Bayanlar merhaba 2 gun once esimin insta adresine arkadaslik istegi gelmis oda kabul etti bende ekliyim tabi goruyorum kimlerle arkadas neyse kabul etti biraz sonra cikardi arkadasliktan niye dedim paylasim var ama fake hesap heralde dedi siir miir paylasmis neyse dedim bide ben bakiyim benim iki insta hesabim var biri blog gibi ordan ekledim kisiyi kabul etti baktim aynen siir falan var bikac tane sonra ertesi gun beni sildi tabi oda beni ekledi ben gec gordum kabul etmedim sonra .ama bu beni silince iicime bi suphe dustu dogruyo dogru esimden asla suplenmiyorum ama okadinin (kadin diyorum ) insta sayfasindaki ismi bilmem ne hatun yani bayan oldugu belli ve asil olay az once oldu ..
Esim uyudu bende biraz oturdum simdi tam yataga geldim esimin tlfnunun isigi yandi bildirim geldi soyle goz ucuyla baktim yine ayni hesap istek atmis aldim tlfnu msj falan varmi diye ...oglende kadin selam falan yazmis ...devamini aynen aktariyorum
Selam.. (kadin)
Kimsin sen (esim)
Kimse degilim
Bana bak istek atip duruyosun surekli fakesin belli ne istiyosun benden
Bisey istemiyorum
Ne yazip duruyosun adin ne adinida soylemiyosun
Sen niye beni fake hesaptan ekliyosun (kadin soruyo bunu,benim ekledigim hesaptan bahsediyo)
Ben kimseyi eklemiyorum fake hesaptan salak salak islerle ugrascak vaktim yok kimsen soyle yoksa kalbini kiricam defol git.
Kadin burada benim blog hesabimin resmini atiyo bu hesap senin degilmi diye ki oanda farkettim tekrar bugun beni arkadasliktan cikarmis..
Esimde benim degil esimin hesabi o arada bakar benim tlfna bana bak benim huzurumu bozarsan senin a...s... ya ismini adam gibi soyle yada bidahs yazma bana demis
Kadinda tmm kusura bakma yazmam artik yazmis....
Simdi kizlar uzun oldu kusura bakmayin ama ben yeni bi hesap daha actim bu kadina istek attim az once sorucam sen kimsin diye falan ama nasil laf alabilirim agzindan yada nasil sormaliyim nolur yardim edim hakkinizi helal edin