Teşekkürler. Şu pelerinli kamburun sandalyesini çektim oturuyorum köşede.
Hayır be zkituttuk reyiz o nerde görsem tanırımO çilingir masası kurmuş içiyor, yanında boş sandalye var bıçak değil o pipi hiç değil. Kapşonlu pelerin giymiş kambur biri de ona doğru geliyor, sanırım boş sandalye onun.
Yalnız çocuk çıplak, meme uçları görünüyor. Bu ne biçim foto?
E.T. değil mi o?
Bence rahim yani. Baya sağlı sollu yumurtalıklar falanE.T. değil mi o?
Senin de başın yanar gibi Arte çünkü bizim gibilere deli muamelesi yapılıyor buradaVicdan kalmamış hiç. İnsan biraz elektrik verir ıslak sünger koyar da.
Dünya düz değil iki ucu oklu değnektir bir kere.Onun boynuzunda tepsi gibi düz dünya ve de biz barız
Üzgünüm bi bk anlamadım bdbdh
Hayır ayakta kalmasın yazık hamileSen gebesin doğru sen ayaktan tedaviyle devam et
Oturarak tedaviyle devamHayır ayakta kalmasın yazık hamile
Yok E.T.nin kahvesini de aldım.benden istediğin bir şey var mı güzel bacım? Otur otur maşallah oh
Gerek yok ben onu Manisa’ya yatırıp sabah akşam pilav üstü kuru tedavisi yapcam ona
Bizim gibiler derken? Akıllı insanlara deli muamelesi yapılması yeni değil. Tarih bizim gibilerle dolu.Senin de başın yanar gibi Arte çünkü bizim gibilere deli muamelesi yapılıyor burada
Lan deme öyle, ben ona sandalye deyip çektim oturdum.Hayır be zkituttuk reyiz o nerde görsem tanırım
Yeni olmaması dışında sorun yok aşkımKızlar çok geçmiş olsun gerçekten, yeni kafalarınız hayırlı olsun.
Kız bu bildiğin caspernemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Bu arkadasida alalim lutfen..
Tamamen old school.Kızlar çok geçmiş olsun gerçekten, yeni kafalarınız hayırlı olsun.