kim haklı

Ama böyle yapmayi tercih etmiyorum işte. Arkalarından dalga geçtiğim insanlara neden saygı duyayım ya. Siz a haberde ehonomi coh iyi diyen insana nasıl saygı duymuyorsanız ben de yaptığım şeylerin zamanında aananemin ananesi yüzünden başıma geldiğine inanan birisinin fikrine saygı duymuyorum. İnsanlar da tepki verebilir herkes herkese çok saygı duyuyordur mutlaka.

Ekonomi cok iyi diye insana saygi duyup dumamaktan ziyade izlememe hakkimi kullaniyorum.Insanlar birbirinden cok farkli,cok cesitli.Ben sadece insanlari gruplandirmayi,yada hobileri veya ilgi alanlarindan dolayi yargilamak istemiyorum kafamda.Bana uygun olmayabilir ama herkesin zevki farklidir.

Ekonomi cok iyi diye insana saygi duyup dumamaktan ziyade izlememe hakkimi kullaniyorum.Insanlar birbirinden cok farkli,cok cesitli.Ben sadece insanlari gruplandirmayi,yada hobileri veya ilgi alanlarindan dolayi yargilamak istemiyorum kafamda.Bana uygun olmayabilir ama herkesin zevki farklidir.
Yani siz tabi ki belki dediğiniz gibisinizdir. Ama ben burda herkese saygi duyarım diyen 10 kişiden 9unun o dayıya salak dediğini biliyorum. 2023de anlaşmanın biteceğine inanlar icin saygi duymamak ne kadar normalse spirituel şeylere inananlara saygi duymamak o kadar anormal geliyor nedense. Birileri okumamış cahil diğerleri eğitimli diye mi yoksa tamamen şov mu emin olamadım.

Twitterda falan denk geldiğim kişiler kadar inanıyorsanız bu fal enerji işlerine artık aşırı sıkılmış olabilir. İkizler dengesizdir oğlak parayı sever tarzı geyiklerin ötesine geçince baya sıkıcı oluyor inanmayan için. Özellikle manifest furyası delüzyonel hale geldi artık. Şizotipal bozukluk oluyor bunun bir tık ilerisi. Mesela ben maç muhabbetini hiç sevmem bana çok sıkıcı geliyor. Sevgilimin ilgi alanıdır saygı duyarım ama zırt pırt konusunu açarsa ve yaşam tarzı haline getirirse sinirlenebilirim biraz. Burçlara ve enerji işlerine inanan kişiler inanmayanlara karşı çok baskıcı olabiliyorlar birde. Ama eğer böyle abartılı bir durum yoksa kırıcı olmuş.

Hakli miyim diye sormuş olayı anlatmış çocuk da kıvırmıs şaka yaptım diye. Ben burda şaka yapmadı aslında gerçekten öyle dusunuyor ve saygı duymuyor kısmına cevap verdim. Yani ne yazmam sizi mutlu eder anlamadım. Aklımdan geçen bu, saygı duymuyorum ve bu saygısızlıksa da olabilir benim açımdan sorun yok. Kimseyi sokakta topa tutmuyorum sonuçta, sadece sürekli enerji muhabbeti yapan insanlarla konuşmak, dinlemek, paylaşmak istemiyorum çünkü olmayan şeylere inandıklarını düşünüyorum. Onlar çok mutluysa devam etsin, ben saçma ve boş bulacağım ve kafa yapıları bana uymadığı icin baska fikirlerini de buna baz alarak saygi ile karsilayamayacagim. Yani kimseye bir zararım yok.

Çocuk zaten saygı duymuyor bu konuda hepimiz aynı düşünüyoruz. Siz resmen bunu savunuyorsunuz. Bu konuda konuşan birisine saygı duymuyorum yazdınız yani sizin yaptığınız kişinin ilgi alanına değil kişiye saygı duymamak. Yaptığınız da saygısızlık evet, sizin açınızdan sorun olmayabilir onu anladık zaten ama bana göre herkes herkese saygı göstermek zorunda. Gerçi bu bana görelik bir durum da değil ya neyse. İnsanların birbirine saygı duyması gerektiği gerçekten ilkokulda öğretiliyor. Hem konuşmaya gerek yok diyorsunuz hem habire cevap yazıyorsunuz. Sürekli aynı şeyleri yazıyorum ama anlamamakta ısrarcısınız.

