- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 94.642
Ben gidiyorum ben yokken çok bulmayın yarım saate gelirim bdhdhxArifin Mençıştıra attığı golü ararken, buraya nasıl geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gidiyorum ben yokken çok bulmayın yarım saate gelirim bdhdhxArifin Mençıştıra attığı golü ararken, buraya nasıl geldim
Ben nereye baksam kurt görüyom beni çok ciddiye almamak lazımSen de gördün ama di mi?
Uluyan bir kurt görüyorumnemesis arkadaşımızın çektiği fotoda sonradan farkettiği detay üzerine yeni tartışmalar doğdu hatunlar.
Evet bu fotoğrafta herkes gördüğünü yazsın. Siz de tilki,Harry Potter'daki ruh emici, kambur geyik ve casper'in amcaları gibi şeyler görüyor musunuz yoksa normal misiniz?
Aşkım sen uzak kaldın bi sürekli Türk atağı halindeyiz laikliği cepledik artıkArifin Mençıştıra attığı golü ararken, buraya nasıl geldim
Ajajaj gerek yok bakirkoyu herkes bilir ajajaAma eni vici vokke dansı var di mi
Hastanenin adresini dm atıyorum
O zamaaaannn aaauuuuuuuuuAşkım sen uzak kaldın bi sürekli Türk atağı halindeyiz laikliği cepledik artık
Nöö bu!
Makarna getir bari donu giydirmezler şimdi kendisimi boğarım diyeAjajaj gerek yok bakirkoyu herkes bilir ajaja
O olur bak doğu batı senteziakajjsjNajaajjajsjsjsjs aşkım bu uyuşmazlık bize yakışmadı bari eni vici vokke dansı yapan Mahmut Tuncer diyelim
Baş koymuşuum Türkiyemin yolunaa dıngdırıdıngdındıngdırıdıngO zamaaaannn aaauuuuuuuuu
BolonezliMakarna getir bari donu giydirmezler şimdi kendisimi boğarım diye
Her konuda uluyabilmemizBaş koymuşuum Türkiyemin yolunaa dıngdırıdıngdındıngdırıdıng
Napoliten getir bari ben kıymalı makarna yimemBolonezli
Salçalı alırlar oraya.Bolonezli
Yoo dostum yooo, pengu icin verilecek her rusveti verir O bolonezi sokarim oraya diyecektim ki yemiyomusSalçalı alırlar oraya.
Düzlüğüne yokuşuna ölürüüüüümmmmBaş koymuşuum Türkiyemin yolunaa dıngdırıdıngdındıngdırıdıng
Yeter ki yetki verilsin uluyarak Çin Seddi’ye dayanırız bu gazlaHer konuda uluyabilmemiz
Hahahahaha yaaaaBen orada eli bıçaklı bir abi gördüm kendini korumaya çalışıyor zombie/ruh emici ya da Azrailden.
Ayın üstünde sevinçle yehhu diyerek uçan yeni tıraş olmuş bir domuz var. Ay’ın içinde de Casper ve amcaları var
Terapistimin adını merak eden dm atsın
Sok kızMahmut Tuncer dinlettirip iyileştirebilirler belkisiYoo dostum yooo, pengu icin verilecek her rusveti verir O bolonezi sokarim oraya.
İşte arkadaş dediğin böyle olur götümde donum plmasa da makarnamı eksik etmezYoo dostum yooo, pengu icin verilecek her rusveti verir O bolonezi sokarim oraya diyecektim ki yemiyomus
Kremali davuklu yapiim bari. Depresif Penguen