Allahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)Merhabalar, çocukluktan beri iştahlı bir birey değildim. Yemek yemeyi aramazdım. 14-15 yaşlarında ergenlikle birlikte biraz toparla/dım-mıştım. Şu an 22 yaşındayım. 161 boyundayım ve 40 kiloyum. İştahım tamamen kapalı, biraz yemek yediğimde kusacak gibi oluyorum. Psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama fizyolojik de olabilir tabii. Giydiğim şeyler de yakışmaz oldu. Tüm pantolonlarım bol geliyor. Belimden düşecek kadar...Yine zayıftım ama 44-45 falandım.
Yakın zamanlarda kan tahlili yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ben şimdi hangi polikliniğe gitmeliyim, ya da aile sağlık merkezindeki hekime danışsam yeterli olur mu? Ya da iştah açmak için ne yapabilirim?
Çok sevimlisiniz :)) Ellerinize, kolunuza sağlık:))Allahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)
Sende hiç korkma bunun bir cok yolu var hatta bi hafta bana misafirliğe gel topuklarına totona vura vura kaçarsın imdat obez oldum diye :))
Allah yardim etsin doktora gorunmen gerek bnde kilo veremyrm herkesn sikayeti farkliMerhabalar, çocukluktan beri iştahlı bir birey değildim. Yemek yemeyi aramazdım. 14-15 yaşlarında ergenlikle birlikte biraz toparla/dım-mıştım. Şu an 22 yaşındayım. 161 boyundayım ve 40 kiloyum. İştahım tamamen kapalı, biraz yemek yediğimde kusacak gibi oluyorum. Psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama fizyolojik de olabilir tabii. Giydiğim şeyler de yakışmaz oldu. Tüm pantolonlarım bol geliyor. Belimden düşecek kadar...Yine zayıftım ama 44-45 falandım.
Yakın zamanlarda kan tahlili yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ben şimdi hangi polikliniğe gitmeliyim, ya da aile sağlık merkezindeki hekime danışsam yeterli olur mu? Ya da iştah açmak için ne yapabilirim?
Size katiliyorum sarkan gobekten zayf olmk daha iyiAllahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)
Sende hiç korkma bunun bir cok yolu var hatta bi hafta bana misafirliğe gel topuklarına totona vura vura kaçarsın imdat obez oldum diye :))
Ben 10 da aciktigim icin corba + ceyrek tunali sandwich + 7 domates yedim.Başlık kilo olunca işime yarar mı dedim ama farklı yerden vurmuş. Ben karşı kıyıdanım((
Gayet makul göründü bana:)))Ben 10 da aciktigim icin corba + ceyrek tunali sandwich + 7 domates yedim.
Bu kendimi tutmus halim.
Kac gundur lokumla kapatiyorum. Bugun degisik olsun dedim.Gayet makul göründü bana:)))
Ben ne yesem acabaKac gundur lokumla kapatiyorum. Bugun degisik olsun dedim.
Bu saatte iyi degil ya.
Haydi koy koyNihahaasuraya bi bilek koyarim hepiniz kacarsiniz...ama en komiğime ayak bileğim gidiyor ama bu yapı meselsi sanirim çünkü hamileyken 60 kusur kiloydum ve o odemlere ragmen cok bi fark yoktu ya ... ince kemikli olunca boyle oluyor yani...
Sen nutella ile patlamis misir ye. Ahhhh ahhh.Ben ne yesem acababirkaç çilek, aa doydum....
Tırnaklarınıza çok güzel oje sürülür ha
Evet oje hastasiyim zaten ama bi kac haftadir hava aldiriyorumTırnaklarınıza çok güzel oje sürülür ha
Ben eriniyorum ya. Rakı beyazı bir tane var, sürdüğüm an kuruyor, onla takılıyorum. Her şeye de oluyor. Eşofmanla bile iyi duruyorEvet oje hastasiyim zaten ama bi kac haftadir hava aldiriyorum
Ooo Rakı beyazı herkese yakışmaz şanslısınBen eriniyorum ya. Rakı beyazı bir tane var, sürdüğüm an kuruyor, onla takılıyorum. Her şeye de oluyor. Eşofmanla bile iyi duruyorRisksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?