kilosuzluk sorunsali

Allah'ım kilo almak isteyenlere çok şaşırıyorum.. Allah kimine fazla kilo veriyor kimine de zayıflık.. Markete gittiğinde çikolata, cips.. nutella.. öyle güzel şeylerden alıcaksın.. madem kilo almak istiyorsan.. Oturucaksın filmin karşına hem izliyceksin hem yiyip içiceksin.. Sonra bak nası kilo alınıyor.. Gerçi metabolizma işi bu kiminin çok çalışır kimin az.. Ama dediklerimi alıp yersen kilo alırsını sanıyorum.

Bazılarında oluyo bazılarında olmuyo diye biliyorum bi haberde okumustum bi adam karın agrisiyla doktora gitmiş bi bakmislar uultrason da bagirsak karın falan kurt dolu

ay çok korkunç.bende internette gördüm videodan.midem kalktı bende varsa eğer çok korkarım.

Allah'ım kilo almak isteyenlere çok şaşırıyorum.. Allah kimine fazla kilo veriyor kimine de zayıflık.. Markete gittiğinde çikolata, cips.. nutella.. öyle güzel şeylerden alıcaksın.. madem kilo almak istiyorsan.. Oturucaksın filmin karşına hem izliyceksin hem yiyip içiceksin.. Sonra bak nası kilo alınıyor.. Gerçi metabolizma işi bu kiminin çok çalışır kimin az.. Ama dediklerimi alıp yersen kilo alırsını sanıyorum.

Evi abur cuburla dolduruyorsun ama iki lokmadan sonra tikaniyorsun... Cikolata cips almakta sikinti yok yani...

ay çok korkunç.bende internette gördüm videodan.midem kalktı bende varsa eğer çok korkarım.

Sen bi görün yine doktora canm değerlerine baktir vitamin depoların boş olabilir diyetisyene git en güzeli bünye meselesi ben de herseyden yer yer kilo almazdm insanlar imreniyodu hamilelik te aldm bakalım kalacak mi bendede

O ilaci benim psikolojik durumuma gore verdi yani verdigi ilac sismanlama hapi degil antidepresandi. Belki sizin sorunuza baska bir tedavi gerekiyor. Ya ters teperse?
r...n böyle bir hapmı
bende kilo almak için kullamıştım bu hapı
banada doctor vermişti psikolojik diye
ama ne yediriyordu ya

aynı şeye denk geliyor zayıflayınca kilotlar bile bol geliyor:KK70:
en çok buna sinir olurdum zaten
bir kilot insana büyük gelirmi ya kırış kırış toplanıyordu:KK53:
Zayıfım ama çok şükür o kadar değil :) Vardır ya bedenleri olmadı çocuk kilotları falan :KK70:

Zayıfım ama çok şükür o kadar değil :) Vardır ya bedenleri olmadı çocuk kilotları falan :KK70:
var kııss vallahi iki tane mecburiyetten almıştım hırvatistanda
benim bedene hepsi büyük geliyordu toplanıyor
10 veya 12 yaş aldım takımdıda üstüde kolsuz bady:KK53:
ne güzel sıkı sıkı tutyordu pamuktan:KK70:
sonra alt kattaki komşunun iki çocuğu var
benim üzerimde bady gördü aaaa benimkilerdede var bundan dedi
bozuntuya vermedim:KK70:yada o vermedi

Ilac adi veremem. Bu konuyu doktorla konusmalisiniz.
Kullanmak için sormadım canım sadece hangi gruptan ilaç kullandığını merak ettim psikolojik mi acaba diye.Kilo alamamanın psikolojik olduğunu soylemişsin yalnış okumadıysam bende psikolojik bir kaç ilaç kullanıyorum çünkü..Ben ilaçtan mı yoksa doğal yoldan mı bilmiyorum ama bir kaç kilo aldım.Yani sormamdaki asıl amaç kilo aldıysan eğer benim kullandığım ilaçlardan kullanıp kullanmadığını anlamaktı.

