Endokrinoloji Kilo

Ayla01

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
56
47
28
Meraba ergenlik caglarindayken annemin 2 paket seker hastalığı için kullandığı ilaçları içtim intihar ettim yani , çok pişmanım tabi keşke yapmasaydim ama en deli caglarimdi , kustum zaten bişi olmadı ailem hala bilmiyor ,asıl konuya gelicek olursak annem şeker hastası zaten insülin kullanıyor şuan , cihazı falan var şekerini ölçmek için , bende bisilerin bende ters gittiğinin farkındayım aç karnına ölçuyorum 64 çıkıyor , tokluk büyük bı fark almıyor 100 ulasmaz hiçbir zaman , sürekli canım şekerli içecekler istiyor , günde kaç bardak şekerli şeyler içerim ben bile sayamam , ve sonuç kilo olarak dönüyor bana , hastaneye gitmeye düşünüyorum ama malum salgindan dolayı gidemiyorum . Acaba bende bu sıkınti varmıdır benmi boşuna dert ediyorum

Şekeriniz çok yüksek değil bence bunu siz ölçmek yerine uzmana başvurun ancak şekerli şeyler bağımlılık gibi yedikçe yiyesi geliyo insanın biraz kendinizi tutmanız gerekiyor tabi gibip tahlil yaptırın ama sürekli şekerli şeyler yemeniz şeker hastası olduğunuzu göstermez

Geçmiş olsun. Umarım en azından psikolojik olarak o eski günlerden çok daha iyi durumdasınızdır. Şeker konusuna gelirsek, biz bilemeyiz ki... Var desek de, boşuna dert ediyorsun desek de gayet cahilce bir tespit olacak. Yapabileceğiniz tek şey doktora gitmek. Bir de şeker kontrol altına alınmazsa çok tehlikeli olabiliyor, siz daha iyi bilirsiniz, sonuçta önünüzde bir örnek var. O yüzden aksatmayın, alın önlemlerinizi doktora gidin.

Salgın bitince gidin bir muayene olun. Buradan hiç kimse bir şey diyemez. İlaç içtiğiniz için değil, anneniz şeker hastası olduğu için genetik olarak yatkınlığınız vardır.
Offf umarım genetik yatkınlığı bana geçmez .ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum

Şekeriniz çok yüksek değil bence bunu siz ölçmek yerine uzmana başvurun ancak şekerli şeyler bağımlılık gibi yedikçe yiyesi geliyo insanın biraz kendinizi tutmanız gerekiyor tabi gibip tahlil yaptırın ama sürekli şekerli şeyler yemeniz şeker hastası olduğunuzu göstermez
Şekerim yüksek değil zaten sorun o hep düşük .düşük olduğu icin canım şekerli şeyleri istiyor bence

Geçmiş olsun. Umarım en azından psikolojik olarak o eski günlerden çok daha iyi durumdasınızdır. Şeker konusuna gelirsek, biz bilemeyiz ki... Var desek de, boşuna dert ediyorsun desek de gayet cahilce bir tespit olacak. Yapabileceğiniz tek şey doktora gitmek. Bir de şeker kontrol altına alınmazsa çok tehlikeli olabiliyor, siz daha iyi bilirsiniz, sonuçta önünüzde bir örnek var. O yüzden aksatmayın, alın önlemlerinizi doktora gidin.
İyi durumdayım çok şükür ergenlikti cahillikti yaptim ,şimdiki aklım olsa asla yapmazdım , bende hemen hastaneye gitmek istiyorum ama kas yapım derken göz çıkarmakta istemiyorum

Seker hastaligi supheniz nerden kaynaklaniyor ?
Annem şeker hastası insülin kullaniyor. İkinci nedende zamanında onun şeker için kullandığı ilaçları intihar etmek için kullanmış olmam

Şekerim yüksek değil zaten sorun o hep düşük .düşük olduğu icin canım şekerli şeyleri istiyor bence
Sağlıklı ara öğünler yiyin bide bu şekildr deneyin bakalım yinr aynısı olacak mı hamileyken benim de açlık şekerim düşüyordu 6 öğüne çıkarmıştı doktorum öğün sayısını en azından ortalık durulana kadar belki işinize yarar ama devam ederse mutlaka gidin

Sağlıklı ara öğünler yiyin bide bu şekildr deneyin bakalım yinr aynısı olacak mı hamileyken benim de açlık şekerim düşüyordu 6 öğüne çıkarmıştı doktorum öğün sayısını en azından ortalık durulana kadar belki işinize yarar ama devam ederse mutlaka gidin
Kilom yüzünden psikolojim bizim bozuldu iyice , 2 Ogün yememe rağmen 12 kilo fazlam var , 6 ogun yesem bu kaça çıkar Allah bilir.yinede tafsiye icin saolun

Kilom yüzünden psikolojim bizim bozuldu iyice , 2 Ogün yememe rağmen 12 kilo fazlam var , 6 ogun yesem bu kaça çıkar Allah bilir.yinede tafsiye icin saolun
Kilo vermenin öğün sayısı ile alakası yok ki. Yedikleri izle, bunyenizle ve spor geçmişinizle alakalı.

Kilo vermenin öğün sayısı ile alakası yok ki. Yedikleri izle, bunyenizle ve spor geçmişinizle alakalı.
Oda doğru . Sadece ot yesem sıkıntı olmaz , ama yapabilirmiyim o sıkıntı iste

Annen şeker hastası olduğu için 1. Derece risk grubundasın. Şekerini ölçtürmek yerine şekerli beslenmeyi hemen bırak. Alacağın +7 kilo ve üstü insülin direncini tetikler zaten genetik yatkınlığında var. Beslenme biçimini değiştir.

Oda doğru . Sadece ot yesem sıkıntı olmaz , ama yapabilirmiyim o sıkıntı iste
Sizin aşırı derecede bilgi eksikliginiz var. Kilo vermek demek sadece ot yemek değildir. Elinizin altında internet var. Araştırın öğrenin. Bu şekilde asla kilo veremezsiniz.

Sizin aşırı derecede bilgi eksikliginiz var. Kilo vermek demek sadece ot yemek değildir. Elinizin altında internet var. Araştırın öğrenin. Bu şekilde asla kilo veremezsiniz.
Bilgi eksikliği 🤭 merak etmeyin biliyorum herşeyi örnek veriyorum sadece

X