• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilonuz normal mi ?Buyrun bakin !

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Kilo ve boyunuzun normal olup olmadığınımı öğrenmek istiyorsunuz... ee buyrun o zaman bakın görün ve değerlendirin...yerimseniben

şutarafagitti

benneyaptımkibenneyaptımki 40 kilo fazlam var veremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben napayım

:kızgın::kızgın:normal kilolu diyor ama ideal kilom 54 müş ben 50 ye düşeyimde görsün bu tablo bakalım:kızgın:

benneyaptımkibenneyaptımki 40 kilo fazlam var veremiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben napayım

Veremiyorum diye birşey yoktur canım..33 yasındasın ve 40 kilo fazlan mı var.. Ne diyim sana...Biran önce spor ve diyete başla..Daha ne bekliyorsun?

3 kilo fazlam varmış, e o kadar kusur kadı kızında da olur. 3 kiloyu verince iskelet gibi olurum ben bee:1closedeyes:

sağol zeppciğim paylaşımın için bende normal kilolu çıktım...

normal kilolu diyor ama arkadan 5 kilo fazlan var diyor.senağlama bugün çok ağlakım zaten.nasıl gidecek 5 kilo.ayrıca bölgesel zayıflamam lazım.:çok üzgünüm:

normalmişim ama normal kilom 57 olması gerekmıs evlenmeden once oyleydım evlendım kılo aldım ama dıyetdeyım tekrar eskısı olacagım inşallah

Normal kilolu diyo.Ben 60 kiloyum.53 kilo ideal diyo.Ya ben 55 kilo bile olsam hiç yakışmıyor.Yüzüm çöküyor...

bende normalmişim moralim yerine geldi valla bu yakında 4 kg aldım da..:dance::dance:

Back