Kilo

Merhabalar, çocukluktan beri iştahlı bir birey değildim. Yemek yemeyi aramazdım. 14-15 yaşlarında ergenlikle birlikte biraz toparla/dım-mıştım. Şu an 22 yaşındayım. 161 boyundayım ve 40 kiloyum. İştahım tamamen kapalı, biraz yemek yediğimde kusacak gibi oluyorum. Psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama fizyolojik de olabilir tabii. Giydiğim şeyler de yakışmaz oldu. Tüm pantolonlarım bol geliyor. Belimden düşecek kadar...Yine zayıftım ama 44-45 falandım.

Yakın zamanlarda kan tahlili yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ben şimdi hangi polikliniğe gitmeliyim, ya da aile sağlık merkezindeki hekime danışsam yeterli olur mu? Ya da iştah açmak için ne yapabilirim?
Allahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)
Sende hiç korkma bunun bir cok yolu var hatta bi hafta bana misafirliğe gel topuklarına totona vura vura kaçarsın imdat obez oldum diye :))

Allahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)
Sende hiç korkma bunun bir cok yolu var hatta bi hafta bana misafirliğe gel topuklarına totona vura vura kaçarsın imdat obez oldum diye :))
Çok sevimlisiniz :)) Ellerinize, kolunuza sağlık:))

Merhabalar, çocukluktan beri iştahlı bir birey değildim. Yemek yemeyi aramazdım. 14-15 yaşlarında ergenlikle birlikte biraz toparla/dım-mıştım. Şu an 22 yaşındayım. 161 boyundayım ve 40 kiloyum. İştahım tamamen kapalı, biraz yemek yediğimde kusacak gibi oluyorum. Psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama fizyolojik de olabilir tabii. Giydiğim şeyler de yakışmaz oldu. Tüm pantolonlarım bol geliyor. Belimden düşecek kadar...Yine zayıftım ama 44-45 falandım.

Yakın zamanlarda kan tahlili yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ben şimdi hangi polikliniğe gitmeliyim, ya da aile sağlık merkezindeki hekime danışsam yeterli olur mu? Ya da iştah açmak için ne yapabilirim?
Allah yardim etsin doktora gorunmen gerek bnde kilo veremyrm herkesn sikayeti farkli

Size katiliyorum sarkan gobekten zayf olmk daha iyi

Keşke bileklerinizin yanına kaç cm olduğunu da yazsaydınız 😬 Böyle hepsi bir gözüküyor.

Kilo aldıran shakeler içebilirsiniz. Hazır tozlardan değil de kendi yapacağınız malzemelerle.
Cici bebe falan çok sağlıksız. Bol bol da spor yapın.

Kızlar yaaaa benim bilek incecik ama üst tarafım kalın ya😔
2 çocuk annesiyim 30 yaşındayım 157 boyundayım 45 kg yum
Küçük hugo gibi birşeyim ne olacak bnm bu Halim 😆
Kolların üstü nasıl zayıflar ki

Nihahaa :D suraya bi bilek koyarim hepiniz kacarsiniz...ama en komiğime ayak bileğim gidiyor :D ama bu yapı meselsi sanirim çünkü hamileyken 60 kusur kiloydum ve o odemlere ragmen cok bi fark yoktu ya ... ince kemikli olunca boyle oluyor yani...

Nihahaa :KK70: suraya bi bilek koyarim hepiniz kacarsiniz...ama en komiğime ayak bileğim gidiyor :KK70: ama bu yapı meselsi sanirim çünkü hamileyken 60 kusur kiloydum ve o odemlere ragmen cok bi fark yoktu ya ... ince kemikli olunca boyle oluyor yani...
Haydi koy koy :D

20190521_003609.webp

Back
X