Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

tabiki şart değil ama Gizem Özdilliyi hiç sevmem :)
Heleki tüm insanlık içinden ona benzetilmek :)

Eklentiler

• $IMG_3504111111.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 90
  • $111.JPG
    18,8 KB · Görüntüleme: 99
Birine benzemek demek illa onun kadar güzel veya onun kadar çirkin olmak değildir.
Yüz hatların benzer ama sen ondan daha güzelsindir veya o senden daha güzeldir. Misal göz şekliniz aynıdır ama senin gözlerin yüzünle daha uyumludur ve daha anlamlı bakıyordur, bu yüzden ona benzesen dahi güzelliğin onunkinden daha fazladır.
KIVILCIMUZUN Gizem Özdilli'yi andırıyorsun ama kesinlikle ondan daha güzelsin. Bir kere onun duruşunda bir basitlik var, ucuz bir seksilik. Ama sen daha asil ve daha masum görünüyorsun. Hatta bir Beren Saat masumiyeti gördüm sende. Benzemiyorsun ama duruşun, bakışın onun gibi.

Bu arada iki tane hesabın mı var? Anlayamadım... :44:

Doğru demişsin. Benim halam güzel değildir mesela. Ama kızı bir afet. Hayranlıkla bakardım ona. Ve halama çok benziyor.
Ama işte halam çirkin kızı fıstık gibi.

tabiki şart değil ama Gizem Özdilliyi hiç sevmem :)
Heleki tüm insanlık içinden ona benzetilmek :)

Eki Görüntüle 468998

bence sen fazla takılma tatlım bu gizem özdilli muhabbetine sadece yüz hatlarının yada göz renginin aynı olması o insana benzediğini göstemez bence benzemek çok daha farklı bişey benide yasamin yalçına benzettiler mesela iyiki bülent ersoy demediler yani riski var biraz bu benzeme işinin en iyisi hiç sormamak kendimce

kesinlikle slania ya katılıyorum bu konu eğlence olsun die açılmış ama bence herkes kendine özeldir..:)öyle olmalıdır.istersen dünyannın en çirkin insanı ol ama sensindir o.başkasına benzesende sadece sensindir...o nedenle kendi ile barışık olmalı insan bir başkası olmak, taklit olmak için uğraşmamalı o kişiyi ne kadar severse örnek alırsan al,,sanırım burda en doğru cümle ,şu ,benzemek ruhi ve kişilk bakımndan olursa belki anlam kazanır ne olursan ol bi başkasına benzemeye çalışma kendini alt kademelerde görme.ben mesela bir başkasına benzemekten yada benzetilmekten nefret ederim ama yinede geldim, sordum amaç sadece merak ,eğlence:) asla ünlülere özenmem yada benzemek için uğraşmam çünkü ben benim, bende kendimce değerliyim herkes öle olmalı kendini sevmeli..sonuçta ünlülerde sıradan insanlar sadece ünlüler..yani aferdersiniz bugün türkiye koşullarında bende soyunsam yada garip çılgınca bir hareket yapsam bende ünlü olurum öle değilmi..uzun lafın kısası herkes özeldir bunun ünlüsü sanatçısı şarkıcısı dilencisi yok

Pek alaka kuramadım ikisi arasında ben şahsen...
Biri daha seksi,çekici ,alımlı bir kadın..Havası,albenisi var...Diğeri sadece bakımlı ve sempatik bir tip....

Kaş ,göz, çene , simalalarını çok benzetirim.Ne zaman onlardan birini izlesem ,diğerini çağrıştırır bana.Yurt dışında da bu benzerlik dikkat çekmiş bir iki videoya rastladım bu konuyla ilgili.

Kaş ,göz, çene , simalalarını çok benzetirim.Ne zaman onlardan birini izlesem ,diğerini çağrıştırır bana.Yurt dışında da bu benzerlik dikkat çekmiş bir iki videoya rastladım bu konuyla ilgili.
Marylinin bakışları ,gülümsemesi,hatta dişleri daha güzel ve daha düzgün görünüyor benim gözüme...Havası da öyle :)

britney spears resembles marilyn monroe diye yazınca bu konuyla ilgili videolar var.Birini buraya eklemek istiyorum.İkisini de beğenirim aslında.Büyük başarılarının ardında depresyonda sevgi açlığı yaşayan hayata çocuk saflığında bakmış kırılgan ,hayal kırıklığı yaşamış kadınlar /insanlar ikisi de.Bu konuda da ortak noktaları çok.Biliyorsunz marilyn 36 sında intihar etti.Britney toparlamaya çalışıyor.Aslında ne adları , ne ülkeleri ,ne meslekleri önemli .İkisininki de insana ait hikayeler sonuçta .

Britney Spears looks just like Marilyn Monroe - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…