• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiloluyum Hamile Kalabilir Miyim ?

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Merhaba Arkadaşlar. Bende Pko Var Ve Maalesef 100 Kiloyum. Kilo Vermeye Çalışıyorum Ama Maalesef 2 Senedir Olmuyor. Doktora Da Gidiyorum 2 Defa Klomen Ve Ovitrella Kullandım. Olmadı. Kiloluyken Gebe Kalan Varsa Acaba Bana Deneyimlerini Ve O Süreci Anlatabilir Mi?

Merhaba Canım
Öncelikle bir polikistik over hastası olarak yaşadıgin süreci tahmin ediyorum,çünkü ben yaşadım.
kg olman maalesef bu hastalıkta kaçınılmaz.
hep kg takibi yapmak zorundayız.
Ben 83 kg hamile kalmıştım.Malesef bebeğimi kaybettim.Dogumda eklemsi geçirdim .Yani hamilelikte bebek beni zehirledi ve doğuma yakın tarihe kadar ortaya çıkmıyor.Cok büyük risk.
Bence 70li kg inmeye çalışmalısın.biliyorum bu lanet hastalıkla çok zor ama inan eklemsi öyle kötülük bebek olumleri dışında,engelli olabilirsin bile.
Diyetisyen kontrolü en doğrusu.
Bebek özlemine saygım sonsuz ama acısını kötü yaşadığım icin önce kg kurtulmalisin derim

Merhaba Canım
Öncelikle bir polikistik over hastası olarak yaşadıgin süreci tahmin ediyorum,çünkü ben yaşadım.
Ben 83 kg hamile kalmıştım.Malesef bebeğimi kaybettim.Dogumda eklemsi geçirdim .Yani hamilelikte bebek beni zehirledi ve doğuma yakın tarihe kadar ortaya çıkmıyor.Cok büyük risk.
Bence 70li kg inmeye çalışmalısın.biliyorum bu lanet hastalıkla çok zor ama inan eklemsi öyle kötülük bebek olumleri dışında,engelli olabilirsin bile.
Bebek özlemine saygım sonsuz ama acısını kötü yaşadığım icin önce kg kurtulmalisin derim
cevabınız için çok teşekkür ederim. bende bir düşük yaptım. ama o zaman yni evliydim ve 68 kiloydum maalesef kaza geçirmek üzereyken korkudan sanırım düşük oldu. daha sonra birden kilo almaya başladım. meğer pko varmış 15 kilo verdim ama daha veremiyorum diyetisyene de gittim gidiyorum ama sanki kilo vermem durdu gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum....

İnanki acısını öyle kötü yasadimki bu yüzden canın yanmasın diye yazdım.
Evet hamile kalınıyor,ama sonrası çok acı.
Polikistik över için bir onerimvar.
yaptim biliyorum.
Hayıt tohumu var.Onu düzenli tukettiginde polikistik overe iyi geliyor,regl olmanı sağlıyor.Buda kg vermede yardımcı.Muhakkak dene.
Diyetisyenede devam et lütfen.Gor bak hızlıca kg vericeksin

İbrahim Saraçoğlu hayiti çok önerir.
kg vermek için değil.Adet görmek için.
1 ay hastalanmasan 3 kg aliyorsub zaten
bu şekilde kg alma duruyor
rejim ve sporda eklenince kglsr gider ins

şuan diyetteyim hatta.
beraberce yaparız diyetimizi.
merak etme hallederiz:)
merhaba kusura bakmayın uzun zamandır bakamadım. Ben 100 kilodan 87 e düştüm 1 ay kadar bir sürede fakat daha sonra hızlı bir şekilde kilo aldım diyetisyenle verdim diyete uydum devam da ettim diyetisyen de şaşırdı kadın doğum doktoruma gittim o da bana sen ancak gebe kalır ve doğum yaparsan kilo verirsin dedi. bende şaşırdım doktor hanım siz daha önce bana kilo ver kendiliğinden kalırsın demiştiniz dedim bana dedi ki bünyeden bünyeye farkediyor. diyarbakır da bir doktor var geçen gün çağla şıkel in programına konuk olmuştu o doktoru çok araştırdım ve oraya gideceğim inşallah. iletişime de geçtim hastalandığında ara gün ve saat verelim dedi bakalım hayırlısı ben diyarbakır da yaşamıyorum ablam orada. doktordan iyi sonuç alırsam isteyenlere söylerim hatta instagram hesabını yazayım prof.dr.hakancoksuer hesabı bu ALLAH tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhaba Arkadaşlar. Bende Pko Var Ve Maalesef 100 Kiloyum. Kilo Vermeye Çalışıyorum Ama Maalesef 2 Senedir Olmuyor. Doktora Da Gidiyorum 2 Defa Klomen Ve Ovitrella Kullandım. Olmadı. Kiloluyken Gebe Kalan Varsa Acaba Bana Deneyimlerini Ve O Süreci Anlatabilir Mi?
Bende 83 kiloydum sonra 2 ay içinde 72 kiloya indim hamileydim geçen hafta gebeliğim düşük ile sonlandı inofolic combi ile tedavi görüyordum zaten dr kilo vermem gerektiğini söyledi bize ihtiyacın kalmadan hamile kalırsın dedi dediği gibi de oldu fakat devamı gelmedi Rabbim isteyen herkese nasip eylesin içlerinde banada inşallah 🤗kısadan hisse kilo bana göre büyük etmen

