Kim kime benziyor ? Peki ya sen beni kime benzettin :)

britney spears resembles marilyn monroe diye yazınca bu konuyla ilgili videolar var.Birini buraya eklemek istiyorum.İkisini de beğenirim aslında.Büyük başarılarının ardında depresyonda sevgi açlığı yaşayan hayata çocuk saflığında bakmış kırılgan ,hayal kırıklığı yaşamış kadınlar /insanlar ikisi de.Bu konuda da ortak noktaları çok.Biliyorsunz marilyn 36 sında intihar etti.Britney toparlamaya çalışıyor.Aslında ne adları , ne ülkeleri ,ne meslekleri önemli .İkisininki de insana ait hikayeler sonuçta .

Britney Spears looks just like Marilyn Monroe - YouTube

Biliyorum hayatlarını....

Fiziksel açıdan fazla benzemediklerini düşünüyorum sadece...Ve Britney e makyajla Marlyn havası verilmeye çalışıldığını...

Videoyu gördüm şimdi..Benzer pozlarını yanyana koymuşlar ama yine de hiç benzemiyorlar fiziksel açıdan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum hayatlarını....

Fiziksel açıdan fazla benzemediklerini düşünüyorum sadece...Ve Britney e makyajla Marlyn havası verilmeye çalışıldığını...

Videoyu gördüm şimdi..Benzer pozlarını yanyana koymuşlar ama yine de hiç benzemiyorlar fiziksel açıdan...

zaten adettendir yurt dışında ve türkiyede bile bazı oyuncular ve şarkıcılar şov olsun fantezi olsun zaman zaman onu taklit eder.Çoğunluk karikatürü gibi gözükür.O da bir iki fotoğrafını çoğnluğn yaptığı gibi öyle vermiş.Ama ben tipik saç şekli ve makyaj şeklinden bağımsız o benzerliği hep görüyorum :KK70:

Dişleri,gülümseyişi mükemmelmiş kadının...........

Bu da Britney...

Saçları makyajları burada hiç benzemiyor.Ne de olsa dönem farkı var .Marilyn öldükten 20 yıl sonra doğmuş Britny .Ama ben hangi elbiseleri giyseler de ,saçları ve makyajları farklı olsa da yine de o bakışları ,gözlerin içini , daha doğrusu o yavru köpek bakışlarını :)) simayı ,havayı benzetiyorum.

Saçları makyajları burada hiç benzemiyor.Ne de olsa dönem farkı var .Marilyn öldükten 20 yıl sonra doğmuş Britny .Ama ben hangi elbiseleri giyseler de ,saçları ve makyajları farklı olsa da yine de o bakışları ,gözlerin içini , daha doğrusu o yavru köpek bakışlarını :)) simayı ,havayı benzetiyorum.

Hiçççç benzetmiyorum..Britney Marylin in eline su dökemez.. Dönemsel farklılık değil benim kastettiğim..Fiziksel özellikler..Kaş göz,diş vs yapıları..Britneye makyajla kavisli kaş vs yapmışlar...Benzetemiyorum velhasıl...:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
genelde arap kadınlarına benzetirler haifa wehbeye ama sizce kime benziyorum kızlar?

Eklentiler

• $özzz.jpg
    $özzz.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 147
  • $haifa-wehbe-picture-3.jpg
    $haifa-wehbe-picture-3.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 169
  • $anlatamam.jpg
    $anlatamam.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 141
X