Bilemiyorum ki bu polikistik over hastalığı da düşük yapmamı sağlıyor mu ki bide bu aklıma geldiKilo hormonlarınızı altüst ettiyse engel olur diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum ki bu polikistik over hastalığı da düşük yapmamı sağlıyor mu ki bide bu aklıma geldiKilo hormonlarınızı altüst ettiyse engel olur diye düşünüyorum.
Aynen rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin emek çektiği yavrusunu bağışlasınBen Genetik testte yaptırdım temiz çıktı yani eşimle ikimize yapıldı. Allah'a kalmış Vallahi onun vermeye gönlü olduktan sonra kilolu da doğuruyor tek yumurtalikli da doğuruyor aşırı hastalığı olanlar da Yeter ki yukarıdakinin gönlü olsun
Haklısınız hamile kaldığımda sağlıklı olsa bilene bana zararı çok olacak ama Bi kadın anne olmak için sabirsizlaniyor her zmn umut ediyorum umutlarım yok oluyo her seferinde de kalp atışını duyamıyoruzKilolu olup doğuran varda sizde sürekli kayıplar olmuş ve hekiminizin de önerisi bu olmuş demek ki başka durumlari tetikliyor gebeliklerinizde
Ayrica kilolu olup üstüne gebelik artı yeni kilolar zor değil mi onu taşımak nefes alabilmek vs vs
Önce kendiniz için kilo vermeyi hedefleyin vucut kitle endeksiniz yuksekler de ise kac kilo olduğunuzu yazmamışsıniz ama
Ne kadar sağlıklı anne o kadar mutlu bebek.
Bu konuda hakli doktorunuz ne yazik ki ben 2. Ogluma kiloluyken hamile kalmistim ve cok zor gecirdim o hamileligimi. İlkinde hoplaya ziplaya gezdim 9 ay ama 2. De bir dunya saglik sorunu ile bogustumDaha önce gittiğim yok engel değil dedi aynı yerde başka doktor engel dedi tamam hamile kalıyorsun ama bu senin sonraki dönemlerde zorlanacagini gösteriyor diyo
İşte oluyor da bazı insanları kilolar yada başka durumlar tetikliyor anlayamıyorum165 boyunda 65 kiloyum ilk bebeğime 60 la hamile kalmıştım hatta bir dış gebelik iki düşük yaşadım hamile kalmaya engel olsaydı hamile kalamazdınız düşüğe de neden olmaz diye düşünüyorum mutlaka sağlığınızı etkiliyordur ama yine de çok önemli olduğunu düşünmüyorum ben büyük beden manken vardı dünyaca ünlü ashley graham bir çocuğu olmuştu şimdi ikizlere hamile
İşte verebilsem verebilcem ama veremiyorum ne yaparsam yapayım veremiyorumBu konuda hakli doktorunuz ne yazik ki ben 2. Ogluma kiloluyken hamile kalmistim ve cok zor gecirdim o hamileligimi. İlkinde hoplaya ziplaya gezdim 9 ay ama 2. De bir dunya saglik sorunu ile bogustum
Rahim filmi çekildi mi size hiç bende t rahim tespit edildi ameliyat oldumİşte oluyor da bazı insanları kilolar yada başka durumlar tetikliyor anlayamıyorum
O zaman bir sure hamileligi erteleyin; cunku inanin cok zor. En basiti benim tansiyonum normalde dusuktur, aciksam bayilacak hale gelirim. 10/6-11/7 falandir ama hamileligimde 15/10 hatta 16/11’e kadar yukseldi, neredeyse bebegimi kaybedecektim ve hatta bebege bir sey olmasin diye erken almayi bile dusundu doktorlar. Yani ozetle ilerde uzulebilirsiniz veya kilo vermediginiz icin pisman olabilirsiniz, bence zorlayin kendiniziİşte verebilsem verebilcem ama veremiyorum ne yaparsam yapayım veremiyorum
Hayır çekilmedi ama Bi tanıdığım hamile kalabilen kadınlara cekilmiyo diye söylemiştiRahim filmi çekildi mi size hiç bende t rahim tespit edildi ameliyat oldum
Kilo vermek için uğraşacam ve tedavi imkanlarına bakacam en önemlisi de adetimi düzene sokacamO zaman bir sure hamileligi erteleyin; cunku inanin cok zor. En basiti benim tansiyonum normalde dusuktur, aciksam bayilacak hale gelirim. 10/6-11/7 falandir ama hamileligimde 15/10 hatta 16/11’e kadar yukseldi, neredeyse bebegimi kaybedecektim ve hatta bebege bir sey olmasin diye erken almayi bile dusundu doktorlar. Yani ozetle ilerde uzulebilirsiniz veya kilo vermediginiz icin pisman olabilirsiniz, bence zorlayin kendinizi
Yok çekiliyor ben hepsine hemen hamile kaldım ama bir dış gebelik bir de düşük olunca HSG çekildim t rahim dediler ama önemli değil dedi doktor sonra yine hamile kaldım bu defa yine ölünce işim garanti olsun dersen t rahim ameliyatı yapalım dedi tabi ben o doktora değil başka doktora ameliyat oldum inşallah bir daha hamile kalırsam çözüm oldu mu göreceğiz Allah’ın izniyleHayır çekilmedi ama Bi tanıdığım hamile kalabilen kadınlara cekilmiyo diye söylemişti
Ben de sürekli bunu söylerdim ama inanın gerçekten isteyince veriliyor:)İşte verebilsem verebilcem ama veremiyorum ne yaparsam yapayım veremiyorum
2den sonra da yapıyorlar aslında. Onların temiz olduğundan emin olmak önemli şu an.Genetik testi yaptircam 3 düsükten sonra kesin yapıyorlarmış
İnşallah bidaha hamile kalırsın canım bu rahim filmi uyutularak mi çekiliyorYok çekiliyor ben hepsine hemen hamile kaldım ama bir dış gebelik bir de düşük olunca HSG çekildim t rahim dediler ama önemli değil dedi doktor sonra yine hamile kaldım bu defa yine ölünce işim garanti olsun dersen t rahim ameliyatı yapalım dedi tabi ben o doktora değil başka doktora ameliyat oldum inşallah bir daha hamile kalırsam çözüm oldu mu göreceğiz Allah’ın izniyle
Diyete basliyacam ve bu sefer basaricamBen de sürekli bunu söylerdim ama inanın gerçekten isteyince veriliyor:)
İnsülin direncim ve haşimato tiroidim var çok az ve zor veriyorum ama veriyorum:)
Öyledir de doktor bu 3.düsügümde genetik test yapmamı önerdi2den sonra da yapıyorlar aslında. Onların temiz olduğundan emin olmak önemli şu an.
Evet bu hastalık zayif insanlarda da oluyoKilo herhangi bir rahatsızlığınız yoksa engel değil ama pko varsa kilo etkiliyor diye biliyorum. Yani bir tanıdığım doktorunun kilo vermesi gerektiğini söylediğini anlatmıştı. Kız kilolu da değildi, 60 kg civarındadır.
AminAynen rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin emek çektiği yavrusunu bağışlasın
Polikistik misiniz?120 kiloyken regl olmuyordum hiç zayıflayınca kendi kendine olmaya başladı ki ameliyatta olmuştum tedavide yani kilo evet bir çok şeyde sorun olabiliyor