Ama böyle yapmayi tercih etmiyorum işte. Arkalarından dalga geçtiğim insanlara neden saygı duyayım ya. Siz a haberde ehonomi coh iyi diyen insana nasıl saygı duymuyorsanız ben de yaptığım şeylerin zamanında aananemin ananesi yüzünden başıma geldiğine inanan birisinin fikrine saygı duymuyorum. İnsanlar da tepki verebilir herkes herkese çok saygı duyuyordur mutlaka.
Yani siz tabi ki belki dediğiniz gibisinizdir. Ama ben burda herkese saygi duyarım diyen 10 kişiden 9unun o dayıya salak dediğini biliyorum. 2023de anlaşmanın biteceğine inanlar icin saygi duymamak ne kadar normalse spirituel şeylere inananlara saygi duymamak o kadar anormal geliyor nedense. Birileri okumamış cahil diğerleri eğitimli diye mi yoksa tamamen şov mu emin olamadım.Ekonomi cok iyi diye insana saygi duyup dumamaktan ziyade izlememe hakkimi kullaniyorum.Insanlar birbirinden cok farkli,cok cesitli.Ben sadece insanlari gruplandirmayi,yada hobileri veya ilgi alanlarindan dolayi yargilamak istemiyorum kafamda.Bana uygun olmayabilir ama herkesin zevki farklidir.
Hakli miyim diye sormuş olayı anlatmış çocuk da kıvırmıs şaka yaptım diye. Ben burda şaka yapmadı aslında gerçekten öyle dusunuyor ve saygı duymuyor kısmına cevap verdim. Yani ne yazmam sizi mutlu eder anlamadım. Aklımdan geçen bu, saygı duymuyorum ve bu saygısızlıksa da olabilir benim açımdan sorun yok. Kimseyi sokakta topa tutmuyorum sonuçta, sadece sürekli enerji muhabbeti yapan insanlarla konuşmak, dinlemek, paylaşmak istemiyorum çünkü olmayan şeylere inandıklarını düşünüyorum. Onlar çok mutluysa devam etsin, ben saçma ve boş bulacağım ve kafa yapıları bana uymadığı icin baska fikirlerini de buna baz alarak saygi ile karsilayamayacagim. Yani kimseye bir zararım yok.
Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyorYani sizinle aynı evde vakit gecirmeyecegim için gerçekten pek umurumda olmaz, bu arkadaş da spirituel der o konulara girmezdim tanışsam. Sordunuz diye diyorum yani böyle yapıyorum genelde. Ama sizinle sevgili olacak olsam ya da ev arkadaşı vs vs belli bir şeyleri paylaşmak zorunda kalacak olsam tercih etmezdim çünkü olmadığını düşündüğüm şeylere inanan ve bunu anlatan insanlarla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. Köpek yıkamanin ise konuyla uzaktan yakından ilgisi yok çünkü köpek diye bir şey var, en fazla ilgimi çekmiyor demem.
Ya adam senden de başka bir şey beklenmez demiş. E benim gözümde canlanan şey gayet de sık bu tarz şeylerle ilgilendiği ki söyleyince baska sey beklenmez desin. Ayrica zerre ilgilenmeyen insanlar için ha fal olmuş ha ufurukcu saçma sapan şeyler işte ilgilenmeyen için ne farkı var.Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyor"Spiritüel insan"
Falla ne alaka? Sizden de kötü bir oğlak koç burcu enerjisi aldım valla hahahaYa adam senden de başka bir şey beklenmez demiş. E benim gözümde canlanan şey gayet de sık bu tarz şeylerle ilgilendiği ki söyleyince baska sey beklenmez desin. Ayrica zerre ilgilenmeyen insanlar için ha fal olmuş ha ufurukcu saçma sapan şeyler işte ilgilenmeyen için ne farkı var.
