- 31 Temmuz 2020
- 20.414
- 60.233
- 548
sağol aşkomAfiyet olsun canım güzel menü bence
hımm yeşil çay da içmiş miydin cnmYok canım güzel başladı aslında ama bugün dünden sadece 200 gram eksiyim ve saat 5ten sonra hiçbir şey yemedim o yüzden biraz karamsarım
Hoşgeldin kaptanımmselamlar buraya taşınmışsınız hayırlı olsun kuzular umarım güzel kilolar verirsinizfırsat buldukça ben de gelirim
Haftalık canımHaftalık hedef mi veriyoruz günlük mu canım ben kaçırmışım
Yeni görmüş olsam da tabi
Tam pazar menüsü Afiyet olsun canım
Kurabiye dışında güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım pastayı görmedim l
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Süper menü canım afiyet olsun
Hallolur inşallah canımÇok değil ortim halledersin
Hoş gelmiş 7ler hadi bundan sonra inşallah 8ler gelmesin canım
Akşam içtim yeşil çay canım aynen ben yine kendi sistemimle devam edeyim hem çok acıktım hem tartıda çok bir fark yaratmadısağol aşkom
hımm yeşil çay da içmiş miydin cnm
5 ten sonra değil de 7-8 gibi bitecek şekilde daha iyi oluyor canım
Aynen kapticim şu an gayet iyi sayımız
belli olmuyor bu yaramazların halihepsi aynı kaçaklar whatsapp grubunda bile olabilir haydin dönüyoruz diyebilirler
24 kasımda 5 oluyor canım
Valla zor oluyor hastalık vs olduğu zaman daha bir zor oluyor ama bebeklik dönemini aştı çok şükür okulda başladı zor zamanların çoğu geride kaldı gibi Rabbim tüm sıkıntıda olanlara yardım etsincidden cocuk mu büyüttüm ömür mü tükettim bilemedim Allah yokluğunu hissettirmesin ama pek bir eziyetli büyüdü sıpa
sümüğü akardı burnundan aldırmazdı geri koy geri koyyy yerde tepinirdisümüğü geri koymaya çalışan ben
bu yıla kadar banyo yapmazdı yeni başladı bir anda ne olduysaayakları leş gibi siyah kir olurdu uykuda ıslak mendille silerdim içimden derdim çok hareketli ayağı kırılacak ve bu halde doktorlara rezil olacağım leş gibi bacak sokak çocuğu derim artık falan diyordum
uyurken saç + tırnak kesmeler flaann yakın zamanda bittiyeni yeni adam oldu bizimki anlayacağın
Benim oğlan da günde 10 kere banyo yapmışlığı vardı, banyodan çıkar daha üstünü giydirmeden birdaha banyo yapmak isterdi şimdide zor sokuyoruz sıpayı banyoyaGüzel bence canım ama suyunu azıcık daha artırabilirsin mükemmel olur
valla sana bişe demeye hakkım yok, moralim bozulmasın motivasyonum kaçmasın diye tartılmadım ben bugün
cumaya toparlamalıyız ama ortak, detoks metoks neyse yapalım bak bugünden sonra
yok kuzum spor yapmıyorum o yüzden
ayyyhhhh kahkaha attımmm
benim ufaklık da inanılmaz inat bi çocuk ama henüz bu aşamaya geçmedi
aman dilimi ısırayım bugün akşam bana neler yapacağı belli olmaz bücürün
benim ufaklık da aynı bu modda, banyoya girmezdi ayaklarının altı simsiyah olurdu, babamla annem de bana kızardı ne diye yıkamıyorsun bu çocuğu ayakları leş gibi diye, bi de annem aradan sokardı lafı eee normal kızım çalışna kadınsın evin de temiz durmaz bi de iki çocukla zor diye
ahhh bi bilseler o banyo bize ne eziyet olurdu, çığlık çığlığa komşular çocuğa işkence ediyorum zannediyor bile olabilirlerdi
Yürüyüş demi hedef bütün spor hareketlerindemi canım hedef,Hafta sonu kaçamağı sonucu normal canım hafta içi dikkat et inşallah cumaya toparlayıp eksiye bile geçersin
Tamam canım eklerim
Çok iyi canım tebrikler
Kolay gelsin canım sabah yapınca iyi oluyor gerçekten
