• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilom yüzünden dışarı bile çıkamıyorum

siskorapunzeel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
8
1
1
28
4 ayda 30 kilo aldım bi anda bütün tahlillerimi yaptırdım ama hiçbir şey çıkmıyor ve asla önüne geçemiyorum sürekli kilo alıyorum... Diyet yapmaya kalkıyorum doktorun verdiği diyete uymama rağmen akşama elim ayağım titremeye sinir krizleri geçirmeye başladım 1 hafta denedim ama daha sonra yapamadım çünkü kendime eziyet ediyor gibi hissettim... Ve bu duruma artık katlanamıyorum aileminbile dalga geçip aşağılamalarına 30 beden pantolon giymeye kıyafet bulamamaya aynaya bakmaya dayanamıyorum öyle ağır bir durum ki aynaları kaldırdım her yerdeki 2-3 hafta önce okulu bıraktım sırf insan içine çıkamıyprum diye ve o zamandan beri camdan bile bakamadım. Ciddi anlamda düşkünüm ben dış görünüşüme ve bu beni aşırı rahatsız ediyor... Kuzenimin düğününe bile gidemeyecek kadar rahatsızım bu durumumdan sürekli ağlıyorum ve kendime bakmamaya çalışıyorum... Psikolojik tedavi filan asla çözüm olmuyor bana artık kusarak zayıflamaya çalışacağım sanırım zararını bile bile. Lütfen biriniz bi çıkış yolu gösterin sadece ufak yürüyüşler yapabiliyorum sağlık problemleri yüzünden ve onun da bi etkisi olamıyor ve asla diyet yapamıyorum...

Nicin diyet yapamiyorsunuz?
Doktorlar bir neden bulamadilar mi? Doktora git yine de, o bulamadiysa bir baskasina git. Durduk yere kilo aliyorsan vardir bir sebebi.
Ne tür bir saglik problemin var?
Yürüyüs yapamayacak kadar ciddi ne rahatsizliginiz var?
Evde platese baslayabilirsiniz.
Bakin diyet yapmayin ama yediklerinize dikkat edin. Saglikli dogal seyler yiyerek ve ölcüyü cok büyütmeden de kilo verebilirsiniz.
Gece yemek yemeyin, yediden sonra hicbirsey yemeyin. Aciktiginiz zaman bol su icin. Sususzluk da bazen aclik hissettirebiliyor.
Bu dediklerini yaparak saglikli kilo verebilirsiniz. Ne yediginiz önemli.

bence kesinlikle ama kesinlikle sorunu bulana kadar doktora gitmeniz gerek.
akla mantığa sığar mı 4 ayda 30 kilo? Hele akşamları yemek yemediğinizde eliniz ayağınız titreyecek? normal değil bu.
bize anlattıklarınız gidin doktorlara anlatın. sebebi olmalı.

psikolojinizi bozmayın sağlık problemi bu. geçince eski halinize döneceksiniz.
ve okulu bırakmanıza çok üzüldüm. insan bu yüzden okulu bırakır mı? üniversite mi? eğer öyleyse dondurun en azından.

Diyetisyene gidin onlar kan tahlili alıp endoknoloji uzmanına yolluyorlar kesin sonuç orda belli olur , iç hastalıklar doktoru fazla araştırmaya girmedin iyisin diyor

Ben seni çok iyi anlıyorum canım.Son zamanlarda bende çok kilo aldım.Bu kendimi kötü hissettiryo.Kendimi beğenmeme giydiklerimden rahatsız olma.Sürekli karnımı kapatıcak kıyafetler bulmaya çalışma.Bıraksalar evden bile çıkasım gelmiyo bazen.Ama daha çok kilo almamak zorundayım.Ben dün diyete başladım dilersen diyet günlüğüme sende gel.Birbirimizi anlayabileceğimizi düşünüyorum

Ben de 6 ay gibi bir surede 20-22 kg aldim, seni cok iyi anliyorum. Bir anda nasil bu kadar kilo aldim, bir turlu inanamiyorum. Kendime cok duskundum, cok begenirdim kendimi, surekli skinny jeans ve topuklularla gezen bir insandim, en sacma fotolarda bile cok guzel cikardim, simdi aynaya bakasim bile gelmiyor. Disimi falan fircalarken kendime kiziyorum, sinir oluyorum. Istikrarli degilim, diyet bile yapamiyorum ama dun basladim yine diyete, eski kotlarimdan birini cikardim motive olayim diye. Zaman akip gidiyor ya, kac yasindasin bilmiyorum ama en guzel yillar bosa gidiyor, hayattan zevk alamiyorsun. her gece suslenip disari cikan bir insanken simdi her yere zoraki gidiyorum. Nolcak bilmiyorum, yasama sevincim gitti valla benim de :(

ya bacım tamam kilo almışsın hepimize oluyo öyle şeyler.. insan zatıfta olabilir tombikte yani kime ne zatıflık kime göre güzel kime göre değil..
bence ilk baş bi kendinle barışık ol kiii ben gayet balık etli imsanları beğeniyorum yüzleri çok daha güzel olur ohoo başka dersin olmasın.. kilo bu alırsın veririsin bişi diil canın saolsun birazda böyle ol önemli olan mutlu ol kilo bu verilir.. takma kafana gayet herşeyi giy makyajını yap kendini iyi hissettikçe sen takmadıkça gider o kilolar..
sevgiler..
bu arada bende kilo alıp beren bi insanım ve aldımmı başımı giderim dur diyemem bu bi dönem sonra yeniden toparlıyorum bende 10 15 kilo falan alıyorum yani :)
napalım seven böyle sevsin :)
bana sevgilim bile kilo ver dediğinde hiiç takmam onun sözüyle olcak bişi diil sonra bi dönem geliyo kiloyu veriyorum :)

Öncelikle su an kaç kilosun boyun kaç
Ama dört ay gibi bir surede otuz kilo almışsan araştırılmalı derim
Hareketli olmaya çalış yediklerine dikkat et
Bende yeni doğum yaptım ve fazlam var kilo bu alinirda verilirde

Back