kim haklı


Ekonomi cok iyi diye insana saygi duyup dumamaktan ziyade izlememe hakkimi kullaniyorum.Insanlar birbirinden cok farkli,cok cesitli.Ben sadece insanlari gruplandirmayi,yada hobileri veya ilgi alanlarindan dolayi yargilamak istemiyorum kafamda.Bana uygun olmayabilir ama herkesin zevki farklidir.
 
Yani siz tabi ki belki dediğiniz gibisinizdir. Ama ben burda herkese saygi duyarım diyen 10 kişiden 9unun o dayıya salak dediğini biliyorum. 2023de anlaşmanın biteceğine inanlar icin saygi duymamak ne kadar normalse spirituel şeylere inananlara saygi duymamak o kadar anormal geliyor nedense. Birileri okumamış cahil diğerleri eğitimli diye mi yoksa tamamen şov mu emin olamadım.
 
Twitterda falan denk geldiğim kişiler kadar inanıyorsanız bu fal enerji işlerine artık aşırı sıkılmış olabilir. İkizler dengesizdir oğlak parayı sever tarzı geyiklerin ötesine geçince baya sıkıcı oluyor inanmayan için. Özellikle manifest furyası delüzyonel hale geldi artık. Şizotipal bozukluk oluyor bunun bir tık ilerisi. Mesela ben maç muhabbetini hiç sevmem bana çok sıkıcı geliyor. Sevgilimin ilgi alanıdır saygı duyarım ama zırt pırt konusunu açarsa ve yaşam tarzı haline getirirse sinirlenebilirim biraz. Burçlara ve enerji işlerine inanan kişiler inanmayanlara karşı çok baskıcı olabiliyorlar birde. Ama eğer böyle abartılı bir durum yoksa kırıcı olmuş.
 

Çocuk zaten saygı duymuyor bu konuda hepimiz aynı düşünüyoruz. Siz resmen bunu savunuyorsunuz. Bu konuda konuşan birisine saygı duymuyorum yazdınız yani sizin yaptığınız kişinin ilgi alanına değil kişiye saygı duymamak. Yaptığınız da saygısızlık evet, sizin açınızdan sorun olmayabilir onu anladık zaten ama bana göre herkes herkese saygı göstermek zorunda. Gerçi bu bana görelik bir durum da değil ya neyse. İnsanların birbirine saygı duyması gerektiği gerçekten ilkokulda öğretiliyor. Hem konuşmaya gerek yok diyorsunuz hem habire cevap yazıyorsunuz. Sürekli aynı şeyleri yazıyorum ama anlamamakta ısrarcısınız.
 
Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyor "Spiritüel insan"
 
Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyor "Spiritüel insan"
Ya adam senden de başka bir şey beklenmez demiş. E benim gözümde canlanan şey gayet de sık bu tarz şeylerle ilgilendiği ki söyleyince baska sey beklenmez desin. Ayrica zerre ilgilenmeyen insanlar için ha fal olmuş ha ufurukcu saçma sapan şeyler işte ilgilenmeyen için ne farkı var.
 
Falla ne alaka? Sizden de kötü bir oğlak koç burcu enerjisi aldım valla hahaha
 
Yani ben de bu fal, burç, türk dizisi gibi şeylere saygı duymayıp aşırı abartanları anlamıyorum. İnsanlar zaten kör kütük inanarak okumuyor hayatına uygulamıyor hadi öyle yapsa bile saygı duyarım da çoğu kişi zaten boş olduğu için bakıyor kafa dağıtmak için. Yani canımız her zaman çok işe yarar bişeylerle uğraşmak istemiyor ki. Sanki herkes çok elit takılıyor da bu burç fal inananları garipsiyorlar bana da bilgisayar oyunları çok gereksiz geliyor mesela ama oynamayan erkek yok neredeyse bu da onların kafa dağıtma şekli ama gidip de kimse küçümsemiyor.
Herkes kim neyle ilgileniyorsa saygı duymayı öğrenmeli. Erkek arkadaşınız da sürekli bu şekilde davranıyor demek ki rahatsız olmuşsunuz. Açık açık konuşun dikkat etmesi için böyle küçümsenmek hiç hoş değil.
 
