Kiloyla Savaşım Başladı

Deryo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
173
72
46
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba bende kendi hikayemi sizinle paylaşmak istiyorum.Ben evlendikten sonra 58 kilodan hızla 71 kiloya çıktım nasılmı deli gibi yiyerek ...Neyse ki eşim beni bu kilo uykusundan uyandırdı yoksa 80 leri görücektim.Gelelim zayıflama hikayeme..
Ben 4 gündür rejimdeyim 71 kiloyla başladım ve dün akşam tartıldığımda 68.9 düşmüştüm peki ne mi yaptım ...
Sabahları aç karnına 1 bardak ılık suyla başladım güne sonra 2 dilim kepek ekmeği ve 1 dilim peyaz peynir içinede roka süper bir sandiviç herkese tavsiye 2 saat sonra ara öğün olarak bir elma ögle 1 kase çorba ve salata 1 dilim kepek ekmeği akşam 1 kase kuru fasulye bir dilim kepek ekmeği ve salata ve akşama kadar 15 bardak su 2 büyük fincan limonlu form çayı içtim spora gelince öğle aralarında 1 saat öğle tatilimde yürüdüm akşam evde 200 e sayarak ip atladım.Tavsiye ederim süper terletiyo..ben 4 günde 71 kilodan 68.9 a düştüm hedefim 54 olmak Arkadaşlar ilk yapmanız gereken karar vermek ve kendinize inanmak inanın ilk günler biraz sıkıntılı oluyo ama sonrası süper olucak Haa bu arada motivasyon için magazalara gidin o güzel kıyafetlerin sizde nasıl duracagını hayal edin inan cok işe yarıyo neden bizde zayıf alımlı ve güzel olmuyalım kimsenin size acıyarak bakmasına izin vermeyin arkadaşlar hepinizi çok seviyorum yaşasın kadınlar klübü..:sm_cool:

Bu arada en önemlisini yazmayı unuttum ögleden sonra ara ögün 3-4 tane kuru kayısı mutlaka deneyin
Akşamları sadece kuru fasulye yazdım ama siz onu herhangi bir başka yemekle değiştirebilirsiniz mesela ertesi gun ben fırın da tavuk ve 3 yemek kasıgı pilav ve 1 bardak ayran önemli olan ölçüsü arkadaslar ölçülerinizi küçültün pazar günü tartılıcam pazartesi yazarım size sonucu byyy

tebrik ederim cnm.hihoyyyt ben de sigarayı bırakıyorum. çok yemek yedim son günlerde.
senin tavsiyeleri dinleyip ben de rejime başlayım.vereliniortak tabi ilk adim olarak tartının üstüne çıkmam gerek. haydı bissmilah:Saruboceq:

sagol canım ama daha başındayım hedefim 54 kilo ama çok azimliyim mutlaka vericem bayrama kadar 54 kilo olucam ve herkesi şokkk edicem ama inan bana ilk gün zor gecıyo ama alışıyosun Ben birde irademi test ediyorum mesela ögle arasında yemeklerde corbanın yanına ana yemek alıyorum ama sadece 1- 2 kasık alıyorum ve kalanını bırakıyorum zaten bu hale gelmemızdekı en buyuk neden tabagı silip süpürmek degilmiydi bırak kalsın tabakta bir tabakta yesen aynı tat 2 lokma yesende başarmalıyız buna inanın yeter gerisi zaten gelicek ben inanıyorum öptümmmm byyy

sagol canım ama daha başındayım hedefim 54 kilo ama çok azimliyim mutlaka vericem bayrama kadar 54 kilo olucam ve herkesi şokkk edicem ama inan bana ilk gün zor gecıyo ama alışıyosun Ben birde irademi test ediyorum mesela ögle arasında yemeklerde corbanın yanına ana yemek alıyorum ama sadece 1- 2 kasık alıyorum ve kalanını bırakıyorum zaten bu hale gelmemızdekı en buyuk neden tabagı silip süpürmek degilmiydi bırak kalsın tabakta bir tabakta yesen aynı tat 2 lokma yesende başarmalıyız buna inanın yeter gerisi zaten gelicek ben inanıyorum öptümmmm byyy

