kim haklı

iyi de konu sahibine "ne çiziyorsun?" diye sormuş. o da "bunu, bunu" demiş. yani durup dururken "bak şimdi burcum şöyle diyor, ben de aldım elime kağıdı kalemimi terazi burcunun bilmem nesini çiziyorum, bu da insana şöyle bir enerji veriyor vs vs" diye anlatmaya başlamamış ki

Ya herkes de direkt sorulara cevap veriyor burda çok haklısınız. Şimdi girsem x sorusuna neden çocuk yaptın diye 10 kere başka cevap yazmışsınızdır. Ben de x sorusunda y bir problem gördüm onu yazdım. Sorun saygı sorunu, ilişkide bir kere olduysa geri dönüşü olmaz, gözünde belli ki bir konuma sokmuş kızı ve değiştirmez. Bunu yazdım. Neyse başka soruda yazdığım gibi görünce bu konuşmalara çok şahit oldum ve kendim de yaptığım için yazmak istedim ama sizinle konuşup kendimi anlatacak kadar da önem vermediğim için çok da gerek yok devamını konuşmaya.

ben de hayatımı bu tür şeylerle şekillendirmiyorum, konuşmak eğlenceli geliyor. bu aralar da bu konular popüler (fal, enerji gibi gibi ki sadece bunlar değil izlediğim diziye bile bu tarz tepki vermişti

Konudan bagimsiz ama kendileri maci izlerler;sonra bilmem kac tekrar mac pozisyonlarini,ozetlerini izlerler.Sizin dizi izlemenize laf ederler.

Zaten devam edip etmeme konusunda şüpheliyim ama madem o bana bu şekilde bakıyor başlamasaydı. Bu üstten bakan tavrınızı hiçbir şey haklı çıkarmıyor. Tamam siz bunlara inanmadığınız için çok zeki
çok mantıklısınız, ben henüz seviyenize erişemedim. Ki tamamen önyargı söylediğiniz her şey. Spiritüel şeylere inanmam, aile dizimi vs. Ki inananadabilirdim ama aile dizimi ne onu bile tam bilmiyorum
Söylediğiniz şeyi kendiniz yapıyorsunuz farkında mısınız? Burda kimse sizi küçümsemedi ama siz direkt bu konularla ilgili konuşanları genelleyip üstten bakar bir tavırda yazıyorsunuz.

Yani iyi de hayatında ilk defa o gün mü ağzından bu burç vs lafını duyduğunu düşünüyorsunuz tam anlamadım. Belli ki önceden konuşulmuş ve kızın bu işlerle alakasini bir seviyede gözlemlemiş ya da dinlemiş ki senden de başka şey beklenmez diye bir yorum yapmış. Ben de senden başka şey çıkmaz lafına istinaden bu spirituel tarafın çok yoğun olduğunu düşündüm.

Annemde fala takmıştı.yatıoz fal kalkıoz fal. Artık saygı duymayı geçtim dalga geçme boyutuna geldim. Iyyyyk grlmişti artık. Sende gözüne çok takıntılı gelmişsin. Biraz sen büyütüyorsun gibi geldi bnada. Erkekler kendi uğraşı haricine hep saçma gözüyle bakar

Tam karşısındaki inin özgüvenini düşürmeye çalışan erkek modeli. Benimde vardı böyle bir eski sevgilim oda boyuma kiloma mesleğime hobilerime aynen böyle laf ederdi. Tekmeyi basınca gözünde bi yükseldimki sorma kapılarımda yattı. Bu modeller bundan anlar

Bence ilgilendiğin şeyi saçma bulmasında sıkıntı yok. Futbol da saçma, saatlerce bilgisayar oyunu oynamak da saçma mesela. Ama insanlar yapıyor bunları ve çiftlerden birine diğerinin ilgilendiği şeyler saçma gelebilir. Hayatta her sey mantikli olacak diye birsey yok. Ama bundan dolayi sevgiliyi aşağılar gibi konuşmak kötü. adamın tavri kötü.

