Ben 87 kiloluk hali sandım resmi o kadar yaninedense hala 75 gibi görünüyor.
Bence zayiflamak teknolajiden cok psikolejik ayni seyleri ye diyetteyim zayifliyorum de zayiflarsin,ama daha azini ye bugun cok yedim bu aralar dikkat etmiyorum de, kilo alirsin.DIYET EZIYETI ZIYAFETE DÖNÜŞTÜRMEKTİR.Diyet işi değil bu yok şunu yedim zayıfladım yok bunu içtim zayıfladım geçsinler bunları. Paran varsa tığ gibi olursun. Teknoloji sağolsun
Bence zayiflamak teknolajiden cok psikolejik ayni seyleri ye diyetteyim zayifliyorum de zayiflarsin,ama daha azini ye bugun cok yedim bu aralar dikkat etmiyorum de, kilo alirsin.DIYET EZIYETI ZIYAFETE DÖNÜŞTÜRMEKTİR.
boyu kaç acaba? bence hala kilolu.o göbek basen bence 60 kiilo olamaz. ben 61 kiloyum ve bu kadının yarısı kadar filan görünüyorum:)Ben 87 kiloluk hali sandım resmi o kadar yani
aaynenBen 87 kiloluk hali sandım resmi o kadar yani
Çünkü onlar silikon ve berbatlar.Bu ekteki foto zayıflamış hali mi? O g.t memeler oldukça boşa diyet yapıyor boşversin yemesine baksın değişen bişey yok bi tek kolları diyet yapmış, vücudunun geri kalanı başına buyruk galiba
155 filan. Kısa boylu yani.boyu kaç acaba? bence hala kilolu.o göbek basen bence 60 kiilo olamaz. ben 61 kiloyum ve bu kadının yarısı kadar filan görünüyorum:)
yani evet ozaman doğrudur. kol ve bacaklarının alt kısmı fit görünüyor ama üst bacak ve gövdesinde hala yağ fazlası var baya.Çünkü onlar silikon ve berbatlar.
155 filan. Kısa boylu yani.
Merak ettim o resmini :)ay yok hamileliğindeki o iğrenç manzaralardan sonra bu gayet sexi duruyor, ki basbaya vermiş kadın , hamile iken transparan bir elbise giymişti, kilo vermemiş gibi duruyor diyenler o halini görmemiş sanırım, ben kadın olarak tiksinmiştim valla