:asigim:

*gorucu usulumu oldukafamçokkarıştı

*artık yas geldı geldı evlenmem lazım mı dedınız-tatlicadiarzu-

*sevmıyerek mı evlendınız:teselli:

*aıle baskısı bu cocuk ıyı fılan fılan:çok üzgünüm:

DAHA EVLENMEDİM AMA AŞKIMI ÇOK SEVİYORUM YANİ BİZİMKİ SEVEREK EVLENME OLCAK ..........:asigim::asigim::asigim:

Bende evli degilim suan ama seneye kismet olursa severek evlenecegiz nisanlim ile...:asigim: yalnis anlamayin heeee...suanda seviyoruz birbirimizi...!!

Son düzenleme:
görücü usulü oldu ilk gördüğüm an iğrendim bile diyebilirim :roflol: :roflol: ama 2. buluşmadan sonra resmen çıldırdım onun için :asigim:

ailem sadece istedikleri için tavsiyede bulundu. ben daha önce bi seçim yapmış ve o insandan nefret etmiştim... ailem çok istedi, bana hiçbi baskı uygulamadılar ama hissettim çok istediklerini... sırf çeneleri kapansın diye ilk görüşmeye gittim ama Rabbime hamdolsun iyi ki gitmişim, iyi ki... hayatımın en doğru kararı, ailemin en büyük iyiliği bana canım kocam :asigim: :asigim: ki ben evlenmeyi asla düşünmeyen bi feministtim :roflol: :roflol:

bende ılk erdemı gorunce ıyyyyyyyyyyyyyyyy dedım tabı 5 sene once ıyyyyyy demıstım bır hafta gorustum yok dedım olmaz bu cok cırkın demıstım kızlar:lepi: ama o zaman cıdden cırkındı kucuk bırseydı bıyıkları yenı terlemıstı bılırsınız bız kızlar olgun erkeklerı severız:dance:

aradan bır sene sonra aradım erdemı goruselım dedım tamam dedı allahım bır buyumus bu cocuk o zamandan berı ıste gorusuyoruz asıgım bazen bazen sevıyorum bazen sevmıyorum ole gıdıp gelıo ama ıyıkı tanımısım pısman deılım kızdırsada benı :asigim:

ibz eşimle aynı yerde çalışıyorduk.tabi ozamanlar sadece arkadaşız.1 sene sonra falan bana duygularından bahsetti.bendeki tepki. saçmalama daha neler.hem ben senden büyüğüm.sana aşık ta değilim.hiç o gözle bakmadım sana olmaz ööle şey.hiç duymamış olayım.böylece kapatalım bu konuyo.

şimdi evliyiz.2 yılı geçti.iyiki evlenmişim.iyiki peşimi bırakmamış.iyiki onu tanımışım.iyiki ona bi şans vermişim. iyiki o bu konuyu kapatmamış ta benim hayatım olmuş.aramızda bu konuşma geçtikten 1 sene sonra evlendik.

ben eşimle aynı iş yerinde çalışıyoduk severek evlendik ben onu tabi nikah masasına oturtana kadar çok uğraştım ama başardım eşim diyorki beni sarhoş etti kandırdı diyor herzaman

ben sözlüyüm nişanım ramaazandan sonra ıns görücü usulu oluo tahmın bıle edemezdım gorucu usulu sadece mantıklı oldugu ıcın tamam denır gıbı gelıodu dıılmıs ogrendım yanımda dııl gurbetlık var bıde olucem resmen sadece onu ıstıorum dııp dıorum bıde evlılgı var bunun RAbbım nazar degırmesın ıns hep bole kaalalım

İlk önce ben aşık oldum ,platonik sevdim bir süre..:asigim:
Hatta kız arkadaşı vardı o aralar sonra duydumki ayrılmışlar...:jeyyar:
Cep telefonunu buldum , mesajla aşkımı ilan ettim kim olduğumu filan hiç demedim..
Israrlar sonucu söylemek zorunda kaldım ilk buluştuk ve tek taraflı olan aşkım çift taraflıydı artık...:asigim:
Bir buçuk yıl sonraise artık evliydik...
Ağustos 24 te beş yılımız bitmiş olucak evleneli..
Evlenme teklifini o yaptı...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ben severe evlendim heraldeo da sevmiştirkafamçokkarıştıbir dersanede onun kurs alma dönemi bitmiş benim yeni başlamıştı kantinde arkadaşlarla otururken içeriye o girdi ilk kez o zaman gördüm onu veeeeeeeeeişte bu dedim evleneceğim adam bu.başka bi kıza takılıyodu fakat kız bunu sallamıyodu pek kokoştu ne yapsın benim köylü çocuğunu ama bizimkinde bi inat illede o...nihayetinde 6 ay koştum peşinden kç kere hatırlmıyorumbenimle çıkarmısın dedim o reddetti beni hep azimliydim ve sonunda benimle çıkarmısın dedi o günü inanmazsınız burnundan getirdim işte bu anı bekledim dedim çok haince kötükedihüsobir plandı benimki sonrası nişan nikah düğün hala bazıları nasıl tanıştınız dese çok koştum peşinden derim hihoyyytşimdi iyiki senle evlenmişim diyor kaydirigubbakcemile2eeeeeeeee tanımadan karar vermemek lazım dimi bide hep erkekler kadınların peşinden koşacak değil ya bizde tersi oldu:smiley-cool:

