- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Nereye alınıyorum
Çok güzel topiği var uzman o. Konularını da havada kapıyorum adeta.Nereye alınıyorum
Evet bu aralar aninda bildirim olarak bir tek seni görüyorum sikayetim yokÇok güzel topiği var uzman o. Konularını da havada kapıyorum adeta.
Korkma takip etmiyorum denk geliyor.
60 kilonun uzerindeysen 6. Takıma beklerim 60 kilonun altindaysan senden çok var takımda onlarida kovacam az kaldıKizlar merhaba, birçoğumuzun sorunu olan kilolarla basim dertte. Ergenlikten sonra kendimi hep hafif toplu olarak hatirliyorum. 6. 7. Sınıfta 38 beden pantolonlarim vardi 57 kiloydum. Hatirladigim kilolarim bunlar. Sonrasinda da hep yuksek kiloya sahip oldum. 40 bedenden asagiyi gormedim. Evlilik surecinden bu yana neredeyse 30 kilo aldim. Sagligim kötüye gidiyor. Anne olmak istiyorum ama bu kiloda degil. Simdiye kadar karatay diyeti uyguladim. Cok kisitlayici bir diyet kilo verdiriyor ama surduremiyorum. Sizden öneri rica ediyorum. Kür, detoks suyu, çay, takviye gıda ya da açlık orucu gibi. Hemen kilo vermek istiyorum. Ilk aylarda kilolar cabuk gider diyorlar. Oyle olsun istiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum..
Neredeyse 100 kilonun uzerinde olmak uzereyim60 kilonun uzerindeysen 6. Takıma beklerim 60 kilonun altindaysan senden çok var takımda onlarida kovacam az kaldı
gruba beni etiketler misiniz60 kilonun uzerindeysen 6. Takıma beklerim 60 kilonun altindaysan senden çok var takımda onlarida kovacam az kaldı
Tabiki canımgruba beni etiketler misiniz
Bu kadar kiloyu kac ayda verdiniz masallahTabiki canım
8 aydaBu kadar kiloyu kac ayda verdiniz masallah
Ben bunlari nasil yapcam ayCuma Zayıflama Yarışması - 6. Takım
https://www.kadinlarkulubu.com/konu/zipzip-ile-zayiflama-maratonu.1261329/page-37#post-69333625 Bu sayfaya tasindik 🤭 6. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. KURALLAR 1)Günlük menü paylaşımi liste şeklinde su miktarı, spor türü ve süreleri eklenerek paylasilmalidir.. 🔷️ Her...www.kadinlarkulubu.com
Tartın yokmu evde diyet menüsü derken akşama kadar yediklerini yazacaksın yaptığın sporlari yazacaksın zor degil canım 3 hafta deneme süren var sonra listeye girersen takımlar arası yarışıyoruz istersen fire listemiz var ordan devam ede bilirsin ben mezun oldum fire listede yer alıyorum zamanla alışırsın cuma kilo bildirim günü pazartesi kontrol tartısı var hafta sonu kaçamağı önlemek için korkma kimseyi falakaya yatirmiyoruzBen bunlari nasil yapcam ay
Kilomu bilmiyorum, diyet menüm yok, spor yapamiyorum bu süreçte. Bana simdiden
Ben henuz ne yapacağını bilmeyen biriyim. Bu sebeple ne listem var ne sporum. Tartim da kirildi geçenlerde. Ben diger arkadasin grubuna bakiyim bi de.Tartın yokmu evde diyet menüsü derken akşama kadar yediklerini yazacaksın yaptığın sporlari yazacaksın zor degil canım 3 hafta deneme süren var sonra listeye girersen takımlar arası yarışıyoruz istersen fire listemiz var ordan devam ede bilirsin ben mezun oldum fire listede yer alıyorum zamanla alışırsın cuma kilo bildirim günü pazartesi kontrol tartısı var hafta sonu kaçamağı önlemek için korkma kimseyi falakaya yatirmiyoruz
Tartı şart canım her yerde aynı sistem tartı olmadan kilo takibi nasıl yapacaksın neyse sen bilirsin kolay gelsinBen henuz ne yapacağını bilmeyen biriyim. Bu sebeple ne listem var ne sporum. Tartim da kirildi geçenlerde. Ben diger arkadasin grubuna bakiyim bi de.
Tarti alicam yakin zamanda tabii ki. Öneri kürleri caylari belki haplari denemek istedim. Sürdürebildigim bir sey bulursam duzenli bir diyet programina baslayacagim. Bu sebeple onerileri okumak istedim.Tartı şart canım her yerde aynı sistem tartı olmadan kilo takibi nasıl yapacaksın neyse sen bilirsin kolay gelsin
Takıma katılmak zorunda değilsin canım fikir alış verişi içinde gelebilirsin motive olmak içinde her zaman bekleriz ödem için Dukan birası öneririm yeşil çay limon soda su youtubede tarifi varTarti alicam yakin zamanda tabii ki. Öneri kürleri caylari belki haplari denemek istedim. Sürdürebildigim bir sey bulursam duzenli bir diyet programina baslayacagim. Bu sebeple onerileri okumak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?