Merhaba herkese, son 1 senede dehşet kilo aldım.
Sınava hazırlanıyordum o yüzden hep oturuyordum gün boyu ve çok stresli olduğum için kendimi yemeğe vermişim ama ne raddeye geldiğimi fark etmemişim.
Sınava hazırlanmamdan önceki dönemde zaten karantina korona derken 80 olmuştum öncesinde de çok zayıf değildim, 70 civarıydım.
Şimdiyse 103 olmuşum.
Sınavım iyi geçti ama ona bile sevinemiyorum.
Manevi ablam gibi gördüğüm birinin çalıştığı bir yer var, sınavım tamamen sonuçlanana kadar orada geçici çalışmayı düşünüyordum.
Ancak sürekli kafamda kilomdan dolayı insanlar garip garip bakacak mı? Ablam benden utanır mı? Sonuçta orda arkadaşları var, onlarla tanışacağım. Onlar ne düşünecek? O çalışacağım yerde orta okula giden, liseye giden çocuklar da olacak, onlar dalga geçer mi?
Bunları düşünmek gitmek istemememe neden oluyor.
Maddi bir sıkıntım yok, sadece sınavım acıklanana kadar vakit geçsin belki ordan kazandıgımla da tatile giderim diye gidecektim ama şimdi bunları düşünmekten gitmesem sınavım acıklanana kadar bir şekilde zayıflarım zaten diyor bir yanım, diğer yanımsa git yine akşamları spor yaparsın diyor ama bir yandan da zaten ben kilomu kabullenememişken ordan bi çocuk dalga geçse ya da biri bi laf vursa bundan çok etkileneceğimin de farkındayım. Sizce napayım?