- 19 Nisan 2022
- 4.185
- 46.980
Ayyyy 30 Agustosa da az kaldıDüzlüğüne yokuşuna ölürüüüüümmmm
İşte ben bunu diyorum bir kız biri erkek el ele tutuşmuş cin diyeEki Görüntüle 3457623
Şurayı kaçırmışız, Michael Jackson’ın eni vici vokke dansı yapan biri var, arkadan da onu “yapmaaa oğlum” diye tutan şüşko bir anne var
Kendini kesmesin?Sok kızMahmut Tuncer dinlettirip iyileştirebilirler belkisi
Emannn ruslar hep donsuz geziyo, bisi olmazİşte arkadaş dediğin böyle olur götümde donum plmasa da makarnamı eksik etmez
Benim deli olduğuma karar verildi o yüzden sen haklı olabilirsinİşte ben bunu diyorum bir kız biri erkek el ele tutuşmuş cin diye
Zaten sütyen giymediğim için donu da bıraksam bir şey kaybetmemEmannn ruslar hep donsuz geziyo, bisi olmaz
Ohh püfür püfürZaten sütyen giymediğim için donu da bıraksam bir şey kaybetmem
Belki de sanat onu iyileştirecek,yaralarını saracakKendini kesmesin?
Kendini kesmesi daha olasi shshsBelki de sanat onu iyileştirecek,yaralarını saracak
Okuz altinda buzagi arama yavAsıl soru o öküz bize anlatıyor yoksa hepimiz yakında boynuzlanacak mıyız
Ayrıca beni etiketlemişsin otur sıfır-Bibli
Ayy özür dilerimAsıl soru o öküz bize ne anlatıyor yoksa hepimiz yakında boynuzlanacak mıyız
Cinler ne anlatmak istiyor diye düşünmeyim demiAsıl soru o öküz bize ne anlatıyor yoksa hepimiz yakında boynuzlanacak mıyız
Ayda uluyan kurt, üstünde öküz var.nemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Eeee insan Michael Jackson da olsa ölünce unutuluyor işte..Ayy özür dilerimhep bu deli karılar yüzünden kaç dakikadır Michael Jackson ve Marmara Denizi arıyorum fotoda
Ben ikna oldum tşkMahmut Tuncer insan mı ki bxbxbxb
Valla sen bu gece zor uyursunCinler ne anlatmak istiyor diye düşünmeyim demi
Yav çiçaam Michael Jackson zayıf bu bildiğin çiftlikbank reis tosunluğundaEeee insan Michael Jackson da olsa ölünce unuluyor işte..
O annesi yere düşmesin diye efekhaaan yapma oğlum öyle kalacaksın diye baarıyoYav çiçaam Michael Jackson zayıf bu bildiğin çiftlikbank reis tosunluğundanaalaka