Canım benim arkadaşımda da pco vardı 97 kiloydu ve adeti acayip düzensizdi doktoru kesinlikle kilo vermesini söyledi 72 kiloya düştü. Adetleri düzenlendi şimdi her ay vaktinde adet oluyor. Tedavisini de aksatmıyor. Doktor böyle devam edersen çok yakında bebek haberi alırız senden demiş. Belki umut olur. allah tez zamanda nasip etsin inşallahh.

Ben değil ama annem bana 110 kilo ile hamile kalmış. 113 kg ile de doğurmuş. 3750 gram doğmuşum. Yani başlı başına kilo gebe kalmaya engel değil bence.

İnsülin direncine baktır. Benim vardı glifor kulla dım 3 ayda 12 kilo verdim ben 68 kiloydum. Daha kilolu olsaydım daha çok verirdim ve de yürüyüş lazım

İnsülin direncine baktır. Benim vardı glifor kulla dım 3 ayda 12 kilo verdim ben 68 kiloydum. Daha kilolu olsaydım daha çok verirdim ve de yürüyüş lazım
Kullandım insulin direnci 3 lü bir şey cıktı diyetisyenim 2 hafta kullan ve bırak dedi öyle yaptım bende

Canım benim arkadaşımda da pco vardı 97 kiloydu ve adeti acayip düzensizdi doktoru kesinlikle kilo vermesini söyledi 72 kiloya düştü. Adetleri düzenlendi şimdi her ay vaktinde adet oluyor. Tedavisini de aksatmıyor. Doktor böyle devam edersen çok yakında bebek haberi alırız senden demiş. Belki umut olur. allah tez zamanda nasip etsin inşallahh.
Amin ALLAH razi olsun

Kılolu oldugunuz ıcınmı kaybettınız bebegınızı ama bı cok kılolu ınsan saglıklı bebek doguruyo
Merhaba Canım

Kullandım insulin direnci 3 lü bir şey cıktı diyetisyenim 2 hafta kullan ve bırak dedi öyle yaptım bende
Canım genel olarak diyetisyenler normal hastalara göre diyet veriyorlar ama pkolular İn diyeti farklı oluyor. İnternetten araştır istersen. Normal diyetler sık sık azar azar oluyor mesela ama pkoda 2 öğün yeniyor falan. Ben çok araştırdım bunları

merhaba kusura bakmayın uzun zamandır bakamadım. Ben 100 kilodan 87 e düştüm 1 ay kadar bir sürede fakat daha sonra hızlı bir şekilde kilo aldım diyetisyenle verdim diyete uydum devam da ettim diyetisyen de şaşırdı kadın doğum doktoruma gittim o da bana sen ancak gebe kalır ve doğum yaparsan kilo verirsin dedi. bende şaşırdım doktor hanım siz daha önce bana kilo ver kendiliğinden kalırsın demiştiniz dedim bana dedi ki bünyeden bünyeye farkediyor. diyarbakır da bir doktor var geçen gün çağla şıkel in programına konuk olmuştu o doktoru çok araştırdım ve oraya gideceğim inşallah. iletişime de geçtim hastalandığında ara gün ve saat verelim dedi bakalım hayırlısı ben diyarbakır da yaşamıyorum ablam orada. doktordan iyi sonuç alırsam isteyenlere söylerim hatta instagram hesabını yazayım prof.dr.hakancoksuer hesabı bu ALLAH tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canim ya yazdigin dikkatimi cekti ancak dogum yaparsan kilo verirsin demisya doktorun bu nasil oluyor dogumsan sonra pko geriliyormu acaba

Bendede pko var ama 45 50 gunde adet gorurdum bebek dusunmuyordum sonra tirojt degerlerm cok yukselmis ilac kullanmaya basladim 2 3 ay dha erken surelerde adet gordjm sonra bebek dusunduk ve o ay hamile kaldim dogumdan sonra da hayatimda hic olmadigim kadar 49 kiloya kdr zayifladim hala dha inanamiyorum hc ozel biseyde yapmamistim o ara sade bebegmi emziriyodum iste . Emzirmeyi kestikten sonra hizla geri hamile kaldgm kiloya dondum 62 yani cok cok kilom yok ama merak ediyorum bu sureci nasl boyle oldum diye ... adetlermde suan duzenli cok sukur dogum bu hastaligi iyilestiren biseymiymis yani ki anlamadm

Back