- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Baska birine daha yazdim bugun ben yirmi kilodan fazla verdim ilk ay belki yatim kilo anca gitmisti,spora yeni basliyordum duzenime yeni yeni alisiyordum,hem zihinsel hem bedensel...kilo verme isi sadece bedende baslamaz zihin olarak kendinizi yeni dongunuze alistirmalisiniz.beslenme duzeninizi oncelikle gozden gecirin,gercekten duzgun besleniyorsaniz haftada bir gunu dilediginizi yeme hakkini verin hem nefsinizi koreltir lendinizi iyi hissedersiniz hemde metabolik yapinizi arada sasirtmis olursunuz.Spora gelince sirtinizi terleticek sekilde spor yapin,cardioya agirlik verin arada direnc egzersizleri yapin haftanin bes gunu bir saatinizi spora ayirirsaniz bununla beraber duzgun beslenirseniz pek ala kilo verirsiniz.Bunun baska bir formulu yok.Esinize gelince sizden daha cabuk kilo kaybetmesi daha cok kas yapisina sahip oldugundandir,malesef biz kadinlar daha kolay kilo alir daha uzun sure veririz,ayrica ac kalarak kilo vermek hic matah birsey degil,bir kac aya metabolizmasi yavaslar ve bir ogunde beslense kilo vermesi durur.Bu arada tartida gordugunuz rakamlar cok yaniltir insani siz aylik olcum yapin,ben gecen ay cok zorlayici bir spor programi yaptim tartimda rakam ayni idi ama olcumlerimde 18 cm fark vardi.ilk uc dort ay kilo kaybim ay basina belki iki kilo idi ama 20 ser cm incelmeler oldu demem oki tartiyi kenara koyun giydiklerinizden goruntunuzden olcumlerinizden farki gorun