Kim Korkar Hain İngilizce'den!

Tablodakideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
696
902
Merhaba Hanımlar;
İstanbul'da İngilizce öğretmeniyim ve bir eğitim kurumunda haftanın 4 günü belirli saat aralıklarında İngilizce ders vermekteyim. Geriye epeyi boş vaktim kalıyor ve bu sürede de çalışmaya devam ediyorum. Özel ders veriyorum. Malum hayat şartları, ve okullardaki ders saatleri için ödenen komik paralar, dinlenmeye hakkımızın pek olmadığını sürekli yüzümüze çarpıyor..

Demem o ki; ilköğretim-lise seviyesinde İngilizce dersleri için takviyeye ihtiyacı olan öğrenciler ve genel İngilizce öğrenmek isteyen hemcinslerimle çalışmayı çok isterim.
Deneyimlerim: 2008'den bu yana öğretmenlik yapmaktayım. Çalıştığım okul ve kurslar haricinde, büyük şirketlere ve hastahane bünyesindeki doktor gruplarına alanlarına yönelik İngilizce dersler verdim. 2 sene yurt dışında yaşadım. 1 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum.
Unutmamak gerek; artık İngilizce lüks değil zaruret!
Özellikle çocuklarınızı küçük yaşta bu anlamda yönlendirin, lütfen! Çünkü ileride cidden zor oluyor onlar için. Kurslardaki öğrencilerimin hallerine üzülüyorum şahsen. Kimi bütün gün işte çalışmış, yorgun argın kursa geliyor; kimi okulunda yığınla ders ve sınavla boğuşurken bir de İngilizce öğrenmek için kursa zaman ayırıyor ve hal böyle olunca o kadar öğrencinin içinde zaten kursun da doğru düzgün faydası olmuyor.

Yaş ilerledikçe, sorumluluklar arttıkça ve hayatın yoğunluğu sizi çepeçevre kuşattıkça; farklı bir dil öğrenmek zorlaşıyor. O nedenle "artık benden geçti" diyorsanız bile çocuklarınızı lütfen ihmal etmeyin!
Her türlü soru ve sorununuz için her daim mesaj atabilirsiniz.

X