• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilonuz normal mi ?Buyrun bakin !

normal diyor.ama ideal kilo için iki kilo almam lazımmış.
yaşıma göre zayıfım aslında

Gebelik dönemi için geçerli değildir yazıyor ama ben yine de denedim. 10 kilo aldım ve bana normal dedi. Çok sevindim valla. Kendimi yarım dünya gibi hissediyordum son zamanlarda :)

düşük kilolu çıktım...10 kilo almam gerektiği çıktı...anaaaaaaaaaa...nasıl alcam 10 kilo ben....

Düşük kilolu çıktım 8 kilo alaymışım oldu canım başka derdin var mı :mymeka: fıstık gibiyim böyle ayrıca daha yeni verdim 3-4 kilo

normal dıyor bu ...

kocamda anormal dıyooooor..

hangısıne ınansammm ki

Aaa ,gözlerim böyle oldu sonucu görünce! :1shok:71 kilo olmam lazımmış :))))) Bu ne ya? :)))) :1shok::1shok::1shok:

ben bısey anlamadım yaa hem normal kılolusunuz dıyor hemde 52 olmanız gerekıyor dıyor...ben 63 kıloyum

Sağol Zepp ya, 28 kilo fazlam olduğunu bi daha suratıma çarpmak için mi verdin bu siteyi....Ühhhüüüüüü.......

normal kiloluymuşum.
ama ideal kilom 55 miş.
ideale ulaşırım herhalde yakında :Saruboceq:

Düşük kiloluymuşum
Olmam gerekn 57 kilo
8 kilo eksiğim varmış pehhh:delphin:
he bide gebelik için geçerli değilmiş kilom:sm_confused:
İyiyim ben mankennn gibim Çok üzgünüm çoook

9 kilo almam gerekiyormuş.....şuna bak ya...ben zaten 6 kiloyu zor aldım...9 kilo istemiyorum...3 kilo daha alsam yeter...

normal kiloluymuşum ama 4 kilo vermem gerekiyormuş.. inş verebilirim bu kiloları...

Back