- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
- Konu Sahibi AyTerapisii
-
Canim ya yazdigin dikkatimi cekti ancak dogum yaparsan kilo verirsin demisya doktorun bu nasil oluyor dogumsan sonra pko geriliyormu acaba
Bendede pko var ama 45 50 gunde adet gorurdum bebek dusunmuyordum sonra tirojt degerlerm cok yukselmis ilac kullanmaya basladim 2 3 ay dha erken surelerde adet gordjm sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim dogumdan sonra da hayatimda hic olmadigim kadar 49 kiloya kdr zayifladim hala dha inanamiyorum hc ozel biseyde yapmamistim o ara sade bebegmi emziriyodum iste . Emzirmeyi kestikten sonra hizla geri hamile kaldgm kiloya dondum 62 yani cok cok kilom yok ama merak ediyorum bu sureci nasl boyle oldum diye ... adetlermde suan duzenli cok sukur dogum bu hastaligi iyilestiren biseymiymis yani ki anlamadm
Ben dogumdan sonra 2 kere normal muayeneye 1 defa simir ve muayeneye gittim ama pko ile ilgli detayli konusmadim .. dogum yaptigim doktora jlk muayenede sormustum suan pko gorunmuyor demisti onu hatirliyorum ilginc bisey ama adet duzenmde olmasa da gobek cevremi birden kilo aldiran sey pko diye dusunuyormBenım doktorumda pco dogunçm sonrası gecer muhtemelen dedı
Ben dogumdan sonra 2 kere normal muayeneye 1 defa simir ve muayeneye gittim ama pko ile ilgli detayli konusmadim .. dogum yaptigim doktora jlk muayenede sormustum suan pko gorunmuyor demisti onu hatirliyorum ilginc bisey ama adet duzenmde olmasa da gobek cevremi birden kilo aldiran sey pko diye dusunuyorm
Insallah canim sana ve tum isteyenlere nasip etsin Allah im . Ilk kontrolde oyle denmisti ama ben yavas yavas yeniden olustgnu dusunuyorum 3 yil gecti o denilenden sonra cnku gecen yil simir yaptirmaya gittim ama pko ile ilgli konusmadmDoktorun gorunmuyor dedıyse gecmıs demekkı ne guzel ınsallah bende sagsaglım bebegımı kucagıma alır ve kurtulurum pco dan
Merhaba Arkadaşlar. Bende Pko Var Ve Maalesef 100 Kiloyum. Kilo Vermeye Çalışıyorum Ama Maalesef 2 Senedir Olmuyor. Doktora Da Gidiyorum 2 Defa Klomen Ve Ovitrella Kullandım. Olmadı. Kiloluyken Gebe Kalan Varsa Acaba Bana Deneyimlerini Ve O Süreci Anlatabilir Mi?
Ben geçen ocak ayında 113 kiloyla hamile kaldım. Aşılamayla gebe kalmıştım, düşük yaptım. Pcos ve insülin direncinden dolayı 122 kiloya çıkmıştım. Düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 104 kiloydum 2 kilo aldım geri 106 oldum.Tabi devam edicem dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek tutmadı bu arada. Ama hastanede benden daha kilolu hamileler gördüm. Nasip kısmet.
Ben geçen ocak ayında 113 kiloyla hamile kaldım. Aşılamayla gebe kalmıştım, düşük yaptım. Pcos ve insülin direncinden dolayı 122 kiloya çıkmıştım. Düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 104 kiloydum 2 kilo aldım geri 106 oldum.Tabi devam edicem dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek tutmadı bu arada. Ama hastanede benden daha kilolu hamileler gördüm. Nasip kısmet.
