• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloluyum Hamile Kalabilir Miyim ?

Benım doktorumda pco dogunçm sonrası gecer muhtemelen dedı
Canim ya yazdigin dikkatimi cekti ancak dogum yaparsan kilo verirsin demisya doktorun bu nasil oluyor dogumsan sonra pko geriliyormu acaba

Bendede pko var ama 45 50 gunde adet gorurdum bebek dusunmuyordum sonra tirojt degerlerm cok yukselmis ilac kullanmaya basladim 2 3 ay dha erken surelerde adet gordjm sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim dogumdan sonra da hayatimda hic olmadigim kadar 49 kiloya kdr zayifladim hala dha inanamiyorum hc ozel biseyde yapmamistim o ara sade bebegmi emziriyodum iste . Emzirmeyi kestikten sonra hizla geri hamile kaldgm kiloya dondum 62 yani cok cok kilom yok ama merak ediyorum bu sureci nasl boyle oldum diye ... adetlermde suan duzenli cok sukur dogum bu hastaligi iyilestiren biseymiymis yani ki anlamadm

Benım doktorumda pco dogunçm sonrası gecer muhtemelen dedı
Ben dogumdan sonra 2 kere normal muayeneye 1 defa simir ve muayeneye gittim ama pko ile ilgli detayli konusmadim .. dogum yaptigim doktora jlk muayenede sormustum suan pko gorunmuyor demisti onu hatirliyorum ilginc bisey ama adet duzenmde olmasa da gobek cevremi birden kilo aldiran sey pko diye dusunuyorm

Doktorun gorunmuyor dedıyse gecmıs demekkı ne guzel ınsallah bende sagsaglım bebegımı kucagıma alır ve kurtulurum pco dan
Ben dogumdan sonra 2 kere normal muayeneye 1 defa simir ve muayeneye gittim ama pko ile ilgli detayli konusmadim .. dogum yaptigim doktora jlk muayenede sormustum suan pko gorunmuyor demisti onu hatirliyorum ilginc bisey ama adet duzenmde olmasa da gobek cevremi birden kilo aldiran sey pko diye dusunuyorm

Doktorun gorunmuyor dedıyse gecmıs demekkı ne guzel ınsallah bende sagsaglım bebegımı kucagıma alır ve kurtulurum pco dan
Insallah canim sana ve tum isteyenlere nasip etsin Allah im . Ilk kontrolde oyle denmisti ama ben yavas yavas yeniden olustgnu dusunuyorum 3 yil gecti o denilenden sonra cnku gecen yil simir yaptirmaya gittim ama pko ile ilgli konusmadm

Merhaba Arkadaşlar. Bende Pko Var Ve Maalesef 100 Kiloyum. Kilo Vermeye Çalışıyorum Ama Maalesef 2 Senedir Olmuyor. Doktora Da Gidiyorum 2 Defa Klomen Ve Ovitrella Kullandım. Olmadı. Kiloluyken Gebe Kalan Varsa Acaba Bana Deneyimlerini Ve O Süreci Anlatabilir Mi?

Cuma zayıflama yarışmaları 13. takıma gelsene bizde kilo vermeye çalışıyoruz. Belki sana da bir faydamız olur.

Ben geçen ocak ayında 113 kiloyla hamile kaldım. Aşılamayla gebe kalmıştım, düşük yaptım. Pcos ve insülin direncinden dolayı 122 kiloya çıkmıştım. Düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 104 kiloydum 2 kilo aldım geri 106 oldum. 🤭 Tabi devam edicem dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek tutmadı bu arada. Ama hastanede benden daha kilolu hamileler gördüm. Nasip kısmet.

Ben geçen ocak ayında 113 kiloyla hamile kaldım. Aşılamayla gebe kalmıştım, düşük yaptım. Pcos ve insülin direncinden dolayı 122 kiloya çıkmıştım. Düşükten sonra kimyasal gebelik yaşadım. Şu an 104 kiloydum 2 kilo aldım geri 106 oldum. 🤭 Tabi devam edicem dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcam. İlk tüp bebek tutmadı bu arada. Ama hastanede benden daha kilolu hamileler gördüm. Nasip kısmet.

Hadi sende gel bizim takıma. 1-2 kilo bile gitse. Kar kardır. Birbirimize destek oluruz.

Kacıncı ayda dusuk oldu

Canım genel olarak diyetisyenler normal hastalara göre diyet veriyorlar ama pkolular İn diyeti farklı oluyor. İnternetten araştır istersen. Normal diyetler sık sık azar azar oluyor mesela ama pkoda 2 öğün yeniyor falan. Ben çok araştırdım bunları
evet zaten diyetisyenim de bana özel bir liste yaptı meyvelere kadar yasakladığı şeyler var hızlı diyet listesi benim normal ücret 50 iken bu diyet listesi ile 200 oldu

Canim ya yazdigin dikkatimi cekti ancak dogum yaparsan kilo verirsin demisya doktorun bu nasil oluyor dogumsan sonra pko geriliyormu acaba

Bendede pko var ama 45 50 gunde adet gorurdum bebek dusunmuyordum sonra tirojt degerlerm cok yukselmis ilac kullanmaya basladim 2 3 ay dha erken surelerde adet gordjm sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim dogumdan sonra da hayatimda hic olmadigim kadar 49 kiloya kdr zayifladim hala dha inanamiyorum hc ozel biseyde yapmamistim o ara sade bebegmi emziriyodum iste . Emzirmeyi kestikten sonra hizla geri hamile kaldgm kiloya dondum 62 yani cok cok kilom yok ama merak ediyorum bu sureci nasl boyle oldum diye ... adetlermde suan duzenli cok sukur dogum bu hastaligi iyilestiren biseymiymis yani ki anlamadm
doktorumun söylediği kadarıyla doğumda pko da gidiyormuş sizin ki tekrar oluşmuş olabilir

RABBİM hepimizin uğraşlarını hayırllı evlatlarla sonuçlandırsın maalesef kişiden kişiye değişiyor herbalife denediniz mi ben onunla beraber 80 kiloya kadar düştüm 1 1 buçuk ayda ve hamile kalana kadar da geri almadım hamilelik ve düşükten sonra insülin direnci yükselldi ve kilo artışı oldu

benim doktorum da doğumla beraber gidiyor demişti ALLAHIN işi işte gebeliği zorlaştırıyor ama gebelikten sonra yok oluyor

Bende 83 kiloydum sonra 2 ay içinde 72 kiloya indim hamileydim geçen hafta gebeliğim düşük ile sonlandı inofolic combi ile tedavi görüyordum zaten dr kilo vermem gerektiğini söyledi bize ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın dedi dediği gibi de oldu fakat devamı gelmedi Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içlerinde banada inşallah 🤗kısadan hisse kilo bana göre büyük etmen
inofolic combi nasıl bir tedavi.. aminnn RABBİM herkesin gönlündeki muradı en hayırlı halliyle nasip etsin

Back