Yani sizinle aynı evde vakit gecirmeyecegim için gerçekten pek umurumda olmaz, bu arkadaş da spirituel der o konulara girmezdim tanışsam. Sordunuz diye diyorum yani böyle yapıyorum genelde. Ama sizinle sevgili olacak olsam ya da ev arkadaşı vs vs belli bir şeyleri paylaşmak zorunda kalacak olsam tercih etmezdim çünkü olmadığını düşündüğüm şeylere inanan ve bunu anlatan insanlarla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. Köpek yıkamanin ise konuyla uzaktan yakından ilgisi yok çünkü köpek diye bir şey var, en fazla ilgimi çekmiyor demem.
Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyor🤣 "Spiritüel insan"🤣🤣

Ay ne kadar abarttınız ya. Kadın bir şey çizmiş sanki üfücükçüymüş gibi muamele görüyor🤣 "Spiritüel insan"🤣🤣
Ya adam senden de başka bir şey beklenmez demiş. E benim gözümde canlanan şey gayet de sık bu tarz şeylerle ilgilendiği ki söyleyince baska sey beklenmez desin. Ayrica zerre ilgilenmeyen insanlar için ha fal olmuş ha ufurukcu saçma sapan şeyler işte ilgilenmeyen için ne farkı var.

Ya adam senden de başka bir şey beklenmez demiş. E benim gözümde canlanan şey gayet de sık bu tarz şeylerle ilgilendiği ki söyleyince baska sey beklenmez desin. Ayrica zerre ilgilenmeyen insanlar için ha fal olmuş ha ufurukcu saçma sapan şeyler işte ilgilenmeyen için ne farkı var.
Falla ne alaka? Sizden de kötü bir oğlak koç burcu enerjisi aldım valla hahaha

Yani ben de bu fal, burç, türk dizisi gibi şeylere saygı duymayıp aşırı abartanları anlamıyorum. İnsanlar zaten kör kütük inanarak okumuyor hayatına uygulamıyor hadi öyle yapsa bile saygı duyarım da çoğu kişi zaten boş olduğu için bakıyor kafa dağıtmak için. Yani canımız her zaman çok işe yarar bişeylerle uğraşmak istemiyor ki. Sanki herkes çok elit takılıyor da bu burç fal inananları garipsiyorlar bana da bilgisayar oyunları çok gereksiz geliyor mesela ama oynamayan erkek yok neredeyse bu da onların kafa dağıtma şekli ama gidip de kimse küçümsemiyor.
Herkes kim neyle ilgileniyorsa saygı duymayı öğrenmeli. Erkek arkadaşınız da sürekli bu şekilde davranıyor demek ki rahatsız olmuşsunuz. Açık açık konuşun dikkat etmesi için böyle küçümsenmek hiç hoş değil.

Astrolojiye inanmamak için elinde ne varmış.
Birşeye karşı çıkmak için elinde sağlam kanıtlar olmalı bu bir.
İkincisi de kimseye alın bunu öğrenin demiyoruz da bilen insanları aşağılamak nedir?
Astroloji öğren desek onuda yapamaz çünkü ciddi bir matematik bilgisi gerekiyor.
Neyse

iyi günler hanımlar

sevgilimle kavga ettik ve benzer konudan daha önce de sık sık kavga ettiğimiz için, kim haklı fikirlerinizi merak ediyorum

dün telefonda konusuyorduk. çizim yapıyordum, ne çizdiğimi sordu. bir burcun zodyakta ilginç bir çizimi vardı onun aynısını çizdiğimi söyledim. ‘senden de bu beklenirdi’ dedi. bir şey demedim. sonrasında biraz soğuk yaptım. neye alındığımı sordu, anlamamış hiç. ben de bu dediğine kızdığımı söyledim. ilk defa böyle dese kızmayacağımı ama hem bu hem de başka birçok konuda defalarca bu şekilde tepki verdiğini ve küçümsediği için kızdığımı söyledim. o daha önceden de hem burçlar hem de burçtan bağımsız başka birçok konuda konuyu kapatıyor ve bunlara inananlara yönelik küçümseyici şeyler söylüyordu. ben de hayatımı bu tür şeylerle şekillendirmiyorum, konuşmak eğlenceli geliyor. bu aralar da bu konular popüler (fal, enerji gibi gibi ki sadece bunlar değil izlediğim diziye bile bu tarz tepki vermişti) belki denk geliyorsunuzdur. o çizim de hoşuma gitmişti farklıydı. sadece bu konu da değil ‘özledim’ dışında ağzından hiç güzel bir kelime çıkmıyorken bi de bu tarz konusuyorsun dedim. ‘şakadan anlamıyorsun, o zaman artık dümdüz konuşalım hiç şakalaşmayalım. her şeye alınıyorsun. sende cidden özgüven problemi var’ dedi. sonrasında da özgüvensizsin diye tekrar vurguladı. tam eski konuları açıyordu ki o sırada dışardaydı zaten yanına arkadaşı geldi kapattık. akşam bir daha konuşmadık. yatarken de iyi geceler yazmadık. bugün de günaydın yazdık sadece ve hala konusmadık.
Bu tip insanlara maalesef ne şekilde kendini ifade edersen et asla kendine çeki düzen vermez aksine seni suçlar '' alıngansın,
abartıyorsun, agresifsin '' gibi... Bu da insanı ekstra sinir eden bir durum haline getiriyor. Ben mesela açık sözlüyümdür arkadaşlarıma benimle küfürlü kelimeler kullanarak konuşmamalarını rica ederim. Alıngan değilim kesinlikle. Güler geçerim çoğu zaman ama uyardığım halde devam ederse de artık insan haklı olarak kızıyor bu sefer '' alıngansın '' diyerek kendine masum bir profil çizmeye çalışıyor. İşin özü seni salak yerine koyuyorlar :KK70: Hatta en son bu tipte bir 4 yıllık arkadaşıma '' eğer ben alıngan olsaydım ve sana değer vermeseydim seninle bir haftadan fazla arkadaşlık kurmaz yol verirdim gerçi başlarda daha kibardın ama değiştin '' dediğimde ise ben hep böyleydim diyor. Yani kibarca da söylesen kızsanda o haklı :KK70: Ben her zaman karşımdaki insanın düşüncelerine saygı duyarım. Hoşlanmıyorsa el şakası yapmam, sevmiyorsa saçına dokunmam... Bunlar soğuk ve ters bir insanın vereceği tepkiler değil ki. O yüzden seni aşağılayıp sevdiğin hobilerinle dalga geçiyorsa hiç taviz verme anlayışta gösterme her halükarda kendi istediklerini yapıyorlar :)

