Bi video vardı çok çok eüzübesmele çekerim nas Felak okurum,seninde zayıf noktaların var diye adam cin'e sövüyorduValla sen bu gece zor uyursun
Eli pıçaklı çocuu gördün mü Artemis? Pıçak olduğu kesin değil,işediği yönünde görüşler mevcutAyda uluyan kurt, üstünde öküz var.
O annesi yere düşmesin diye efekhaaan yapma oğlum öyle kalacaksın diye baarıyo
O nerdeeKahve içen sid (ice age Sid)
Tırşıhan?O annesi yere düşmesin diye efekhaaan yapma oğlum öyle kalacaksın diye baarıyo
Ben ilk başta adam görenleri mimledim bile zaten profil mesajında, sıra bu posta geldi demek...
O çilingir masası kurmuş içiyor, yanında boş sandalye var bıçak değil o pipi hiç değil. Kapşonlu pelerin giymiş kambur biri de ona doğru geliyor, sanırım boş sandalye onun.Eli pıçaklı çocuu gördün mü Artemis? Pıçak olduğu kesin değil,işediği yönünde görüşler mevcut
Bende fazladan gömlek var düşünürsen
Nanansnsjajsj yaaaTırşıhan?
4 kere hacca gittim ben,aha dayıya sorBen ilk başta adam görenleri mimledim bile zaten profil mesajında, sıra bu posta geldi demek...
O çilingir masası kurmuş içiyor, yanında boş sandalye var bıçak değil o pipi hiç değil. Kapşonlu pelerin giymiş kambur biri de ona doğru geliyor, sanırım boş sandalye onun.
Yalnız çocuk çıplak, meme uçları görünüyor. Bu ne biçim foto?
Gerek yok ben onu Manisa’ya yatırıp sabah akşam pilav üstü kuru tedavisi yapcam onaYoo dostum yooo, pengu icin verilecek her rusveti verir O bolonezi sokarim oraya diyecektim ki yemiyomus
Kremali davuklu yapiim bari.Depresif Penguen
Benim ne istediğimin bir önemi yok, oğlum dünyaları yemek istiyor. Bence beni yatırmayın, masrafın altından kalkamazsınız.
Aramıza hoş geldin bebeyim depresif makarna istiyor dışardan hastaneye, sen ne istersin?
İnsan delirdi diye aç bırakılmazGerek yok ben onu Manisa’ya yatırıp sabah akşam pilav üstü kuru tedavisi yapcam ona
Mavi kafası kırmızı eli ve fincanı sarı gövdesi yeşil de kollarıO nerdee
Sen gebesin doğru sen ayaktan tedaviyle devam etBenim ne istediğimin bir önemi yok, oğlum dünyaları yemek istiyor. Bence beni yatırmayın, masrafın altından kalkamazsınız.
Onun boynuzunda tepsi gibi düz dünya ve de biz barızAyda uluyan kurt, üstünde öküz var.
Vicdan kalmamış hiç. İnsan biraz elektrik verir ıslak sünger koyar da.İnsan delirdi diye aç bırakılmazölüm mü delirdim diye ha ölüm müüü
Kafası dediğin şeyi neye benzettiğimi söylemim ben o zaman
Teşekkürler. Şu pelerinli kamburun sandalyesini çektim oturuyorum köşede.Sen gebesin doğru sen ayaktan tedaviyle devam et