Kim bu kadin

Bana sürekli yemek ve tasarım sayfalarından istek geliyor. İsteği kabul ediyorum ama geri takip yapmıyorum

Eşiniz ağzının payını vermiş işte daha neyin peşindesiniz ki? Var böyle manyaklar tutturabildiğine yazan çizen, benim ismim unisex bi isim yani daha çok erkek ismi olarak kullanılan bi isim.. Profil fotoğrafımda eşimle birlikte tüm sosyal medya hesaplarında, o yüzden de gerçekten çok yaşıyorum, beni eşim zannedip ekleyenler,tanışmaya, konuşmaya çalışanlar o kadar çok oluyo ki.. ben normal buluyorum yani böyle şeyleri sizin eşiniz birine askıntı değilse, askındı olanı başından defettiyse sizin artık peşine düşeceğiniz bi durum yok demektir. Ben bazen kadınları anlamıyorum gerçekten durduk yere niye huzursuzluk çıkartıyosunuz bu işi daha da fazla kurcalayıp.

Eşiniz fazla bile tepki vermiş, kadın küfrü yemiş daha ne olsun.Bir daha eşinizi rahatsız edebileceğini sanmıyorum ben.

walla canim senin yerinde olsam hiccc umrumda bile olmaz esinize helal olsun cok guzel agzinin payini wermis zaten. Esinize guweniyosaniz bos yere tatli caninizi sıktıgınıza degmez.

Ay bosveer hic kale almaaa bileeee ole kizlaR warki hemcinsimden utaniyorum hatta benimde başimdan gecti ole bi olay, ama bana eşim kendi soledi bole bole bisi oldu diye engelledm dedi mesajlari gosterdi. kizin biri yazmis eşime eşim polis benim profilde de benle fotosu war evlilik tarihi yaziyor falan iste kiz yaziyor size istek attim kabul edermisiniz cevik kuvvetlere ilgim war diye esimde hic cewap yazmamis mesaji geri cevirmjs engellemis insagramdan hicccc takma ugrasirsan kadinda sizle ugrasir esinizde gayet guzel cuk oturrumus ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…