Ben burç okumam, fal baktırmam ama bunu seven ve fanatiği olan yakın arkadaşım var asla da eleştirmem. Çünkü onun sevdiği bi şey körü körüne inanmıyor belki ama keyif alıyor. Bende sürekli fotoğraf çekilip gezmeyi seven biriyim yakın arkadaşımda bunları sevmiyor ama benim için her yere gelir. Arkadaşlık budur bence. Tabi birbirini bunaltmadan fedakarlık yapmaktır. Aynı şey sevgililer içinde geçerli. Benim hobilerimi eleştiriyorsa bende onu eleştiririm o zaman bu sonsuz saçma bir döngüye girer :D Saçma buluyorsa fikrini kendisine saklasın. Bunlar enerjiyi sömüren insanlar işte kendi ilgi alanları mükemmel ama karşısındaki insanın aptalcadır. O yüzden ömrünüzü yemesine izin vermeyin bence çünkü huyu böyle sevgilinizin :)

Ay hayali şeylere inanmak benim için hobi değil. Saygı duymami gerektirecek bir şey de değil, bana ne ben dinlemek ve hayatıma sokmak istemiyorum der giderim. Futbol da benim içim gereksiz ama en azından hayali değil yani iyi sen izle ben başka şey izlerim der geçerim. Ben enerji menerji diyen biriyle vakit geçirmek istemem, kimseyi de ilgilendirmez. Herkes yok öyle değil dese de bu çocuk kız bu konuda bir şey diyince arkasından ne düşünüyor gayet iyi biliyorum, isterse tabi ki devam etsin bana ne. Sormuş diye cocugun gözünden söyledim nasıl bir konumda olduğunu.
Saçma bulabilirsiniz ama zavallı demekte sizi zavallıca gösteriyor :) Yani konu sahibinin sevgilisinin kız versiyonusunuz adeta. Küçümseme, aşağılama hepsi mevcut yazdıklarınızda. Bende şimdi bu düşüncenizi aptalca buluyorum desem hoş olur mu peki?

Saçma bulabilirsiniz ama zavallı demekte sizi zavallıca gösteriyor :) Yani konu sahibinin sevgilisinin kız versiyonusunuz adeta. Küçümseme, aşağılama hepsi mevcut yazdıklarınızda. Bende şimdi bu düşüncenizi aptalca buluyorum desem hoş olur mu peki?
Zavallıca buluyorum yazmıyor. Böyle şeylere inananlar, inanmayan insanların belli bir ruhani seviyeye gelememis zavallılar olduğunu düşünüyor yazıyor. Biraz plaza ortamında çalışmış herkesin gördüğü tipler bunlar.

E iyi size saygısı olmayan biriyle devam edin bir kere başlamışsınız diye o zaman, bana ne diye atarlandınız ki? Herkes sırf güzel muzel diye, ya da ufak sebeplerle başlıyor ilişkiye her şey okeymis gibi, zamanla da aslında istedikleri farklı olduğu için uyumsuzluk başlıyor.
Yani bu spirituel şeylere inananlar, inanmayan insanların gözünde nasıl göründüklerini bilseler asla ilişki içine girmezler. Kimse açık açık söylemiyor şimdi ben söyledim kötü olurum ama bilin yani.
Arkadaşım iyi misin atarı gideri sen yapıyorsun farkında mısın? :D

Back