- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
- #1.241
britney spears resembles marilyn monroe diye yazınca bu konuyla ilgili videolar var.Birini buraya eklemek istiyorum.İkisini de beğenirim aslında.Büyük başarılarının ardında depresyonda sevgi açlığı yaşayan hayata çocuk saflığında bakmış kırılgan ,hayal kırıklığı yaşamış kadınlar /insanlar ikisi de.Bu konuda da ortak noktaları çok.Biliyorsunz marilyn 36 sında intihar etti.Britney toparlamaya çalışıyor.Aslında ne adları , ne ülkeleri ,ne meslekleri önemli .İkisininki de insana ait hikayeler sonuçta .
Britney Spears looks just like Marilyn Monroe - YouTube
Biliyorum hayatlarını....
Fiziksel açıdan fazla benzemediklerini düşünüyorum sadece...Ve Britney e makyajla Marlyn havası verilmeye çalışıldığını...
Videoyu gördüm şimdi..Benzer pozlarını yanyana koymuşlar ama yine de hiç benzemiyorlar fiziksel açıdan...
Saçları makyajları burada hiç benzemiyor.Ne de olsa dönem farkı var .Marilyn öldükten 20 yıl sonra doğmuş Britny .Ama ben hangi elbiseleri giyseler de ,saçları ve makyajları farklı olsa da yine de o bakışları ,gözlerin içini , daha doğrusu o yavru köpek bakışlarını :)) simayı ,havayı benzetiyorum.
genelde arap kadınlarına benzetirler haifa wehbeye ama sizce kime benziyorum kızlar?
genelde arap kadınlarına benzetirler haifa wehbeye ama sizce kime benziyorum kızlar?
:1ninca: gözlerinini yapısı bakışları çok benziyor...daha önce hiç farketmemişdim...:bbo:
İlk defa böyle bir konuya resim ekliyorum... Bakalım birilerine benzeten çıkacak mı ?
Eki Görüntüle 710393 Eki Görüntüle 710394 Eki Görüntüle 710395