Kilodan bıktıysanız gelin beraber zayıflayalım

ciseak77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
530
1.704
Ben çise boyum 1.68 kilom 80 sabah tartıldım 80 i görünce şaştım kaldım ben bu topiği açmaya karar verdim ben kalori sayarak zayıflıyorum daha önce bu yöntemle haftada 3 kg vermiştim ben günümü anlatayım
Sabah çok ince bir dilim ekmek çok küçük bir dilim peynir ve naneli yoğurt
Egzersizimi yaptım birazdan Leslie 1 yapacağım yanımda arkadaş arıyorum gelin birlikte bu kilolardan kurtulalım

Ben varım canım yediklerimi yazmadan verdiğim kiloları yazsam olurmu suan bende 80 kiloyum tam boy 1.65

Ben varım canım yediklerimi yazmadan verdiğim kiloları yazsam olurmu suan bende 80 kiloyum tam boy 1.65
Ne güzel bir arkadaş buldum yediklerimizi yazmamızın sebebi değerlendirme yapmak yani ne kadar dengeli beslendiğimizi kontrol etmek ana sen paylaşmak istemiyorsan be kadar kalori aldığı yazman yeterli

Evet devam ediyorum sporu biraz azalttım umarım hedefime ulaşırım bence hemen başla vakit kaybetme

Yarın kesin başlıyorum funda yaprağı cok iyiymiş kilo vermede ondan aldım ac karnına içicem

bende sizinle başlasam olur mu .yarın sıvı detoksuna başlıycam kendim evde vişne elma ayva kayısı kaynatıp başlıycam sonrada su orucunu deniycem işalah birlikte başarırız
:KK50:

Ben de gelsem?? Diyetisyene gitmeye başladım. 1.60 boy 64 kiloyum ve çok mutsuzum :KK43:

:KK43:

Bugün çok memnun olmasam da 365 kalori aldım yanı günü 365 kalori ile kapattım halbuki o kadar şey yedim ama hepsini kepekli yedim günüm
Sabah nescafe 3 kcal
Öğlen salata ve meyveli yoğurt 73 kcal
Akşam 175 gr kepekli makarna yanına 4 ç. k. Garnitür 79 kcal
Ara öğünlerin toplamı da 210 kcal
15 dk yürüyüş 76 kcal
Ben günü böyle kapattım sizde durumlar Nasıl

Slm bende 87 kilo 160 boy 1 yasinda oglum var bende sizin araniza katilmak istiyorum.birbirimizi motive ederek kurtulalim kilolardan.calisiyorum spor pek mumkun olmuyor ama az destekle baslarim heralde

X