Kim almanyada yasiyo ve Istanbulda meme estetigi yaptirdi

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
Selam arkadaslar, ben yeni katildim araniza ve yardiminiza ihtiyacim var. Almanyada yasayip istanbulda meme büyütme ameliyatini yaptiran arkadaslar bana tavsiyelerde bulunmalarini rica ediyorum. Hangi doktoru,hangi hastaneyi ve oteli önerirsiniz? ameliyat icin ne kadar süre kaldiniz Istanbulda ?

Slm canim almanyada degil ama isvicredeyim 2ocakta doktorum aykut misirlioglu na ameliyat olcam. Iki operasyon benimki karin germe ve gögüs büyūtme ikisine 3200euro ödūcem otelde 200 euro anca tutcak.istanbul atasehirde bekliyorum bakalim heycanla;

Canim Cok tesekkür ederim yazdigina Cok sevindim. Nasil verdin kararini? Doktor seciminde Cok zorlaniyorum ben. Daha önce gidip ön muayne oldunmu? Olmadiysan isvicrede yaptirdinmi belirli testleri, mesela mamografi gibi vs. ? Ameliyat sonrasi kime gideceksin kontrol icin yani isvicreye geri dönünce? ne kadar kalcaksin? Off Cok soru sordum galiba. Benimle bilgilerini yasadiklarini paylasirsan Cok sevinirim. Inan mesajina o kadar sevindim ki anlatamam :-)

Selam arkadaslar, ben yeni katildim araniza ve yardiminiza ihtiyacim var. Almanyada yasayip istanbulda meme büyütme ameliyatini yaptiran arkadaslar bana tavsiyelerde bulunmalarini rica ediyorum. Hangi doktoru,hangi hastaneyi ve oteli önerirsiniz? ameliyat icin ne kadar süre kaldiniz Istanbulda ?
Merhaba.. Forumda yurtdışından gelip ameliyat olan birçok hasta var.. Birçok doktor bu konuda yardımcı oluyor. Havaalanından sizi alıyor,anlaşmalı otele yerleştiriyor. Muayenehaneye,Ameliyt olacağınız hastaneye araç,şöför imkanı veriyor.. Böyle bir doktor tercih ederseniz çok rahat edersiniz :KK66:
Ben Dr. Hasan Fındık a ameliyat oldum. Kendisinin hastalarına bu tür İmkanları var. Mail,telefon ile bilgi alabilirsiniz :KK66:

Canim Cok tesekkür ederim yazdigina Cok sevindim. Nasil verdin kararini? Doktor seciminde Cok zorlaniyorum ben. Daha önce gidip ön muayne oldunmu? Olmadiysan isvicrede yaptirdinmi belirli testleri, mesela mamografi gibi vs. ? Ameliyat sonrasi kime gideceksin kontrol icin yani isvicreye geri dönünce? ne kadar kalcaksin? Off Cok soru sordum galiba. Benimle bilgilerini yasadiklarini paylasirsan Cok sevinirim. Inan mesajina o kadar sevindim ki anlatamam :-)
Canim msjini yeni gördūm, gögūslerim hep kucuktu iki cocuktan daha kuculdu ici bosalmisti bigece bayan arkadasimla msjla konusur ken isciddiye bindi, doktoru arastirirken internnette birbayan tavsiye etti ve bana dua etceksin okadar ki iyi bidoktor dedi.bunun uzerine doktor beyle gorustum cok iyi ve ikna edici konustu arastirmalarimda bir cok yerden ödūl aldigini amerikada isim yaptigini okudum . 2arkadas gitcekten biarkadasta geliyor ve 3olduk biz.burda kan testi yaptirmami istedi doktorum cunki ona göre bionlem aliriz dedi oraya gidince kendiside yapcak . ameliyattan 6gun sonra döncem ve tedavime isvicredeki doktor devam etcek . 1hafta kaldi gitmeme heycanla bekliyorum:)

Merhaba Canim,bende almanyadayim ,ben Karin germe olacagim,hangi doktora olacagim bende cok kararsizim,bir Turlu Karar veremiyorum nedense!gidince bir Günüm doktorlara muayene olmakla gececek malesef

Evet aynen Canim ya, Cengiz acikel Hasan findik yada bora ok eleyerek üce düsürdüm simdilik. Aslinda fiyat o kadar ucuza gelmiyo, burda olsam dinlenemem. Yoksa burda yaptirip türkiyeye tatile mi gitsem ardindan dinlenmeye. Ikiz bebeklerim var.5 aylik. Onlari annemlere birakacagim. Acaba operasyon dan 1 hafta sonra yine günkük islerimi yapip bebeklerime bakabilirmiyimki.