Yani şöyle bir gözlemim var ama bilmiyorum doğru mu, memleketteki erkeklerde her şeyin doğrusunu ben biliyorum şeklinde bir kafa gözlemliyorum. Özelliklere kadınlara bir tepeden bakma, kadınlar öyle kadınlar böyle şeklinde abuk düşüncelere kapılma ve bunları dillendirme de var, basbayağı kadınları hor görme şeklinde kaıdn düşmanlığı var. Valla çok acaip, bazı toplum erkekleriyle 5dk bile sıhbete demiyorsun o öyle değil böyle, sen bilmiyorsun şeklinde zırvalayıp lafı ağzına tıpıyorlar zaten dertleri de sohbet etmek dğeil, ben senden fazlayım şeklinde takılıp eziklik gidermek. Böyle biriyle arkadaşımın tavsiyesi üstüne buluşmuştum valla 5 dk dayanamadım, o kadar kompleksliydi ki kahveyi bırakıp kaçtımmmbU konudaki adam da bu profilde geldi, bilmiş geçiniyor ama saygısız ve boş. Bilemedim, sanki toplumdaki hoduk erkek sayisinda artis var.

Bu konuda yukarda da yazmışlar, ennn talihsiz cümle 'senden de bu beklenirdi' . Bu adam kim ki konu sahibesine tepeden bakıyor, kendisi Einstein mi, Elon Musk mı? Burda çok yanlış yapmışsın konu sahibesi orda haddini bildircektin. Sen kimsin ki beni küçük görüyorsun altı üstü bir ücretli çalışansın dünyanın sahibi değilsin bir halt değilsin derdim. Bunu sööylemişliğim de var ayrıca gerçekten bazı insanlar o kadar densiz ve saygısız ki insanı çileden çıkarıyorlar

Bunlari soyleyen sevgili anca eski sevgili olur. He hala “unu çık siviyirim” diyorsan haksiz sensin.

22 adamın top peşinde koşmasını tekrar tekrar izleyen bir insna grubunun kimseye laf etmeye hakkı yok bence de

Yani sadece ve sadece herkes gelip çok kabaymis vs vs yazacaktı ve ben de size saygı duymadığını ve bunu hem kendimden hem de çevremden bildiğimi söylemek istedim. Siz yine size saygısı olmayan biriyle birlikte olmayın, mutlaka sizi el üstünde tutacak bir sürü insan vardır. Ben kendimi kibar biri olmak zorunda hissetmiyorum hele ki böyle bir grupta bir düşüncemi elli kere eğip bükerek yazmak zorunda kalmak istemiyorum. Çok spirituel insanlara saygı duymuyorum ama karşılarında bir kabalık da yapmıyor sadece ya mesafe koyuyor ya da o konulara girmiyorum. Sevgili olaraksa kesinlikle düşünmezdim, ki baştan yazma sebebim de buydu. Sonlara doğru sizinde pek inanmadiginizi yazdığınız için enerji tayfadan değilsiniz zaten ama belli ki sevgilinizin sizi o şekilde kodlayacagi kadar da farklı fikirlerdesiniz.

ben burç yorumu okuyan bir insan da değilim, ilgim de yok. fakat benim ilgimin olmadığı bir şey hakkında eşim bir şey paylaştığında "senden de bu beklenirdi" gibi bir yorum yapmam. yani önceden konuşuluyor ve buna saygı duymuyor diye tepki vermesine de gerek yok gibi görüyorum. örneğin ronaldonun gittiği takım hiç ilgilendirmiyor beni, eşim de aşırı fanatik bir insan değil fakat takip eder sadece. bununla ilgili bana bir şey söylediğinde "heh işte senden de bu beklenirdi" demem saçma olur. herkes küçümsendiğini hisseder

‘Sormuş diye çocuğun gözümden söyledim nasıl bir konumda olduğunu’ sizin yazdığınız cümle. Sordu söyledim diye iddia eden sizsiniz. Şimdi de ‘herkes direkt sorulara cevap veriyor haklısınız’ diyorsunuz. Ya ne yazdığınızdan haberiniz yok ya yazmak için yazıyorsunuz. Ayrıca çok ciddi bir üslup sorununuz var. Saygıyı bilmeden birinden düzgün üslup beklemek hata ya neyse. Benimle konuşmaya önem vermiyorsanız cevapta yazmazsınız, neticede sizi zorlamıyorum illa bana cevap verin diye.