Malesef tatlım dediğinle alakası yok tamamen bünye meselesi. Bu dünyada benim kadar cips, çikolata ve envayi çeşit abur cubur tüketen yoktur ama 1.70 boyunda 50 kiloyum. Senelerdir aynı kilodayım ne iniyorum ne çıkıyorum. Çok şükür göğüs ve popom olduğu için fiziğim hoş görünüyor tahta gibi değilim bu yüzden de dert etmiyorum. Ama birkaç kilo daha alsam hoş olabilirdi sanırım. Her gece yediğim paket paket cips ve çikolatalar benim tip bünyelerde kiloya çevrilmiyor yani :)

var kııss vallahi iki tane mecburiyetten almıştım hırvatistanda
benim bedene hepsi büyük geliyordu toplanıyor
10 veya 12 yaş aldım takımdıda üstüde kolsuz bady:KK53:
ne güzel sıkı sıkı tutyordu pamuktan:KK70:
sonra alt kattaki komşunun iki çocuğu var
benim üzerimde bady gördü aaaa benimkilerdede var bundan dedi
bozuntuya vermedim:KK70:yada o vermedi
Off fena olmuş sanki :) benimde kardesim var 8 yaşında bel olculerimiz ayni neredeyse :)

Bende gün boyunca yiyorum gece uyaninca bişeyler atıştıriyorum ama hiç kilo alamıyorum Bebegimi emziriyorum diyemi alamıyorum acaba

Merhaba yine yeni bir soru umla karsinizdayim kk uyeleri:KK52:.Son konu daki sorunumu her birinizin tavsiyeleriyle hallettim cok sagolun.
Suanki sorunum kilom. Cogunlugun aksine benim sorunum kilomun fazla olmasi degil cok az olmasi. 170 boyundayim ve 43 kiloyum. Sorun etmemeye calisarak kilo almayacalisiyordum ama basaramadim. istahimda sorun yoktu normal sekilde yiyordum ama bu aralar aclik hissetsem bile yemek yiyemiyorum midem Bulaniyor hemen kilo vermeye basladim. durum boyle olunca korkmaya daha da basladim. :KK42:Hayatim haraketli yurumeyi cok severim ama artik ona da enerjim kalmadi. Fizik olarak zaten bu zayiflik sagliksiz gosteriyor beni. Tek sorun ettigim goruntumdu cunku dinc hissediyordum kendimi cok sık hasta olmazdim ama artik sagligim icin endiseliyim. sadece sut ve pekmez falan yiyebiliyorum zorla. Onceden yerdim o yuzden gerekli vitamini bunyem karsiliyordu sanirim zayiflik sorun degildi ama birseye canimi sıktigimda da hemen yemeden icmeden kesiliyorum, sorun cozuldu ama hala yemek yiyemiyorum. Ona ragmen surekli afedersiniz tuvaletteyim. Ne yiyorumda sindiriyorum ki diyorum kendi kendime.Artik istikrarli bir sekilde 6-8 kilo olmak istiyorum. istahli ve saglikli kiloda bayanlara cok ozeniyorum.:mad:

Ya keske ben yesem yesem sen alsan super olur oyle bi teknoloji cikarsa yahu bende ideal kilodaym ama cok zor zPtediyorm bircok konuda kendimi:KK72:

Cnm bnde eskiden cook zayiftim. Bisuru kan haplari vitaminler balik yagi haplari fln kullandm fayda etmedi. Lise sonda 45 kiloydum. 1 yil boyunca sabahlari ac karnina kuru incirin icine bir kasik anason tohumu koyup yedim ve 10 kilo aldm. Hala 55 kiloyum. :) tabi hemen biraktm kilo alinca fzla ileri gtmemek icin. Insallah ise yarar. Aktardan alip bi deneyin isterseniz ucuz seyler hemde bitkisel. Bisey kaybetmezsin yani :)
Bunu bende biliyorum az bi sure deneyip biraktim..

X