- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyutularak çekildim ben acırsa kendini kasma diye uyumak daha mantıklıİnşallah bidaha hamile kalırsın canım bu rahim filmi uyutularak mi çekiliyor
Sonradan agri hissettin miUyutularak çekildim ben acırsa kendini kasma diye uyumak daha mantıklı
Hormonal sorunlardan kilo veremiyorum ztn yemediğim halde kilom hep aynı gebeliği erteledim ztn tedavi olcamNe yaparsaniz yapin veremiyorsaniz hormonal bir sorun oldugi kesindir zaten. Endokrinoloji bölümüne muayene olun. Gereken ilaçlar verilir. Bir süre gebeliği ertelersiniz.
Canım bende hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktora 4 kasımda gıttım ancak evlendıgım bu zaman çok kılo almışım kıloyu versen kendılıgınden hamıle kalırsın dedı bende anlayamıyorum 100 kılo olanlar bıle hamıle sonuctaMerhaba kızlar 3 defa düşük yaşadım iki seferinde kanamayla düşürdüm en son ise 1 hafta önce kürtaj yaşadım doktor sürekli kilomu bahane edip hamile kalmamı onaylamıyor böyle sorun yaşayan oldu mu acaba kaç kiloyla hamile kalıp Doğum yaptınız
Burda kadın zaten 100 kiloymuş. Sizin belki boyunuz da kısadır.Canım bende hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktora 4 kasımda gıttım ancak evlendıgım bu zaman çok kılo almışım kıloyu versen kendılıgınden hamıle kalırsın dedı bende anlayamıyorum 100 kılo olanlar bıle hamıle sonucta
O zaman tedavi olana kadar gebe kalmakta ısrarcı olmayin. 3 tane kayip dile kolay. Kim bilir ne kadar üzüldünüz. Bir daha kaybiniz olmaz insallah.Hormonal sorunlardan kilo veremiyorum ztn yemediğim halde kilom hep aynı gebeliği erteledim ztn tedavi olcam
Kaç kilosunuz acabaMerhaba kızlar 3 defa düşük yaşadım iki seferinde kanamayla düşürdüm en son ise 1 hafta önce kürtaj yaşadım doktor sürekli kilomu bahane edip hamile kalmamı onaylamıyor böyle sorun yaşayan oldu mu acaba kaç kiloyla hamile kalıp Doğum yaptınız
Aynen öyle canım ne kilolu insanlar var hamile kalabilen hwrseyin Bi zamanı var galiba sabretmek ve mücadele etmekten başka çaremiz yokCanım bende hamıle kalmak ıstedıgımı soyledım doktora 4 kasımda gıttım ancak evlendıgım bu zaman çok kılo almışım kıloyu versen kendılıgınden hamıle kalırsın dedı bende anlayamıyorum 100 kılo olanlar bıle hamıle sonucta
İnşallah Bi daha kaybım olmasın die mücadele edecem kayıplar beni fazlasıyla üzdüO zaman tedavi olana kadar gebe kalmakta ısrarcı olmayin. 3 tane kayip dile kolay. Kim bilir ne kadar üzüldünüz. Bir daha kaybiniz olmaz insallah.
98 100 arası seyrediyorumKaç kilosunuz acaba
Burda kadın zaten 100 kiloymuş. Sizin belki boyunuz da kısadır.
Ben 100 kılo degılımBurda kadın zaten 100 kiloymuş. Sizin belki boyunuz da kısadır.
Iyi aferin.Ben 100 kılo degılım
Teşekkürler haklısınız araştırılması için doktora gözükecemKilo, aslında tahmin ettiğimizden daha fazla zarar veriyor vücuda. Basitçe anlatmaya çalışayım.
Her 1 kg yeni yağ dokusu için metrelerce uzunlukta ( toplam uzunluk) kapiller ve arteriol ( irili ufaklı damarlar) üretiyor vücut. Bu da periferik direnci artırarak ( bir mekanizma, detaya girmeyeceğim) tansiyonu otomatik olarak artırıyor. Bu 1.
2. Kilo insülin direncine sebep oluyor, insülin direnci yumurta kalitesini doğrudan bozan bir durum.
3. Adet düzensizliklerine yol açıyor.
4. Vücuttaki hormonların doğal düzenini bozuyor. Sadece üreme sistemi değil diğer tüm sistemlere etkisi oluyor.
5. Kilonun yanında pcos gibi bir ek hastalık varsa iş iyice karışıyor ve tablo ağırlaşıyor.
6. Velev ki gebe kaldınız, kilonuz fazla olduğu için gebelik diyabetine girme ihtimaliniz normalden daha fazla oluyor ve bu da bebekte ciddi komplikasyonlara yol açabiliyor.
Ne kilolular hamile kalıyor falan denilmiş. Kilo basite indirgenebilecek bir şey değil, farklı farklı mekanizmalar ve hastalıklarla prezente olan bir durum. Yani sadece fazla kilosu olup henüz metabolizması bozulmamış bir birey de olabilir, veya kilo artışı nedeniyle ek bozukluklara sahip olan bir birey de olabilir.
Herkesi aynı başlık altında değerlendirmek yanlış olur.
Doktora gidip tahlillerinizi yaptırın. Örneğin kilo alma nedeniniz pcos mu, hipotiroidi mi, veya insülin direnci mi? Nedir sebep, önce bunu bulmak lazım.
Ve konu sahibi siz 3 düşük yaşamışsınız bu artık habitüel abortusa giriyor. Ve mutlaka araştırılması lazım.
Geçmiş olsun
Yok emin ol çok rahat bir işlem uyandım yarım saat sonra doktorla görüşmeye gittim sonra eve gelip dinlendimSonradan agri hissettin mi
83 kilo ile hamilelik başladı 106 ile doğuma girdim ikizdi bebeklerim. Doğumdan bir hafta sonra +7 kalmıştıMerhaba kızlar 3 defa düşük yaşadım iki seferinde kanamayla düşürdüm en son ise 1 hafta önce kürtaj yaşadım doktor sürekli kilomu bahane edip hamile kalmamı onaylamıyor böyle sorun yaşayan oldu mu acaba kaç kiloyla hamile kalıp Doğum yaptınız
Doktor gerek duyarsa kesinlikle yaptiracam ama şuan söylese yaptırır miyim bilmiyorum tamam hiç agri hissetmedim kürtajdan sonra da kendimi hazır hissetmiyorumYok emin ol çok rahat bir işlem uyandım yarım saat sonra doktorla görüşmeye gittim sonra eve gelip dinlendim
Ben 100 kiloyla hamile kalsam 110 kiloya falan ulaşırım galiba bu da beni fazlasıyla yorar83 kilo ile hamilelik başladı 106 ile doğuma girdim ikizdi bebeklerim. Doğumdan bir hafta sonra +7 kalmıştı