kilosuzluk sorunsali

şu vücut geliştirenlerin kullandıkları mı onlar?
yok. normalde kılo vermek ısteyenlerde aynı shake i kullanıyormus öğün niyetıne , almak ısteyenlerde yemek sonrası ıcıyor ek besın oluyor kalorii..

ama o yorumları kimin yazdığını bilmiyoruz ki.onlarca çalışanı var o firmanın.ben o yüzden çok tereddüt ediyorum böyle şeylerde.
bende aynı durumdayım ıste. kadın cok guzel yazdı konustu vs. bırde ben kalp ılacımı vs duzenlı kullanan bırı degılım gunde 3 vıtamın 6 bagırsak duzenleyıcı ılac 3 ögün shake.
ben öyle duzenlı ıslere gremem..

bırde yaklasık 2 ay önce aktara ;
polen , pekmez vsvsvs katarak 2 kg lık karısım yaptırdım 200 tl ye sabah aksam yemek sonrası 1-2 kasık ye dedı. oldugu gbı duruyo dolapta..
dedım ya bana damardan bıseyler lazım.
surup falan dıyorlardı bırde onu denıcem sanırım. ama ben yemek yemeye bıle üsenen bıtıpım ya. :KK54:

Gün boyunca sürekli karbonhidrat yerseniz belki kilo alımınız daha kolay olur.
Yani sabah yarım ekmek öğlen yarım ekmek akşam makarna pilav falan
Bende maşallah neden kilo aldığım belli oldu :KK70:

yok. normalde kılo vermek ısteyenlerde aynı shake i kullanıyormus öğün niyetıne , almak ısteyenlerde yemek sonrası ıcıyor ek besın oluyor kalorii..

bende aynı durumdayım ıste. kadın cok guzel yazdı konustu vs. bırde ben kalp ılacımı vs duzenlı kullanan bırı degılım gunde 3 vıtamın 6 bagırsak duzenleyıcı ılac 3 ögün shake.
ben öyle duzenlı ıslere gremem..
aman aman bir de kalp ilacı kullanıyorsanız bilmediğiniz ürünler kullanmayın lütfen.

:) bazen kilo alamamak vücuttaki eksik bir vitaminden kaynaklı olabiliyor.eğer öyle bir şey varsa sonuca daha çabuk ulaşabilirsin aslında.
oldum olası zayıfım.
47 ile hamıle kalıp 70 gg dogum yaptım. ertesı gun 60 1 ay sonrada 50 kg ıdı..
kansızlık be d vıtamın eksıklıgı mevcut.. en ıyısı gdıp pekmezımı yıyeyım ben :KK51:

yatmadan bebe bisküvisi sütü öneriyorlar dene istersen, benimde sayenizde derdim sorunsalı diye açılan konular :KK14:

oldum olası zayıfım.
47 ile hamıle kalıp 70 gg dogum yaptım. ertesı gun 60 1 ay sonrada 50 kg ıdı..
kansızlık be d vıtamın eksıklıgı mevcut.. en ıyısı gdıp pekmezımı yıyeyım ben :KK51:

1 günde 10 kg mı verdiniz :110:

Ben 150 boyindayim ve 20 yasimda 34 kiloya kadar dusmustum. Vucudumda hic bir sikinti cikmadi. Psikolojikmis. Tedavi gordum ve ilaca basladim. 2 ay sonra 34 kilodan 50 kiloya kadar ciktim. Ilaci biraktim suan 40 - 45 araliginda geziyorum ama bu kilom bile cok iyi. Boyum kisa zaten daha fazlasi tombilik gosteriyor.

Psikolojik olma ihtimalini dusunun.
Hangi ilacı kullandın canım?Benimde boyum 1.63 kilom 45

Bence bi doktora görün baştan aşağı test yapsın kurt da olabilir1.58 boyunda 48; kiloyfum düğün de gelinlik ten ciktim kirk kiloya düşmüsum suan hamileyim yirmi kilo aldm inşallah yarısı bna kalır diyorum zayıf olunca hersey dert giydgn emanet Somaliler gibu oluyo insan. Bi de prakten şurup kullananlar var kilo aldrdigi söyleniyo yine de reçetesiz almayın bi uzmana danışın derim

Ya nasıl yiyemiyorsun. Mesela önüne geldi böyle kocaman hamburger yanında patates. Çekmiyor mu canın nasıl oluyor ya aklına iğrenc bir seyler mi geliyor da için almıyor bende denim yaa :KK48:
Imkanı yok yemenin iğrenç tiksinç bişey geliyor sana onu yemek işkence
Yani nasıl desem zorla bişey sokmaya çalışıyorsun midene yiyeyimde kurtulayım diye sonraki öğüne Allah Kerim diyorsun
Keşke bizde herkes gibi olabilsek acıksak
Birde şunu demeyi çok istiyorum
Tıka basa doluyum ama bir tabak daha yedim Yada tokum ama hatrın için bir tabak yiyeyim

Bence bi doktora görün baştan aşağı test yapsın kurt da olabilir1.58 boyunda 48; kiloyfum düğün de gelinlik ten ciktim kirk kiloya düşmüsum suan hamileyim yirmi kilo aldm inşallah yarısı bna kalır diyorum zayıf olunca hersey dert giydgn emanet Somaliler gibu oluyo insan. Bi de prakten şurup kullananlar var kilo aldrdigi söyleniyo yine de reçetesiz almayın bi uzmana danışın derim

ya bişey sorcam..kurt olsa farkedilmez mi.nebilim kaşıntı olmuyo mu

Bazılarında oluyo bazılarında olmuyo diye biliyorum bi haberde okumustum bi adam karın agrisiyla doktora gitmiş bi bakmislar uultrason da bagirsak karın falan kurt dolu

Imkanı yok yemenin iğrenç tiksinç bişey geliyor sana onu yemek işkence
Yani nasıl desem zorla bişey sokmaya çalışıyorsun midene yiyeyimde kurtulayım diye sonraki öğüne Allah Kerim diyorsun
Keşke bizde herkes gibi olabilsek acıksak
Birde şunu demeyi çok istiyorum
Tıka basa doluyum ama bir tabak daha yedim Yada tokum ama hatrın için bir tabak yiyeyim

Darısı başıma :KK48:

X