Astrolojiye inanmamak için elinde ne varmış.
Birşeye karşı çıkmak için elinde sağlam kanıtlar olmalı bu bir.
İkincisi de kimseye alın bunu öğrenin demiyoruz da bilen insanları aşağılamak nedir?
Astroloji öğren desek onuda yapamaz çünkü ciddi bir matematik bilgisi gerekiyor.
Neyse
 
Bu tip insanlara maalesef ne şekilde kendini ifade edersen et asla kendine çeki düzen vermez aksine seni suçlar '' alıngansın,
abartıyorsun, agresifsin '' gibi... Bu da insanı ekstra sinir eden bir durum haline getiriyor. Ben mesela açık sözlüyümdür arkadaşlarıma benimle küfürlü kelimeler kullanarak konuşmamalarını rica ederim. Alıngan değilim kesinlikle. Güler geçerim çoğu zaman ama uyardığım halde devam ederse de artık insan haklı olarak kızıyor bu sefer '' alıngansın '' diyerek kendine masum bir profil çizmeye çalışıyor. İşin özü seni salak yerine koyuyorlar Hatta en son bu tipte bir 4 yıllık arkadaşıma '' eğer ben alıngan olsaydım ve sana değer vermeseydim seninle bir haftadan fazla arkadaşlık kurmaz yol verirdim gerçi başlarda daha kibardın ama değiştin '' dediğimde ise ben hep böyleydim diyor. Yani kibarca da söylesen kızsanda o haklı Ben her zaman karşımdaki insanın düşüncelerine saygı duyarım. Hoşlanmıyorsa el şakası yapmam, sevmiyorsa saçına dokunmam... Bunlar soğuk ve ters bir insanın vereceği tepkiler değil ki. O yüzden seni aşağılayıp sevdiğin hobilerinle dalga geçiyorsa hiç taviz verme anlayışta gösterme her halükarda kendi istediklerini yapıyorlar :)
 
Ben burç okumam, fal baktırmam ama bunu seven ve fanatiği olan yakın arkadaşım var asla da eleştirmem. Çünkü onun sevdiği bi şey körü körüne inanmıyor belki ama keyif alıyor. Bende sürekli fotoğraf çekilip gezmeyi seven biriyim yakın arkadaşımda bunları sevmiyor ama benim için her yere gelir. Arkadaşlık budur bence. Tabi birbirini bunaltmadan fedakarlık yapmaktır. Aynı şey sevgililer içinde geçerli. Benim hobilerimi eleştiriyorsa bende onu eleştiririm o zaman bu sonsuz saçma bir döngüye girer Saçma buluyorsa fikrini kendisine saklasın. Bunlar enerjiyi sömüren insanlar işte kendi ilgi alanları mükemmel ama karşısındaki insanın aptalcadır. O yüzden ömrünüzü yemesine izin vermeyin bence çünkü huyu böyle sevgilinizin :)
 
Saçma bulabilirsiniz ama zavallı demekte sizi zavallıca gösteriyor :) Yani konu sahibinin sevgilisinin kız versiyonusunuz adeta. Küçümseme, aşağılama hepsi mevcut yazdıklarınızda. Bende şimdi bu düşüncenizi aptalca buluyorum desem hoş olur mu peki?
 
Zavallıca buluyorum yazmıyor. Böyle şeylere inananlar, inanmayan insanların belli bir ruhani seviyeye gelememis zavallılar olduğunu düşünüyor yazıyor. Biraz plaza ortamında çalışmış herkesin gördüğü tipler bunlar.
 
Arkadaşım iyi misin atarı gideri sen yapıyorsun farkında mısın?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…