Hayatimin 10 senesi kilo alip vermekle gecti. 35 kilo vermistim, hepsini geri aldim. Panik bozuklugum var. Antidepresana basladigimdan beri istahim o kadar acildi ki butun emeklerim cope gitti. Ciddi depresyondayim. Ve ben kotu hissettikce yemek yiyen biriyim. Teklikeli bir yola giriyorum. 170 boyundayim 100 kiloyu gectim. Diyete baslamaya calisiyorum devamini getiremiyorum 3 gun suruyor birakmam. Eski azmim ve enerjim yok.
Gelelim size sormak istedigim kisma. Suan ihtiyacim olan sey sureci hızlandıracak bir seyler yapmak. Parasi vs onemli degil artik gerekirse kredi cekecegim. Sizin sahit oldugunuz veya yapıp memnun kaldiginiz hizli sonuc veren bir yontem var mi ? Birkac sey arastirdim ama hangisi daha etkili olur bilmiyorum.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur
bunun gibi seyleri arastiriyorum. Bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim. Dedigim gibi diyet yapacagim. Sadece surecimi kolaylastirabilecek bir seye ihtiyacim var. Tesekkur ederim simdiden
Gelelim size sormak istedigim kisma. Suan ihtiyacim olan sey sureci hızlandıracak bir seyler yapmak. Parasi vs onemli degil artik gerekirse kredi cekecegim. Sizin sahit oldugunuz veya yapıp memnun kaldiginiz hizli sonuc veren bir yontem var mi ? Birkac sey arastirdim ama hangisi daha etkili olur bilmiyorum.
-rezonans
-mide balonu
-igneli lipoliz
-akupunktur
bunun gibi seyleri arastiriyorum. Bana bir yol gosterirseniz cok sevinirim. Dedigim gibi diyet yapacagim. Sadece surecimi kolaylastirabilecek bir seye ihtiyacim var. Tesekkur ederim simdiden