Ay yok hava burcuyumFalla ne alaka? Sizden de kötü bir oğlak koç burcu enerjisi aldım valla hahaha
Bu tip insanlara maalesef ne şekilde kendini ifade edersen et asla kendine çeki düzen vermez aksine seni suçlar '' alıngansın,iyi günler hanımlar
sevgilimle kavga ettik ve benzer konudan daha önce de sık sık kavga ettiğimiz için, kim haklı fikirlerinizi merak ediyorum
dün telefonda konusuyorduk. çizim yapıyordum, ne çizdiğimi sordu. bir burcun zodyakta ilginç bir çizimi vardı onun aynısını çizdiğimi söyledim. ‘senden de bu beklenirdi’ dedi. bir şey demedim. sonrasında biraz soğuk yaptım. neye alındığımı sordu, anlamamış hiç. ben de bu dediğine kızdığımı söyledim. ilk defa böyle dese kızmayacağımı ama hem bu hem de başka birçok konuda defalarca bu şekilde tepki verdiğini ve küçümsediği için kızdığımı söyledim. o daha önceden de hem burçlar hem de burçtan bağımsız başka birçok konuda konuyu kapatıyor ve bunlara inananlara yönelik küçümseyici şeyler söylüyordu. ben de hayatımı bu tür şeylerle şekillendirmiyorum, konuşmak eğlenceli geliyor. bu aralar da bu konular popüler (fal, enerji gibi gibi ki sadece bunlar değil izlediğim diziye bile bu tarz tepki vermişti) belki denk geliyorsunuzdur. o çizim de hoşuma gitmişti farklıydı. sadece bu konu da değil ‘özledim’ dışında ağzından hiç güzel bir kelime çıkmıyorken bi de bu tarz konusuyorsun dedim. ‘şakadan anlamıyorsun, o zaman artık dümdüz konuşalım hiç şakalaşmayalım. her şeye alınıyorsun. sende cidden özgüven problemi var’ dedi. sonrasında da özgüvensizsin diye tekrar vurguladı. tam eski konuları açıyordu ki o sırada dışardaydı zaten yanına arkadaşı geldi kapattık. akşam bir daha konuşmadık. yatarken de iyi geceler yazmadık. bugün de günaydın yazdık sadece ve hala konusmadık.
Saçma bulabilirsiniz ama zavallı demekte sizi zavallıca gösteriyor :) Yani konu sahibinin sevgilisinin kız versiyonusunuz adeta. Küçümseme, aşağılama hepsi mevcut yazdıklarınızda. Bende şimdi bu düşüncenizi aptalca buluyorum desem hoş olur mu peki?Ay hayali şeylere inanmak benim için hobi değil. Saygı duymami gerektirecek bir şey de değil, bana ne ben dinlemek ve hayatıma sokmak istemiyorum der giderim. Futbol da benim içim gereksiz ama en azından hayali değil yani iyi sen izle ben başka şey izlerim der geçerim. Ben enerji menerji diyen biriyle vakit geçirmek istemem, kimseyi de ilgilendirmez. Herkes yok öyle değil dese de bu çocuk kız bu konuda bir şey diyince arkasından ne düşünüyor gayet iyi biliyorum, isterse tabi ki devam etsin bana ne. Sormuş diye cocugun gözünden söyledim nasıl bir konumda olduğunu.
Zavallıca buluyorum yazmıyor. Böyle şeylere inananlar, inanmayan insanların belli bir ruhani seviyeye gelememis zavallılar olduğunu düşünüyor yazıyor. Biraz plaza ortamında çalışmış herkesin gördüğü tipler bunlar.Saçma bulabilirsiniz ama zavallı demekte sizi zavallıca gösteriyor :) Yani konu sahibinin sevgilisinin kız versiyonusunuz adeta. Küçümseme, aşağılama hepsi mevcut yazdıklarınızda. Bende şimdi bu düşüncenizi aptalca buluyorum desem hoş olur mu peki?
Arkadaşım iyi misin atarı gideri sen yapıyorsun farkında mısın?E iyi size saygısı olmayan biriyle devam edin bir kere başlamışsınız diye o zaman, bana ne diye atarlandınız ki? Herkes sırf güzel muzel diye, ya da ufak sebeplerle başlıyor ilişkiye her şey okeymis gibi, zamanla da aslında istedikleri farklı olduğu için uyumsuzluk başlıyor.
Yani bu spirituel şeylere inananlar, inanmayan insanların gözünde nasıl göründüklerini bilseler asla ilişki içine girmezler. Kimse açık açık söylemiyor şimdi ben söyledim kötü olurum ama bilin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?