6+4te düşük yaptım. Doktorum kiloya filan bağlamadı. Gayet olması gereken yerde, tutunmasındada bi problem yok ama bu embriyo gelişmiyo, embriyoyla alakalı bi sıkıntı var muhtemelen dedi.Kacıncı ayda dusuk oldu
evet zaten diyetisyenim de bana özel bir liste yaptı meyvelere kadar yasakladığı şeyler var hızlı diyet listesi benim normal ücret 50 iken bu diyet listesi ile 200 olduCanım genel olarak diyetisyenler normal hastalara göre diyet veriyorlar ama pkolular İn diyeti farklı oluyor. İnternetten araştır istersen. Normal diyetler sık sık azar azar oluyor mesela ama pkoda 2 öğün yeniyor falan. Ben çok araştırdım bunları
doktorumun söylediği kadarıyla doğumda pko da gidiyormuş sizin ki tekrar oluşmuş olabilirCanim ya yazdigin dikkatimi cekti ancak dogum yaparsan kilo verirsin demisya doktorun bu nasil oluyor dogumsan sonra pko geriliyormu acaba
Bendede pko var ama 45 50 gunde adet gorurdum bebek dusunmuyordum sonra tirojt degerlerm cok yukselmis ilac kullanmaya basladim 2 3 ay dha erken surelerde adet gordjm sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim dogumdan sonra da hayatimda hic olmadigim kadar 49 kiloya kdr zayifladim hala dha inanamiyorum hc ozel biseyde yapmamistim o ara sade bebegmi emziriyodum iste . Emzirmeyi kestikten sonra hizla geri hamile kaldgm kiloya dondum 62 yani cok cok kilom yok ama merak ediyorum bu sureci nasl boyle oldum diye ... adetlermde suan duzenli cok sukur dogum bu hastaligi iyilestiren biseymiymis yani ki anlamadm
RABBİM hepimizin uğraşlarını hayırllı evlatlarla sonuçlandırsın maalesef kişiden kişiye değişiyor herbalife denediniz mi ben onunla beraber 80 kiloya kadar düştüm 1 1 buçuk ayda ve hamile kalana kadar da geri almadım hamilelik ve düşükten sonra insülin direnci yükselldi ve kilo artışı olduBen geçen ocak ayında 113 kiloyla hamile kaldım. Aşılamayla gebe kalmıştım, düşük yaptım. Pcos ve insülin direncinden dolayı 122 kiloya çıkmıştım. Düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 104 kiloydum 2 kilo aldım geri 106 oldum.Tabi devam edicem dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek tutmadı bu arada. Ama hastanede benden daha kilolu hamileler gördüm. Nasip kısmet.
o da ne nasıl gelebilirim acabaCuma zayıflama yarışmaları 13. takıma gelsene bizde kilo vermeye çalışıyoruz. Belki sana da bir faydamız olur.
benim doktorum da doğumla beraber gidiyor demişti ALLAHIN işi işte gebeliği zorlaştırıyor ama gebelikten sonra yok oluyorBen dogumdan sonra 2 kere normal muayeneye 1 defa simir ve muayeneye gittim ama pko ile ilgli detayli konusmadim .. dogum yaptigim doktora jlk muayenede sormustum suan pko gorunmuyor demisti onu hatirliyorum ilginc bisey ama adet duzenmde olmasa da gobek cevremi birden kilo aldiran sey pko diye dusunuyorm
inofolic combi nasıl bir tedavi.. aminnn RABBİM herkesin gönlündeki muradı en hayırlı halliyle nasip etsinBende 83 kiloydum sonra 2 ay içinde 72 kiloya indim hamileydim geçen hafta gebeliğim düşük ile sonlandı inofolic combi ile tedavi görüyordum zaten dr kilo vermem gerektiğini söyledi bize ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın dedi dediği gibi de oldu fakat devamı gelmedi Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içlerinde banada inşallahkısadan hisse kilo bana göre büyük etmen
değil tabii ki pko olmasa belki bizlerde kendiliğinden hamile kalırdıkBen değil ama annem bana 110 kilo ile hamile kalmış. 113 kg ile de doğurmuş. 3750 gram doğmuşum. Yani başlı başına kilo gebe kalmaya engel değil bence.
inşaALLAH Bizlere de dua edin gebe olanın duası kabul olur derler Adım meltemDoktorun gorunmuyor dedıyse gecmıs demekkı ne guzel ınsallah bende sagsaglım bebegımı kucagıma alır ve kurtulurum pco dan
kitaplar ne ile alakalı acabaTek tavsiyem Aidin Salih hanımın kitaplarını Okuyun
inşaALLAH Bizlere de dua edin gebe olanın duası kabul olur derler Adım meltem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?