- 29 Ağustos 2016
- 1.177
- 2.086
- 83
- 32
Allahım bende bu dertten istiyorum yarabbi alemin... Her gün büyüyen göbeğime şok olmaktan çıkamıyorum çünkü gerçekten herşeyin fazlası zarar demekki. Ama yinede obez olacağıma cok zayıf olayım :)Merhabalar, çocukluktan beri iştahlı bir birey değildim. Yemek yemeyi aramazdım. 14-15 yaşlarında ergenlikle birlikte biraz toparla/dım-mıştım. Şu an 22 yaşındayım. 161 boyundayım ve 40 kiloyum. İştahım tamamen kapalı, biraz yemek yediğimde kusacak gibi oluyorum. Psikolojik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama fizyolojik de olabilir tabii. Giydiğim şeyler de yakışmaz oldu. Tüm pantolonlarım bol geliyor. Belimden düşecek kadar...Yine zayıftım ama 44-45 falandım.
Yakın zamanlarda kan tahlili yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ben şimdi hangi polikliniğe gitmeliyim, ya da aile sağlık merkezindeki hekime danışsam yeterli olur mu? Ya da iştah açmak için ne yapabilirim?
Sende hiç korkma bunun bir cok yolu var hatta bi hafta bana misafirliğe gel topuklarına totona vura vura kaçarsın imdat obez oldum diye :))