• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo verme serüvenim başlıyor..

edaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
124
0
96
39
Aydın
merhaba herkese bende 67 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ama son bir kaç haftadır çok düzensiz beslendim 63 kilo oldum okadar mutsuzumki inanılmaz rahatsızlık duyuyorum boyum 169 cm olduğundan kaldırıyorum ama artık kendime dur deme zamanı geldisanırım şu saatten itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum un ve şekeri çıkarıyorum hayatımdan günde en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanacağım burda hepinizin önünde söz veriyorum yarın sabah tartılacam ve bir hafta içinde neler yaptığımı bir bir yazacağım ve bir hafta sonra sonucu sizlerle paylaşacağım benimle aynı sorunu yaşayan varsa yazsın lütfen birbirimizden güç aldığımızda daha kolay başaracağımızı düşünüyorum(hedef 57 kilo)

Tebrikler cnm ! 67 den 58 e düşebiliyorsan , 63 den 57 ye hayli hayli düşersin!kaydirigubbakcemile5

Tebrikler cnm ! 67 den 58 e düşebiliyorsan , 63 den 57 ye hayli hayli düşersin!kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim ebrucum inşallah başaracağım yine çok bi fazlalığım yok ama zor kilo veren bir insan olduğum için 5 kilo vermek benim için büyük bir başarı sayılacak..
Şimdiye kadar sadece 1 bardak süt içtim çünkü hiç iştahım yok nedense son zamanlarda okadar çok yemeğe başlamıştımki hala onun verdiği tokluk ve şişkinlik var vucudumda şimdi 1 kupa yeşilçay içiyorum akşam yemeği olarakta bir porsiyon ıspanak yemeği ve tarhana çorbası içeceğim ve yatana kadar hiç birşey yemeyeceğim yarında sporu hayatıma sokacağım her sabah ve akşam ballı sirkeli koktey hazırlayacağım kendime hadi kolay gele..:dance:

merhaba herkese bende 67 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ama son bir kaç haftadır çok düzensiz beslendim 63 kilo oldum okadar mutsuzumki inanılmaz rahatsızlık duyuyorum boyum 169 cm olduğundan kaldırıyorum ama artık kendime dur deme zamanı geldisanırım şu saatten itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum un ve şekeri çıkarıyorum hayatımdan günde en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanacağım burda hepinizin önünde söz veriyorum yarın sabah tartılacam ve bir hafta içinde neler yaptığımı bir bir yazacağım ve bir hafta sonra sonucu sizlerle paylaşacağım benimle aynı sorunu yaşayan varsa yazsın lütfen birbirimizden güç aldığımızda daha kolay başaracağımızı düşünüyorum(hedef 57 kilo)

1.69 boy için 63 kilo hiç de kötü değil, hatta tam kıvamındasın kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar dert yapıyorsun ki? 38 beden de iyi, illa ki 36 beden olmak gerekmez :) Hırpalama kendini :1hug:

1.69 boy için 63 kilo hiç de kötü değil, hatta tam kıvamındasın kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar dert yapıyorsun ki? 38 beden de iyi, illa ki 36 beden olmak gerekmez :) Hırpalama kendini :1hug:

sorma birde bizim gibi 15 kilo fazlası olsa ne yapacaktı.38 bedeni beğenmiyormusun canım o zaman biz ölelim yaaa. 42 ye bir düşsek diye göbeğimiz çatlıyo mekik çekmekten...

arkadaşım ben zaten çok fazlalığım olduğunu iddia etmiyorumki neden beni burda yargılamaya çalışıyorsunuz anlamadım sağlıklı beslenmeye çalışmayı kendini hırpalamak oluyorak görüyorsanız burdaki herkes hırpalıyor ozaman kendini ben sadece sağlıklıbeslenmeye çalışıyorum okadar şimdiye kadar hiç 36 beden olmadım olmayada niyetim yok zaten 38 beden pantolonlarıma sığıyım yeter eğer sizde 5 kilo fazlalığınızı sorun sayıp eritmeye çalışsaydınız şimdi 15 kilo fazlalığınız olmazdı kusura bakmayın..
eleştiriye herzaman açık bir insanım ama elestirininde bi mantığı olmalı buraya 2-3 kilo fazlalığı olanlar da yazıyor 20 kilo fazlalığı olanlarda..bırakında insanlar hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda olsun..
insanların önüne taş koymayın lütfen 1 ay boyunca neler yaptığımı paylaşmak istiyordum ama malesef bütün hevesimi kırdılar artık yazmayı düşünmüyorum..

