- 9 Ekim 2015
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi siskorapunzeel
4 ayda 30 kilo aldım bi anda bütün tahlillerimi yaptırdım ama hiçbir şey çıkmıyor ve asla önüne geçemiyorum sürekli kilo alıyorum... Diyet yapmaya kalkıyorum doktorun verdiği diyete uymama rağmen akşama elim ayağım titremeye sinir krizleri geçirmeye başladım 1 hafta denedim ama daha sonra yapamadım çünkü kendime eziyet ediyor gibi hissettim... Ve bu duruma artık katlanamıyorum aileminbile dalga geçip aşağılamalarına 30 beden pantolon giymeye kıyafet bulamamaya aynaya bakmaya dayanamıyorum öyle ağır bir durum ki aynaları kaldırdım her yerdeki 2-3 hafta önce okulu bıraktım sırf insan içine çıkamıyprum diye ve o zamandan beri camdan bile bakamadım. Ciddi anlamda düşkünüm ben dış görünüşüme ve bu beni aşırı rahatsız ediyor... Kuzenimin düğününe bile gidemeyecek kadar rahatsızım bu durumumdan sürekli ağlıyorum ve kendime bakmamaya çalışıyorum... Psikolojik tedavi filan asla çözüm olmuyor bana artık kusarak zayıflamaya çalışacağım sanırım zararını bile bile. Lütfen biriniz bi çıkış yolu gösterin sadece ufak yürüyüşler yapabiliyorum sağlık problemleri yüzünden ve onun da bi etkisi olamıyor ve asla diyet yapamıyorum...