Merhaba canım hoş geldin
Sağ ol kaptancım başladık hedeflere bakalım kimler tutturacak
Sabite yakın bebeğim ben de büyük ihtimal böyle bir artı göreceğim
Şahane canım
Yürüyüş hedefini ben tutuyorum canım spor hedefini deYürüyüş demi hedef bütün spor hareketlerindemi canım hedef,
oo 300 gr gitmiş cnmBugün ki kilomu yazayım sabah tartılmıştım, 76.3 geldim
Haftalık canım
Hallolur inşallah canım
Hoş gelmiş 7ler hadi bundan sonra inşallah 8ler gelmesin canım
Akşam içtim yeşil çay canım aynen ben yine kendi sistemimle devam edeyim hem çok acıktım hem tartıda çok bir fark yaratmadı
Kaptanım bir kere kızlar küçükken burnunu yerim seni diye sevmiştim burnundanda makas almıştım elimle saatlerce ağladı burnumu tükür yapıştır diyee
ayyy Allahım yaaaBenim oğlan da günde 10 kere banyo yapmışlığı vardı, banyodan çıkar daha üstünü giydirmeden birdaha banyo yapmak isterdi şimdide zor sokuyoruz sıpayı banyoya
Canım menü ve sporumuzu başka bir sayfada paylaşıyoruz4 ekim pazartesi
Sabah : 9 da
Tambuğday küçük ekmekle Kaşarlı tost
Ve 4 zeytin , şekersiz çay (213kalori)
Saat: 15.00
Şekersiz türk kahvesii(7kalori)
Akşam : 18.00
Meyhane pilavı (3yemek kaşığı) üstüne
Taze fasulye(susuz) 3 yemek kaşığı
Büyük bardak ayran (222 kalori)
1 litre su
442 kalorii almışım sabah yürüşümüde yaptımm
Eki Görüntüle 2926953
hzlsel Pnrrr-12
kız ilkkezz gördüm orayıda nebilemm durr oraya paylaşıyimmCanım menü ve sporumuzu başka bir sayfada paylaşıyoruz
KİLOLAR FİRARDA 😎 menü ve spor listesi
Kahvalti 11.30 4 kasik zy. Kereviz 4 kasik yogurt Ara Yarim paket altinbasak 1bardak siyah cay Aksam 19.00 2 kepce terbiyeli sehriye corba 1 kepce et sote 1 kepce kiymali makarna 1 kepce karnabahar graten 2 kasik suzme yogurtlu patlican salatasiwww.kadinlarkulubu.com
Çok doğal canım karıştırman mesela oraya sadece menü yazıyoruz yorumlamak istersek alıntı yapıp bu sayfadan yazıyoruzkız ilkkezz gördüm orayıda nebilemm durr oraya paylaşıyimm
evettt haberim yoktu kuzummÇok doğal canım karıştırman mesela oraya sadece menü yazıyoruz yorumlamak istersek alıntı yapıp bu sayfadan yazıyoruz
ben denedim 2 haftada 4 kilo verdimbi deniyim canım, dukan birası soda yeşil çay ve limonla oluyor dimi?
Balığa heveslenmistim ama eşim güzel balık bulamamış almadı malesefCnm her gün sıcak yemek şart değil bence
Şimdiden afiyet olsuun ben de hindi yiyorum
Az kaldıı
Neden bugün kötü mü başladı cnm
Çok güzel canım tebrik ederim
Başlangıç için çok iyi canım afiyet olsun4 ekim pazartesi
Sabah : 9 da
Tambuğday küçük ekmekle Kaşarlı tost
Ve 4 zeytin , şekersiz çay (213kalori)
Saat: 15.00
Şekersiz türk kahvesii(7kalori)
Akşam : 18.00
Meyhane pilavı (3yemek kaşığı) üstüne
Taze fasulye(susuz) 3 yemek kaşığı
Büyük bardak ayran (222 kalori)
1 litre su
442 kalorii almışım sabah yürüşümüde yaptımm
Eki Görüntüle 2926953
hzlsel Pnrrr-12
ben söylemiştim amakız ilkkezz gördüm orayıda nebilemm durr oraya paylaşıyimm
anlayamadımm demekki kuzum orasını kusuruma bakmayınben söylemiştim ama
canummm teşekkür ederimm inşallah böyle devam ederrBalığa heveslenmistim ama eşim güzel balık bulamamış almadı malesefya haklısın hergun olmasa da olur ama alışkanlık işte , tok olsam da yemek yenmeli gibi bir psikoloji var
Çok güzel canım tebrik ederim
Başlangıç için çok iyi canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?