- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.460
Sen bize göre çok normalsin ama olmaz kiKız bu bildiğin casper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bize göre çok normalsin ama olmaz kiKız bu bildiğin casper
Öyle deme pek de normal sayılmamSen bize göre çok normalsin ama olmaz ki
Kafalar kafalar bu kafalar bi bizim millette varBi video vardı çok çok eüzübesmele çekerim nas Felak okurum,seninde zayıf noktaların var diye adam cin'e sövüyordu
Valla misler gibii nargile tüttürülüyo bencenemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Ay nerde nerdeeeValla misler gibii nargile tüttürülüyo bence
Oyle goruyorum
accessdenied duyduun mu?? Makarna dostluğu böyle olur işteDepresif Penguen i yedirmem. Ona kuru pilav dayamaya calisan karsisinda beni bulur
Kıymetimiz hep sonradan anlaşılıyorBizim gibiler derken? Akıllı insanlara deli muamelesi yapılması yeni değil. Tarih bizim gibilerle dolu.
Tabikisi, peki kuru pilavcilar nerde hii, nerde? Osura osura uyuyolar daha. O kadar kuruyu yersen olacagi o tabi
Belki de uyuyor taklidi yapıyorlar çünkü kuru ve pilavın neyini savunacaksın ki?Tabikisi, peki kuru pilavcilar nerde hii, nerde? Osura osura uyuyolar daha. O kadar kuruyu yersen olacagi o tabi
Dogru diyorsun bakBelki de uyuyor taklidi yapıyorlar çünkü kuru ve pilavın neyini savunacaksın ki?
Ay var gece var Sid yok Scrat yok kahve de yok. Bulutlu gece.Gunduz gozuyle herkes tekrar baksin. Hala acayip seyler goruyorsmmusunuz yoksa normalmisiniz. Ona gore listeyi cikaracagim
Haini yakalayin ifsa olduAy var gece var Sid yok Scrat yok kahve de yok. Bulutlu gece.
İp var ip iple tutmuşlar ayı tepedeHaini yakalayin ifsa oldu
ben hayalet köpek gördüm gdfklgjnemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Hayalet mi köpek? Konuyu kapatalım yoksa hepimiz Bakırköy'de müebbet yicezben hayalet köpek gördüm gdfklgj
üzücüymüşKayınvalidemi görür gibi oldum normal mi