Merhaba yine yeni bir soru umla karsinizdayim kk uyeleri
.Son konu daki sorunumu her birinizin tavsiyeleriyle hallettim cok sagolun.
Suanki sorunum kilom. Cogunlugun aksine benim sorunum kilomun fazla olmasi degil cok az olmasi. 170 boyundayim ve 43 kiloyum. Sorun etmemeye calisarak kilo almayacalisiyordum ama basaramadim. istahimda sorun yoktu normal sekilde yiyordum ama bu aralar aclik hissetsem bile yemek yiyemiyorum midem Bulaniyor hemen kilo vermeye basladim. durum boyle olunca korkmaya daha da basladim.
Hayatim haraketli yurumeyi cok severim ama artik ona da enerjim kalmadi. Fizik olarak zaten bu zayiflik sagliksiz gosteriyor beni. Tek sorun ettigim goruntumdu cunku dinc hissediyordum kendimi cok sık hasta olmazdim ama artik sagligim icin endiseliyim. sadece sut ve pekmez falan yiyebiliyorum zorla. Onceden yerdim o yuzden gerekli vitamini bunyem karsiliyordu sanirim zayiflik sorun degildi ama birseye canimi sıktigimda da hemen yemeden icmeden kesiliyorum, sorun cozuldu ama hala yemek yiyemiyorum. Ona ragmen surekli afedersiniz tuvaletteyim. Ne yiyorumda sindiriyorum ki diyorum kendi kendime.Artik istikrarli bir sekilde 6-8 kilo olmak istiyorum. istahli ve saglikli kiloda bayanlara cok ozeniyorum.