kilomdan dolayı gitmekte kararsızım

Ne iş yapacagina bağlı.
Masa başı olarak tabir edilen bir iş ise git.Bedeni aktivite gerektirecek,yoğun bir şekilde koşuşturma arz edecek bir iş ise gitme.
Akşamları da Gym'den saat alırsın.
Masa başı sayılır pek hareket etmeme gerek yok ama çalışma saatleri uzun muhtemelen akşam gym'e gidemem ama dönüş yolunu uzatıp fazla yürüyebilirim.

Masa başı sayılır pek hareket etmeme gerek yok ama çalışma saatleri uzun muhtemelen akşam gym'e gidemem ama dönüş yolunu uzatıp fazla yürüyebilirim.
Aslında bu iş biraz da zihinde bitiyor.
Beslenme alışkanlığından kistigin vakit zaten en az 7-8 kg düşüyor.
Hareket kabileyetin De arttığında 8 daha düşse :
Şimdiden 16 kg.
6 ay içerisinde boğazını tutup biraz da hareket edersen arzu ettiğine ulaşırsın bence

Şu kadar zamanda 33 kg almak normal değil yalnız.Yiyerek olabilecek gibi değil. İşe gitmeden bir doktora mı gitsen önce, insulin ile alakalı falan bir sorunun olabilir.Neyse çıksın ortaya.

İş konusunda da kesinlikle çalış vaktini değerlendir. Zaten bu konuyu burada bizimle paylaştığına göre kendinle barışıksın. Laf ederlerse etsinler. Yeniden eski kilona inme yolculuğunda motivasyon olur. Aldığın gibi verirsin, önce doktora git.

Gitmiştim daha öncesinde insülin direnci çıkmıştı ancak ilaca gerek yok kilo verirsen düzelir demişti.

Kendimle hiç barışık değilim aslında, o yüzden buradan soruyorum :/

En azından konuşulan bı g.t var ortada olmayana kuru g.t diyen de var yani insanlari memnun edemeyiz .

Gitmiştim daha öncesinde insülin direnci çıkmıştı ancak ilaca gerek yok kilo verirsen düzelir demişti.

Kendimle hiç barışık değilim aslında, o yüzden buradan soruyorum :/
Ne kadar zaman oldu gideli? Bazen ilaçsız düzelir ama beslenme biçimini tamamen değiştirmek gerekir bunun için. Anladığım kadarı ile yapmamışsın. O zaman marş marş yeniden doktora... İlaç verirse kullan, bol su iç, bol hareket et zaten yememen gerekenleri sana liste olarak verecekler.

Burada da zayıflama günlüğü aç, sana destek olalım

4-5 ay önce sanırım, tabi o zaman biraz daha zayıftım şimdikinden. ben hep dışardan söyledim fast food vs ondan aldım muhtemelen

zayıflama günlüğü mantıklı aslında teşekkürler :)

Böyle böyle asosyal olursun . Laf da söyleseler umursama yani . Paranı kazan akşam spora git o parayla iyi bi diyetisyene git gençsin. Geleceğini sağlığını kurtar. Yani çalışmayıp kilo veremeyip yerinde de sayabilirsin

En azından konuşulan bı g.t var ortada olmayana kuru g.t diyen de var yani insanlari memnun edemeyiz .
Di mi ama kilo alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin o kızcağızlar ergen olduğu için onların şahsına kırılmadım ama insanlar bazen çok acımasız olabiliyor.

Hiç 20 dk. diyip küçümsemeyin inanın sıfır hareketten iyidir. Salata vs. alın öğünlerinize, ara öğünlerde besin değeri yüksek çiğ badem, ceviz gibi besinler tüketin yine zayıflarsınız. Ben 70 kilo da 115 kilo da çalıştım ne performansım azaldı ne kimse bir şey dedi. Sıkmayın canınızı.

Çok teşekkür ederim, ben de yanımda yemek götürmeyi düşünüyorum zaten o ablam dediğim kişi de öyle yapıyor beraber yeriz muhtemelen.

Yazan herkese çok teşekkür ederim, herkese cevap vermedim ama herkesin dediklerinin çok faydası oldu hatta birazdan 45 dakika leslie yapacağım bu gazla ki normalde bu saatte yapmazdım :)

Kişisel gelişim bölümünde de hem kilo hem diğer hedeflerim için günlük açtım, dahil olmak isteyen ya da bakmak isteyen gelebilir :)

Başkalarını umursama insanlar zayıflarada laf ediyor kilolulara da hatta ortasında olanlara da Siz sadece sağlıklı bir şekilde kilo vermeye bakın bir anda sıkı bir diyete başlamayın zaten bu zorluyor insanı yavaş yavaş bırakın iki dilim ekmek mi yiyorsunuz normalde önce bire düşürün. Nasıl beslendiğinizi bilmiyorum ama ben akşamları ekmeksiz doyamazdım şimdi hiç yemiyorum istesemde ekmek yiyemiyorum. Mutlaka çorba olur her yemeğimde sabahları çoğunlukla yulaf lapası ile başlarım (inanılmaz çalıştırıyor metabolizmayı) çay kahvede şeker tüketmiyorum vs. gibi. Böyle böyle motive edin kendinizi.

en son olan sınav lgs idi. ortaokul öğrencisi misiniz
hayır, 25 yaşındayım
teşekkür ederim deneyeceğim bakalım :) benim en büyük sorunum dışardan yemek. dışardan yemeye alışınca evdeki yemek güzel gelmemeye başlıyor

Okadar kiloyu alip nasil farketmezsiniz yani az buz kilo degil. İnsanlar ne der diye calismamak olmaz biraz ozguvenli olun hem calisin hem diyet spor bu yazi forma girmek icin cabalayarak gecirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…