kısmetse 2 ay sonra severek evlenmiş olacağız aşkımla:asigim:
tanıştığımızda ünv. de hazırlık okuyodum bi gün oda arkadaşımla mecidiyeköy e gitmiştik ve orada aşkımla karşılaştık meğerse arkadaşımın arkadaşıymış ve istanbula gelmiş o gün iş için :) oturdular sohbet ettik falan ama ben hiç ilgilenmiyorum :1closedeyes:neysee benimki bilg. işiyle uğraşıyo ve olurya işim düşer diye mail adresini verdi bende ona verdim arada bi mailleştik sunumum olduğu dönemlerde arkadaşımdan almış tlf numu aradı konuştuk biraz ama sonrasında hergün aramaya msj atmaya başladı gece yarılarına kadar konuşuyoduk ama ben soranlara arkadaşız hala diyodum neyse aradan bi 4 ay geçti açıldı beyimiz ama ben asla olmaz biz arkadaşız farklı şehirlerdeyiz falan dedim ama vazgeçmedi sevgilim aradan bi 3 ay daha geçti ve çıkmaya başladık 4.senemize girdik
okul biter bitmez sözlendik nişanlandık ve 2 ay sonrada kısmetse evleneceğiz:asigim:kaydirigubbakcemile5

HELAL OLSUN KIZLAR İSTEDİĞİNİZİ ALDIYSANIZ DAHA NE evet hep onlarmı koşacak kız tavlıycak birazda biz tavlıyalım

Bizde aynı yerde çalışıyoruz.Aşıktım aşığım oda bana aşıktı ilk çıkmaya başladığımızdan beri evlenme teklif etti.Hala aşığım onu çok seviyorum.Hep yanında kalmak onunla yaşlanmak istiyorum Allah ın izniyle

Bizimki sanal aşk arkadaşlar....

İş yerinde bir arkadaşım arkadaşlık sitesine üyeydi. Beni de davet etti. Siteye üye olur olmaz, aşkımdan bir mesaj geldi. Konuşmaya başladık. 2 hafta kadar msnde konuştuk sonra telefonumu istedi.
Korktum vermeye ama verdim, arkadaşım çok kızdı, internetten tanıdığın birine nasıl telefonunu verirsin dedi.
Ama o hiç aramadı mesaj attı hep, neyse konuşmaya başladıktan 3 hafta sonra buluşalım dedi, ben çekindim ama tamam dedim, İstanbul'a yeni geldiğim için pek tanımıyordum sadece Eminönü'nü biliyordum orda buluştuk. Otobüsteyken beni aradı nerdesin diye sesini duyunca, Iyyyy ben bu çocukla çıkmam dedim.
Ama aşkımmmmıııı görünceeeee, asla ondan vazgeçmeyeceğimi ve ömrümün geri kalanındaki tek erkeğin o olacağını anladımmmm.
Onu çok seviyorum.... Allah'ıma şükrediyorum onu tanıdığım için. Ben övünerek nette tanıştığımızı söylerken herkese, o saklıyor, hakkımızda kötü düşünürler diyor. :):)
3 yıldır hiç ayrılmadık birbirimizden inş. 2 seneye kadar da evleneceğiz.

bizde kısmetse büyük bi aşkla başlayan 5 yıllık bi birlikteliği 2 ay sonra evliliğe dönüştürücez sevgininde ötesinde hiç vazgeçmeden gün güne büyüyen bi aşk.. ilk başta hiç aklıma bile gelmezdi normal arkadaşlık kısa sürede ( 14 gün içinde) aşka dönüştü itiraf ettik birbirimize çok beyaz gelirdi aşkım bana bide çok uzun hep bende birgün beyazlarım ve uzarım diye bekledim 5 yıldır belkide ondan bekledik bunca yıldır ama bişey değişmedi lülülülülülü çoks eviyorum çok severek evlenmenin tadı dahada başka oluyomuş yüreğim pır pır hep böyle olur inşallah kaydirigubbakcemile2

benimki kiz kardesimin sevgilisin abimle tanis demesiyle oldu.telefonda 7 ay konustuk.fotograflarimizi gorduk birbirimizin.sonra o turkiyeye geldi nisan yaptik.ve cifte dugun yaptik.kardesimde sevgilisiyle evlendi.

Ben 14 eşim 17 yaşında başladık çıkmaya ve 11. yılımızda evlendik.Beraber büyüdük biz kaydirigubbakcemile Çok severek evlendik.Allah herkese ruh eşini buldursun.11 sene oldu ama 2 3 sene gibi geliyor.Evlilik çok zor kızlar.Sevmediğin biriyle olmaz gibi geliyor bana.kaydirigubbakcemile5

Hani gök gürülder, şimşek çakar, yıldırım düşer, yağmur yağar ....
İşte o yıldırım bizim kalbimize düşünce bu halde geldik:roflol:
2 yıla yakındır beraberiz ve şuan nişanlıyız.Seneye evleniyoruz inşaallah :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…