İyi de evet zaten küçümsüyor ben de öyle diyorum. Nerden biliyorum çünkü benim de kendi ortamim arkadaşlarım gereği bir ortamda sürekli bu spirituel seylerle dalga geçen insanlara denk geliyorum kendim de dahil. Herkesin kibar kibar söylediği şeyin aslında arka planda ozellikle erkekler tarafından hiç de öyle basit bir dalga geçme olmadığını biliyorum. Ben olsam beni böyle gören birisi ile ilişkide olmazdım.

Bana denk gelenler hep dediğiniz erkek modeline evriliyor gerçekten de. Bir de ben sert çıkan, ağır tepki veren biri değilim pek, o haksız bile olsa ortayolu bulmaya çalışıyorum ama yaramıyor demek ki. Ki düşündükçe aklıma geliyor, başka konularda da bu tavra girdiği oldu.

Sonrasında bu konuyu konuştuğumuzda, bana üstten bakmadığını şakalaştığını iddia etti. Şakalarını bir tek ben kaldıramıyormuşum. Arkadaşları ve ailesi kaldırıyormuş. Benimle şakalaşamayacakmış da. Hem şakadan anlamayan hem gereksiz alınan konumuna düştüm yani. Ki cidden de kendimi sorgulamaya başlamıştım. Bu adamın onlarca arkadaşı var ve hepsine tavrının böyle hatta daha kaba ona göre ‘daha şakacı’ olduğunu söylüyor. Ben mi alınganım diye düşünüyordum.

Sayin kerkenes simdi siz fal,enerji islerine saygi duymuyorum dediginiz icin tepki aldiniz.Sevmek zorunda degilsiniz,bu tip insanlardan uzak durabilirsiniz,konusmayabilirsiniz.Bu sizin tercihinizdir.Ama insanlarin ilgi alanlari,hobileri farklidir.Insan olarak saygi duymak zorundayiz.Bizi rahatsiz etmiyorsa,bize zarar vermiyorsa saygi duymak zorundayiz.
Konu sahibi sevgiliniz bu konularla ilgilenmiyor.Peki deyip o gecistirebilirdi yada siz onun ilgilenmedigini bildiginiz icin hic bu konulara girmeyebilirdiniz.

Hakli miyim diye sormuş olayı anlatmış çocuk da kıvırmıs şaka yaptım diye. Ben burda şaka yapmadı aslında gerçekten öyle dusunuyor ve saygı duymuyor kısmına cevap verdim. Yani ne yazmam sizi mutlu eder anlamadım. Aklımdan geçen bu, saygı duymuyorum ve bu saygısızlıksa da olabilir benim açımdan sorun yok. Kimseyi sokakta topa tutmuyorum sonuçta, sadece sürekli enerji muhabbeti yapan insanlarla konuşmak, dinlemek, paylaşmak istemiyorum çünkü olmayan şeylere inandıklarını düşünüyorum. Onlar çok mutluysa devam etsin, ben saçma ve boş bulacağım ve kafa yapıları bana uymadığı icin baska fikirlerini de buna baz alarak saygi ile karsilayamayacagim. Yani kimseye bir zararım yok.

Ama böyle yapmayi tercih etmiyorum işte. Arkalarından dalga geçtiğim insanlara neden saygı duyayım ya. Siz a haberde ehonomi coh iyi diyen insana nasıl saygı duymuyorsanız ben de yaptığım şeylerin zamanında aananemin ananesi yüzünden başıma geldiğine inanan birisinin fikrine saygı duymuyorum. İnsanlar da tepki verebilir herkes herkese çok saygı duyuyordur mutlaka.

Burda hakli haksiz olayi yok ki! Gorus ayriliklari, fikir ayriliklari var. Niye illa biri su ustune cikmak zorunda? Ortada 1 erkek 1 kadin, 2 farkli cins, 2 farkli hayat ve herkesin kendi fikirleri var. Ya orta yol bulunup iliski devam eder, ya da biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…