• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden eşim hamile misin diye dalga geçiyor :(

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :( kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?

suan icimden birsuru kufur etmek geciyor ama
yuzume soylese cok utanirim hicbisey de diyemeyim oturup aglarim
..
Ben de aynen öyle hic bişey diyemedim sonra yattım omzuna gözlerimi kapatıp üzüldüm. Sonra da niye üzüldün ben yanlış bişey mi söyledim diyo :/

Kusura bakmayin ama eşiniz çok saygısız bir insan ...
Size olan isteği ve sevgisi kilo ile orantılı ise istediği gibi bulup evlenseydi...
Sizi gerçekten seviyor olsaydı, sağlığınız için birşeyler isteseydi düzgün konuşurdu...
Destek olurdu..
Sen kendin için zayıflamak istiyor isen zayıfla onun için değil zira haketmiyor.

Eşiniz kabaymış tamamda 12 kilo az değil boy kilo dengeniz nasıl önce sağlığınız için kilo verin eşiniz kendi yaptığı kabaliktan utansın ama önce sağlık birde yanlış anlamayın bir sağlık sorunu olmadan keyfi kilo almak kadın erkek fark etmez göze hoş gelmiyo evet eşinizin söyleme tarzı çok yanlış ama birde bu boyutu var

Eşiniz kabaymış tamamda 12 kilo az değil boy kilo dengeniz nasıl önce sağlığınız için kilo verin eşiniz kendi yaptığı kabaliktan utansın ama önce sağlık birde yanlış anlamayın bir sağlık sorunu olmadan keyfi kilo almak kadın erkek fark etmez göze hoş gelmiyo evet eşinizin söyleme tarzı çok yanlış ama birde bu boyutu var

Ya da kiloluyum amma libido bende

Ama sağlığın için kilonu ver çok gençsin
60 kiloyum ama boyum da 157. Yani aldığım her kilo sanki 2-3 kilo gibi görünüyor. Mutsuz oldukça yemek yiyorum moralim düzeliyor. Diyetteyken de cok huzursuz oluyorum. Sanki adetli gibi mızmız dolanıyorum evde

Miniminnak elif hanım , ayda 1 kilo senede eder 2 kilo :)
Boşver takma kafana , yavaş yavaş diyete başla yine dönersin eski hâline :)
Sanki eşin hep fit mi kalacak , ye kocanın başının etini yedir güzel yemekleri bak bi 10 seneye nasıl hem kel hem de fodul oluyo :)
Ahahahahah cok sevimlisin :halay:

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?

Eşinize hak verdim.
21 yaşında genç bir kadın ve 1 senede 12 kilo
Hiçbir şey yemeden kilo veremezsiniz.
Bu kadar salmayın kendinizi yazık.

21 yaşındayım 1 sene icerisinde 12 kilo aldim önceleri bacaklarım kalınlaşıyordu ama artık karnıma yayılmaya başladı eski kıyafetlerim olmuyor. Zaten üzülüyorum bir de eşim hamile misin sen şu göbeğe bak diyor :KK43: kendisi fitness egitmeni. daha önceden fit olursan sana olan isteğim beğenim de o derecede yüksek olur demisti. Simdi cok takıldım. Bugün yemegi cok az yedim. Sonra da sekerim düştü tabiki. Bana kızdı ne yemeyi ne de diyeti düzgün yapamıyorsun diye. siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz ?
eşiniz egitimen ve siz kilo vermekte zorluk yaşıyorsunuz
siz kilo vermek istediginizi bir kez daha düşünün Sonra da eşinizden dogru yardımı alıp kendiniz için zayıflayın
bana da arkadaş olun dogum sonrası vermem kiloyu birlikte verelim

Back