kilolu olup hamile kalan varmı

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
123
arkadaşlar 14 aylık evliyim evlenmeden önce 55 kiloydum zayıftım şuan 65 kiloyum boyum 1.55 bebiş düşünüyoruz ama sürekli aklımda kilo vemek var .göbeğim dışarda hamile gibiyim görenler hamilemisin diyor ama malesef daha yeni bebiş düşünüyoruz ama kilomla problemim var sürekli stres yapıyorum etrafımdakiler sürekli bu kiloyla hamile kalma çocuk düşünme hamilelikte sorun yaşarsın zor doğum yaparsın gibi yorumlar yapıorlar napıcam kafayı yicem bir yandan bebiş bir yandan kilo

Canım öncelikle Allah her şeyin hayırlısını versin. Ben 96 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 1,71. Senin durumun çok iyi :) Bu kiloyla kalma vs diyenlere aldırma. Dikkat edersin, almazsın. Alsan da verirsin. Dilerim her şey gönlünce olsun. Bol şans

saol canım.. peki doğumda filan skntı yaşadınmı birde bende bel fıtığı var daha çok kilo alıp yatarak geçiririm diye korkuyorum ..şuan kaç kilodasın

canım önceliğin bebek olmalı benece .eyer doğumda bana sıkıntı olur kilo diyosan ,evet bu konuda haklısın ama seni yada bebeği riske atmamak için sezeryan yaparlar kilo bir şekilde verilir. bende hamileyim kilom çok yok benim ama hamilelikte sıkıntı olmasın yada normal doğum yapabileyim diye extra dikkat ediyorum yediğime içtiğime tabi hamileyken kilo alınıyor.ben hamile platesine başladım sırtıma çok iyi geldi mesela yada doğum sonrası diyetisyenede gidebilirsin seçenek çook... sen gelecek tatlı bebişi düşün... valla ben bu konuda çok araştırma yapıyorum çok takıntılıyım bu konuda artık olduğu kadar gün içinde 1 saat yürüsen un,tuz ve şekeri ekmeği hayatından çıkarsan saat 18 den sonra bişi yemesen hamile kalana kadar birkaç kilon gider.istersen yardımcı olurum bildiğim kadarı ile.

Benimde boyum 155 hamile kalmadan once kilom 64 hemen hamile kaldim 1 ay korunmadik hemen hamile kaldim banada oyle dediler yok kilolulusun hamile zor kalirsin fazla konusan olmustu allah verdikten sonraa olur

canım benim ablamın kilosu 100ün üzerinde ve pcoslu. buna rağmen 2 çocuğu da ilk denemesinde olmuş

tatlım aslında çalışıyorum akşama kadar pc başındayım kalkmak yasak müzekkere yazıyorum sadece kollarım hareket ediyor öğle yemeğinde 1 saat zamanım var sabah eşim arabayla getirip akşam eve getiriyor evde iş yemek derken saat 10 oluyor spor yapamıyorum evde koşu bandım plates topum var ama platesle ilgili hiçbişey bilmiyorum imrendim aldım ama yapamıyorum belini incitirsin ters bi hareketle dediler soğdum ,daha doğrusu hiç yapmadım diyet yapmaya çok uğraştım ama olmuyor ama pc başında günlük 3 litre su içiyorum aralarda otururken kek çikolata oda günlük 1 tane napcam bilemedim

Benimde boyum 155 hamile kalmadan once kilom 64 hemen hamile kaldim 1 ay korunmadik hemen hamile kaldim banada oyle dediler yok kilolulusun hamile zor kalirsin fazla konusan olmustu allah verdikten sonraa olur

peki şuan kaç aylık hamilesin ve kaç kilosun doktor sezeryanmı dedi normal doğummu çok merak ettim aynı boydaymışız

Ben dogum yaptim su an 65 kiloyum tabi daha veririm insallah. Benim bebegim asagiya inmedi cati muayenesinde dokunamiyorum dedi. 41 haftaya kadar bekledik normal olsun diye sancim gelmedi suni sanci verildi bebek gelmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum hep normal olsun dedi sezeryan en son dedi kilom ilgili olumsuz hic birsey demedi verirsin kilolarini hepsi gecicek dedi

bende çalışıyorum aynen ama benim esnek kalkabiliyorum bununla ilgili bi engelim yok. işe kendim gidip geliyorum 2 araba değiştiriyorum oturarak gidiyorum gerçi ama o da bi hareket sonuçta.platesi hafta sonu yapıyorum zaten benimde olduğu kadar ... valla bu akşam tartıldım 2kg daha almışım nası bu kadar çok oldu kilo anlamıyorum ama daha dikkatli olucam.ayın 2 sinde kontrolüm var o zaman kadar yapıcam bişiler daha düşük olmalı çok fazla bu kilo ilerleyen aylarda daha kötü olucam yoksa...

boyum 172 79 kiloyla hamile kaldım 4 ay dolana kadar kilo almadım ama bu son ay birden 6 kilo almışım
memleketteydik ondan sanırım bizim oranın ekmeklerine karşı konulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…