amma abartmışın bacım.fisfisfis

Bu arada bugun ne yediğimi yazıyorum arkadaslar sabah peynırlı rokalı sandvıc 1 bardak şekersız cay ıkı saat sonra 3 tane kuru kayısı bu arada bol su ve ögle yemegınden once 1 buyuk fıncan form cayı ogle yemegınde 1 kase mercımek corbası 1 bardak ayran ve 1 dılım kepek ekmegı ogle arasında bır saat yurudum ve şimdi geldım 1 tane armut yedım akşama allah kerım kızlar pazartesı sıze kılomun son durumunu yazıcam Bu arada bır cok yorum okudum K K da bazıları zayıflama haflarıyla zayıflıyor.Arkadaslar sakın böle bır hata yapmayın benım gecen sene 5 kılo fazlam vardı kullandım verdımde baya zayıfladım sonra ne mi oldu hapı bıraktım ve 15 kılo gerı aldım sakın kullanmıyın ve yenı okudum haplardan ölenler bile olmus en guzelı saglıklı yollardan kılo vermek ilk önce basaracagınıza ınanın

Tavsiyen için sagol arkadasım ama sert rejım yaptıgımı dusunmuyorum yazdıklarıma bakarsan yukarda tavuk etı yedıgımı yazmıstım hatta pılav bıle yedım ama az ölçülü yani

hadı bakım derya basarılar bızdee savasıyozz bakemm bu savasın galıbı bız olcezzz sakın bırakma pes etme canımm basarılarr

Güzel dileklerin için sağol canım birbirimize destek olarak başarabiliriz..pazartesi son kilomu yazıcam buraya sizinde bildiğiniz tavsiyeler varsa yazabilirsiniz

Güzel dileklerin için sağol canım birbirimize destek olarak başarabiliriz..pazartesi son kilomu yazıcam buraya sizinde bildiğiniz tavsiyeler varsa yazabilirsiniz

tek tavsıyem spor hatta bende kızlardan ogrendım leslı ıle yuruyus var google bulursun olu yapp ınan cok faydasını goruceksın suan terden sırılsıklamaım ac kalmak cozum degıl spor sart

ben her ögle arasında 1 saat yuruyorum akşam yarım saat yuruyorum ve yıne akşamları 200-300 e kadar sayarak ip atlıyorum tabıkı plates topumu unutmamam lazım

Bu arada calışan bayanlara tavsıye 1 kutu kuru kayısı alın cekmecenızde bulunsun mutlaka ve limonlu form cayı sabah kahvaltısınıda kendınız evden getırın Arkadaslar belkı bıraz abartıgımı düşünenler olabılır ama forum larda obez olan ınsanların resımlerını gordum ve cok korktum ben öle olmak ıstemıyorum hayatımın hıc bır donemınde bu kadar kılolu olmadım ve şuna ınanıyorum eger bır şey yapmaya karar vermeseydım gıdışat kötu olucaktı cok hızlı kılo almaya baslamıstım aklım sureklı yemeklerdeydı ne yesem ne yesem habıre bunu dusunuyodum dolabımdakı hıc bır kıyafet artık bana olmuyodu ve en kotusu sadece ıkı pantalon ve ıkı etege mahkum ettım kendımı yururken bacaklarım bırbırıne sürtmekten pişik oldu daha ne yazayım kı en kötüsüde eşimin yanımda süper fit durması benımse gıderek şişmem bana belli etmesede o da rahatsız bu durumdan farkındayım o yuzden kendımıze haksızlık etmıyelım arkadaslar

canım benim ınan bana cok zor degıl bız sadece gözümüzde büyütüyoruz bu rejim olayını bide diyet yapıyorum diye düşünme herşeyden ye ama az ye tatlıya dayanamıyorum dıyosun ye ama az ye olay bu

deryo canım 3 gündür yazmıyırsun. bıraktın mı yoksa.pazartesiden itibaren ben de rejimdeyim haberin olsun. bana destek olacak biri var burda diye başladım. o yüzden bıraktım deme bana.kötükedihüso
evet 68 kiloyum şu anda hedefim 64.
herkese kolay gelsin.

Arkadaşlar bu bölüm kiloları ile savaşıp bu işi sonlandırmış arkadaşlarımıza ait, lütfen devam eden diyetlerimiz için deneyimlerimiz bölümünü kullanın, bu konu bilgi amaçlı bırakılmıştır gün içinde uygun yerine taşınacaktır...

yok canım bırakmadım ama aynı kilodayım sinir oldum biraz ya...ama seni dinledım cok sıkı yapmıyorum en azından akşamları tavuk pilav yıyorum sen nasıl yapıyosun varmı teknık bişey bana da yaz canım

Back
X