Evet aynen Canim ya, Cengiz acikel Hasan findik yada bora ok eleyerek üce düsürdüm simdilik. Aslinda fiyat o kadar ucuza gelmiyo, burda olsam dinlenemem. Yoksa burda yaptirip türkiyeye tatile mi gitsem ardindan dinlenmeye. Ikiz bebeklerim var.5 aylik. Onlari annemlere birakacagim. Acaba operasyon dan 1 hafta sonra yine günkük islerimi yapip bebeklerime bakabilirmiyimki.
Bir hafta sonra ağır işleri,ev süpürme cam silmek,bebekleri kucağa almak gibi işleri yapamazsınız. Çocuklar ufakmış,bir ay size yardımcı olacak birileri olsa iyi olur. Yada ameliyatı erteleyin önerim ..

Evet aynen Canim ya, Cengiz acikel Hasan findik yada bora ok eleyerek üce düsürdüm simdilik. Aslinda fiyat o kadar ucuza gelmiyo, burda olsam dinlenemem. Yoksa burda yaptirip türkiyeye tatile mi gitsem ardindan dinlenmeye. Ikiz bebeklerim var.5 aylik. Onlari annemlere birakacagim. Acaba operasyon dan 1 hafta sonra yine günkük islerimi yapip bebeklerime bakabilirmiyimki.[/QUO
Canim bildigim kadariyla böyle ameliyatlari yaptirmak icin dogumdan en az 1yil gecmesi gerekirmis biarastir istersen:KK66:

Canım 5 aylık bebeklerin varmış, ben de iki çocuk annesiyim. Çok şükür büyüdüler :KK66: ama bence biraz daha bekle csnım yaaaa :KK66: çok minikler... En az 2 hafta kucağına alamazsın onları. Tabi şu da var, eğer yardımcın varsa ya da sürekli bi bakıcın, o zaman iş değişir. Ama yine de erken gibi geldi bana . Tabi sen daha iyi bilirsin :KK66: doğumdan sonra vücudun kendini toparlaması en az 6 ay, sezeryanda 1 yıl. Bence hormonların bi düzene girsin derim ben. Tabi sen daha iyi bilirsin :KK66:

Arkadaslar uyardiginiz icin sevindim öyle olacagini bolmiyordum. Doktorlarda hic söylemediler. Bakicim yok maalesef zaten kimseye söylemek istemiyorum ameliyat olacagimi. Of Cok zormus ya. Hicte ertelemek istemiyorum böyle Cok mutsuzum Ama beklemekten baska sansim yok galiba

Slm canim almanyada degil ama isvicredeyim 2ocakta doktorum aykut misirlioglu na ameliyat olcam. Iki operasyon benimki karin germe ve gögüs büyūtme ikisine 3200euro ödūcem otelde 200 euro anca tutcak.istanbul atasehirde bekliyorum bakalim heycanla;
Slm, bende Aykut Mısırlıoğlu karar verdim . Senin sonuçlardan memnunmusun . Doktor nasıl birisi . Hakkında iyi şeyler okudum ama Almanya'da olduğum için bire bir görüşme yapmadım kendisi ile tr de . Bu bakımdanda kafam karışık biraz.

Mrb canim ben gecensene meme ve karin germe yaptirdim hic memnun kalmadim ūstelik yazindan sözde revizyon yapti yine olmadi tavsiye etmiyorum.bukadar netim gerisi sana kalmis

Mrb canim ben gecensene meme ve karin germe yaptirdim hic memnun kalmadim ūstelik yazindan sözde revizyon yapti yine olmadi tavsiye etmiyorum.bukadar netim gerisi sana kalmis
Hangi açıdan memnun değilsin. Meme büyüklüğündenmi yoksa karın germedenmi ?

Karin germe olmadi memelerdede boy farki var ve gIden iki arakadasimda ayni oldu

Slm, bende Aykut Mısırlıoğlu karar verdim . Senin sonuçlardan memnunmusun . Doktor nasıl birisi . Hakkında iyi şeyler okudum ama Almanya'da olduğum için bire bir görüşme yapmadım kendisi ile tr de . Bu bakımdanda kafam karışık biraz.
Sakin fiyatlara göre karar verme. Almanya da yasiyosan Dr bachtiari yi tavsiye ederim.

Selam ameliyatını oldun mu merak ettim reelde bir arkadaşım olacak ameliyat Aykut beye BenGulsu BenGulsu mesajını okuyunca size yazmak istedim olduysanız memnunmuusnuz gerçi göreceli işler başarılı sonuçtan kimi memnun kalır kimi kalmaz beklenti ile doğru orantılı

Selam ameliyatını oldun mu merak ettim reelde bir arkadaşım olacak ameliyat Aykut beye BenGulsu BenGulsu mesajını okuyunca size yazmak istedim olduysanız memnunmuusnuz gerçi göreceli işler başarılı sonuçtan kimi memnun kalır kimi kalmaz beklenti ile doğru orantılı
Oldu oldu :))) Artık memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini kendi yazar :KK66:

X