Okurken kendimi görür gibi oldum :) Benim de boyum 1.69 cm, yılardır 67 kilo civarındaydım arada veriyodum alıyodum vs ama memnun değildim kilomdan, en son 70'e yaklaşınca dur bakalım dedim. Şuan 63.5 kiloyum ve benim de hedefim 57-58 kilo:)

inş istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın tatlımolumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım şu sıralar iştahım hiç yok zaten buda kendimi kontrol edebilmemi kolaylaştırıyor inşallah hedeflediğim kiloya ulaşacağım sevgiler..olumunekankayizsmile

Okurken kendimi görür gibi oldum :) Benim de boyum 1.69 cm, yılardır 67 kilo civarındaydım arada veriyodum alıyodum vs ama memnun değildim kilomdan, en son 70'e yaklaşınca dur bakalım dedim. Şuan 63.5 kiloyum ve benim de hedefim 57-58 kilo:)

evet tatlım sende benim gibi üzerinde 5 kilo yük taşımak istemiyorsun anlaşılan üzerimizden atıp kurtulmak en doğrusu..
hertürlü sorunumu ciddiye alıp üzerine yürürüm ve daha fazla büyümeden çözümlemeye çalışırım bu benim hayat felsefem sende bunun bilincinde olduğundan dolayı tebrik ediyorum seni..alkisalkisalkis

evet tatlım sende benim gibi üzerinde 5 kilo yük taşımak istemiyorsun anlaşılan üzerimizden atıp kurtulmak en doğrusu..
hertürlü sorunumu ciddiye alıp üzerine yürürüm ve daha fazla büyümeden çözümlemeye çalışırım bu benim hayat felsefem sende bunun bilincinde olduğundan dolayı tebrik ediyorum seni..alkisalkisalkis

Teşekkür ederim. Bence çok haklısın. Hem şuan gencim ileride bu kiloları vermem zorlaşıcak üzerine yenileri eklenicek bi bakmışsın artık 5 değil 15 kilo fazlam var. Bu yüzden dikkat etmek en iyisi. Yalnız ben 63.5'de takıldım ya günlerdir moralim bozuluyo.

amanın bend e58 olmak istiyorum =))))
tam desteğim sana canım hayat boyu hiç 38 beden olmadım hihihihi
olurmuyum ki dersiniz
ama olursa sırf bu form sayesinde olacaq ve buyük bi sevaba gireceksiniz hee =)))))))

Teşekkür ederim. Bence çok haklısın. Hem şuan gencim ileride bu kiloları vermem zorlaşıcak üzerine yenileri eklenicek bi bakmışsın artık 5 değil 15 kilo fazlam var. Bu yüzden dikkat etmek en iyisi. Yalnız ben 63.5'de takıldım ya günlerdir moralim bozuluyo.

Canım insan kilo vermeyi çok düşündüğü zamanda vucüt kendini savunmaya alıp direnç gösterebiliyor sakın stres yapma çok kilon olmadığı için acele etmenede gerek yok zaten sen sadece sağlıklı beslenmeyi beynine yerleştir benim vucüdüm çöplük değil kendimi ve vucüdümü seviyorum Allah bu vücüdü bana emanet verdi ona en iyi şekilde bakacağım daha fazla eziyet etmeyeceğim diye düşün inan işe yarıyor abur cubur sağlıksız gıdalardan soğuyorsun biranda aklına bile gelmiyor aslında herşey beyinde bitiyor sen beynine bunları yerleştir ozaman yavaş yavaş gider kilolar..:teytey:

amanın bend e58 olmak istiyorum =))))
tam desteğim sana canım hayat boyu hiç 38 beden olmadım hihihihi
olurmuyum ki dersiniz
ama olursa sırf bu form sayesinde olacaq ve buyük bi sevaba gireceksiniz hee =)))))))

canım bende bu niyetle açmıştım konuyu ama daha başlamadan hevesim kırıldı ben destek beklerken gereksiz yere beni yargılamaya kalkmışlar şükret haline biz ölelimmi falan filan bu yüzden yazma isteğimden soğudum biranda..
canım tabiki sende 38 beden olabilirsin bu senin elinde olabilirmiyim acaba dersen olamazsın ama.. bende 38 beden olacağım diyeceksin önce kafana koyup sonra faaliyete geçmelisin yoksa 2 kilo verdikten sonra sıkılır bırakırsın canımolumunekankayizsmile

Back
X