• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim bu kadin

Baska seyler yokta kadinin israrla eklemesi yazmasi beni sinir etti oyuzden yoksa esim aynen dedigim seyleri yazmis
Canım sıkılsın illa diyorsan uğraş .. kadın belki yalan söyleyecek , tanıyorum sevgiliyiz , yok şöyle Yok böyle diye ..

Manyak dolu sosyal medya .. cevabını almış , eşine de bundan bahsetme okuduğundan , arada telefonu yine kontrol edersin yeter

Uğraşma.
Zamanına yazık.
Birde ben böyle kadınlara denk gelince gerçekten kendi kadınlığımdan şüphe ediyorum.
Eşimede arada böyle abdik zubdik kişiler istek gönderiyor ,ben de görüyorum arada , bikerede kim acaba diye merak edip peşine düşmüyorum.
Halbuki erkekler konusunda babama bile güvenmem yani her erkek sapıtma potansiyeline sahip benim gözümde.eşimede aşığım halbuki.niye böleyim ben ya.

Canım sıkılsın illa diyorsan uğraş .. kadın belki yalan söyleyecek , tanıyorum sevgiliyiz , yok şöyle Yok böyle diye ..

Manyak dolu sosyal medya .. cevabını almış , eşine de bundan bahsetme okuduğundan , arada telefonu yine kontrol edersin yeter
Oyle yapicam zaten baktigimi duysa kalbi kirilir arada kontrol edicem okadindan bir hareket varmi diye

Uğraşma.
Zamanına yazık.
Birde ben böyle kadınlara denk gelince gerçekten kendi kadınlığımdan şüphe ediyorum.
Eşimede arada böyle abdik zubdik kişiler istek gönderiyor ,ben de görüyorum arada , bikerede kim acaba diye merak edip peşine düşmüyorum.
Halbuki erkekler konusunda babama bile güvenmem yani her erkek sapıtma potansiyeline sahip benim gözümde.eşimede aşığım halbuki.niye böleyim ben ya.
Iste bende cok asigim tosunuma ama yapmaz biliyorum yinede isi gucu olmayinca insanin heralde ugrascak sey ariyo

Şu sanal alemde boş vakitlerinde eğlence olsun diye başkalarının canını sıkmakla uğraşan o kadar çok boş insan var ki canım Hiç uğraşma. Sizi tanıyan biri bile değildir belki.

Hic ugrasmayin nasilsa söylemeyecek ayrica esiniz terslemis zaten kadini yeterince. Ugrastiginiza degmez

Eşin daha ne yapsın uğrasmaman icin? o_O
Gayet güzel cevabını vermiş yollamış. Hiç üstüne düşüp huzurunu bozduğuna değmez.:KK19:

kadın aranmış
eşiniz eklemeyince birşey dememiş
sizin fake hesabı eşiniz zannedip karısından çekiniyor galiba diye konuşmaya çalışmış

boşuna uğraşıyorsunuz
bunlardan çok fazla
kadın erkek sürekli aranıyor insta da millet

Bayanlar merhaba 2 gun once esimin insta adresine arkadaslik istegi gelmis oda kabul etti bende ekliyim tabi goruyorum kimlerle arkadas neyse kabul etti biraz sonra cikardi arkadasliktan niye dedim paylasim var ama fake hesap heralde dedi siir miir paylasmis neyse dedim bide ben bakiyim benim iki insta hesabim var biri blog gibi ordan ekledim kisiyi kabul etti baktim aynen siir falan var bikac tane sonra ertesi gun beni sildi tabi oda beni ekledi ben gec gordum kabul etmedim sonra .ama bu beni silince iicime bi suphe dustu dogruyo dogru esimden asla suplenmiyorum ama okadinin (kadin diyorum ) insta sayfasindaki ismi bilmem ne hatun yani bayan oldugu belli ve asil olay az once oldu ..
Esim uyudu bende biraz oturdum simdi tam yataga geldim esimin tlfnunun isigi yandi bildirim geldi soyle goz ucuyla baktim yine ayni hesap istek atmis aldim tlfnu msj falan varmi diye ...oglende kadin selam falan yazmis ...devamini aynen aktariyorum
Selam.. (kadin)
Kimsin sen (esim)
Kimse degilim
Bana bak istek atip duruyosun surekli fakesin belli ne istiyosun benden
Bisey istemiyorum
Ne yazip duruyosun adin ne adinida soylemiyosun
Sen niye beni fake hesaptan ekliyosun (kadin soruyo bunu,benim ekledigim hesaptan bahsediyo)
Ben kimseyi eklemiyorum fake hesaptan salak salak islerle ugrascak vaktim yok kimsen soyle yoksa kalbini kiricam defol git.
Kadin burada benim blog hesabimin resmini atiyo bu hesap senin degilmi diye ki oanda farkettim tekrar bugun beni arkadasliktan cikarmis..
Esimde benim degil esimin hesabi o arada bakar benim tlfna bana bak benim huzurumu bozarsan senin a...s... ya ismini adam gibi soyle yada bidahs yazma bana demis
Kadinda tmm kusura bakma yazmam artik yazmis....
Simdi kizlar uzun oldu kusura bakmayin ama ben yeni bi hesap daha actim bu kadina istek attim az once sorucam sen kimsin diye falan ama nasil laf alabilirim agzindan yada nasil sormaliyim nolur yardim edim hakkinizi helal edin
Eşiniz kadına gereken cevapları vermiş
Hala üsteliyorsunuz
Kimligini ögrenseniz elinize ne geçecek

