- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
- #1.221
olmustur insallah..........
evet kime benzediğini buldum sanırım çok değil ama ismini bilmiyorum o kızın küçük kadınlarda oynuyordu ismin armin di sanırım işte o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) Kızlar yaktınız beni
Acil ameliyatla değişmem lazım o zaman
Gizem Özdilliye benzettiniz beni he valla acilen estetik lazım :)))
118.sayfanın sonunda ve 119 daki fotolarıma bir daha bakın gözünüzü seveyim bir başkasına benzetin :)
Birine benzemek demek illa onun kadar güzel veya onun kadar çirkin olmak değildir.
Yüz hatların benzer ama sen ondan daha güzelsindir veya o senden daha güzeldir. Misal göz şekliniz aynıdır ama senin gözlerin yüzünle daha uyumludur ve daha anlamlı bakıyordur, bu yüzden ona benzesen dahi güzelliğin onunkinden daha fazladır.
KIVILCIMUZUN Gizem Özdilli'yi andırıyorsun ama kesinlikle ondan daha güzelsin. Bir kere onun duruşunda bir basitlik var, ucuz bir seksilik. Ama sen daha asil ve daha masum görünüyorsun. Hatta bir Beren Saat masumiyeti gördüm sende. Benzemiyorsun ama duruşun, bakışın onun gibi.
Bu arada iki tane hesabın mı var? Anlayamadım... :44:
tabiki şart değil ama Gizem Özdilliyi hiç sevmem :)
Heleki tüm insanlık içinden ona benzetilmek :)
Eki Görüntüle 468998
Pek alaka kuramadım ikisi arasında ben şahsen...
Biri daha seksi,çekici ,alımlı bir kadın..Havası,albenisi var...Diğeri sadece bakımlı ve sempatik bir tip....
Marylinin bakışları ,gülümsemesi,hatta dişleri daha güzel ve daha düzgün görünüyor benim gözüme...Havası da öyle :)Kaş ,göz, çene , simalalarını çok benzetirim.Ne zaman onlardan birini izlesem ,diğerini çağrıştırır bana.Yurt dışında da bu benzerlik dikkat çekmiş bir iki videoya rastladım bu konuyla ilgili.