Gözleimle şahit oluyorum, sınıf arkadaşlarım ortak fake hesaplar açıp saçma sapan şeyler yapıyorlar, onlara eğlenceli geliyor.Derste kikir kikir birşeylerle uğraşıyorlar :) Yaptıklarının hiçbir nedeni ve amacı yok.Aramızda baya yaş farkı var bana göre gereksiz ama onlar eğleniyor işte.İlla bir gerçekliğe bağlamaya çalışmayın.

Bayanlar merhaba 2 gun once esimin insta adresine arkadaslik istegi gelmis oda kabul etti bende ekliyim tabi goruyorum kimlerle arkadas neyse kabul etti biraz sonra cikardi arkadasliktan niye dedim paylasim var ama fake hesap heralde dedi siir miir paylasmis neyse dedim bide ben bakiyim benim iki insta hesabim var biri blog gibi ordan ekledim kisiyi kabul etti baktim aynen siir falan var bikac tane sonra ertesi gun beni sildi tabi oda beni ekledi ben gec gordum kabul etmedim sonra .ama bu beni silince iicime bi suphe dustu dogruyo dogru esimden asla suplenmiyorum ama okadinin (kadin diyorum ) insta sayfasindaki ismi bilmem ne hatun yani bayan oldugu belli ve asil olay az once oldu ..
Esim uyudu bende biraz oturdum simdi tam yataga geldim esimin tlfnunun isigi yandi bildirim geldi soyle goz ucuyla baktim yine ayni hesap istek atmis aldim tlfnu msj falan varmi diye ...oglende kadin selam falan yazmis ...devamini aynen aktariyorum
Selam.. (kadin)
Kimsin sen (esim)
Kimse degilim
Bana bak istek atip duruyosun surekli fakesin belli ne istiyosun benden
Bisey istemiyorum
Ne yazip duruyosun adin ne adinida soylemiyosun
Sen niye beni fake hesaptan ekliyosun (kadin soruyo bunu,benim ekledigim hesaptan bahsediyo)
Ben kimseyi eklemiyorum fake hesaptan salak salak islerle ugrascak vaktim yok kimsen soyle yoksa kalbini kiricam defol git.
Kadin burada benim blog hesabimin resmini atiyo bu hesap senin degilmi diye ki oanda farkettim tekrar bugun beni arkadasliktan cikarmis..
Esimde benim degil esimin hesabi o arada bakar benim tlfna bana bak benim huzurumu bozarsan senin a...s... ya ismini adam gibi soyle yada bidahs yazma bana demis
Kadinda tmm kusura bakma yazmam artik yazmis....
Simdi kizlar uzun oldu kusura bakmayin ama ben yeni bi hesap daha actim bu kadina istek attim az once sorucam sen kimsin diye falan ama nasil laf alabilirim agzindan yada nasil sormaliyim nolur yardim edim hakkinizi helal edin
Eşiniz kadınla epey sert konuşmuş niye uğraşıyorsunuz bu kadar anlayamadım?

Millet takipci kasmak icin yapiyor niye olayi buyutuyorsun ki. Bana da bir suru istek geliyor kabul ediyorum ben ekledigimde beni takipten cikiyor msksat takipci artsin. Bence birak bosver

eşinin tepkisine çok şaşırdım. cevap vermez olur biter, o kadar sert konuşmaya o küfürlere ne gerek var anlamadım

Bir bana mı anormal geldi eşinin tepkisi. Tanımıyorsa siler geçer ya da en fazla kimsin diye sorup cevap gelmeyince yine siler üstelemez. Böyle küfürler edip yükselmesi benim aklıma birinden şüphelendiğini getiriyor.

Back
X