Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

03.07.2017-Pazartesi
Kahvaltıdan 20 dk önce maydanoz suyu

Kahvaltı: 1 salatalık
1 domates
1 dilim peynir
2 etimek

Ara öğün: 1 bardak tarçınlı light süt

Öğle yemeği: 1 tabak ızgara tavuklu salata (sıfır yağ)

Ara öğün: 1 şeftali ve 1 erik

Bugünkü menüm başka bişey yemem kızlar artık komple su ve akşam 2 bardak kadar çay belki

Merhabalar kacamaksiz hafta sonundan sonra -300le yeni bir haftaya başladım sabah 1 haşlanmış yumurta 30 Gr peynir 4 adet zeytin domates salatalık şekersiz çay. Akşam bir porsiyon bamya yemeği mercimek çorbasi yoğurt salata ekmek yok 2.5lt su ve 3 mil leslie ^_^

Ben de menü yazayım bakalım neler yemişim.:oops:
Sabah: 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğle: avuç içim kadar makarna (azdı ama yine de kötü hissettirdi):63:
bir ara canım tatlı istedi ve bitter çikolata yedim 3 kare:110:
akşam yemeğini domates salatalıkla geçiştirdim.
Baktığım zaman bugün asla olmadı nedeni de dün iyi gitmeme rağmen tartıda eksi göremedim.
umarım yarın artı çıkmam.:KK17:

Kızlar selam bir kür buldum bikaç gün bunu uygulucam sonucu güzel olursa yazarım

biberiye yağı
portakal kabuğu yağı
menekşe yağı
hardal yağı
badem yağı (acı ya da tatlı belirtilmemiş acı kullananan arkadaşlar var)
bunlarıda sadece karıştırıp gece uyumadan sürülmesi öneriliyor ama gündüz de sürebilirsiniz size hangisi faydalı geliyorsa.benim tavsiyem 30dk yürüyüş egzersiz de yapmanız.ama tarifte böyle bir şart yok.
bütün yağları heba etmeyin bence hepsinden 1er,2şer çay kaşığı ekleyerek önce deneyin krem gibi sürün yağı, yoğurt gibi boca etmenize gerek yok.
Cnm ne için denendigini yazmamissin.
Inceltiyomuymus

Merhaba herkese bugunku menum
Sabah
1 kup seker turk kahvesi
Oglen
Tavuk 1 kase yogurt
Aksam
rendelenmis havuclu yogurt 2 haslama yumurta

Bugun isvec diyetimin
Ogle ve aksam menusunu degistirdim olabilirmis zaten izin var
Su cok icmeye calistim hic sevmiyorum ama zorladim kendimi.

kızlar ben bişey yaptım o_Oo_O utanıyorum o_O bişey yemicem dedim ama annem mısır haşlamış dayanamadım 1 tanecik yedim çok severim ama hiç tuzlamadım tuzsuz tuzsuz yedim :kk77:

Dünün menüsünü unutmuşum azıcık kaçamak oldu

Sabah:fitpack
Öğle:2 etimek birazcık peynir
Ara:Meyve
Akşam: Yarım kıymalı pide :(misafir vardı yedim kalori sınırını geçmedim ama yinede sıkıntı tabi hoşgeldin vicdan azabı :(

Aslında ben fitpack diyetine uysam iyi kilo veririmde hep bozuyorum

Dün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor :KK61:

Dün akşam çok yakınıyordum en sonunda diyetim bozuldu şu an çok üzgün haldeyim bugün geri başlamaya cesaretim yok işe yaramayacak gibi geliyor :KK61:

canım neden işe yaramayacak gibi geliyor neden salıyorsun kendini her diyette bir gün istediğini yeme özgürlüğü vardır neden üzüyosun üzülüyosun bizi de üzüyosun hem sen yapamıcam dersen biz nasl devam ederiz topici sen açtın unutma sende daha fazla sorumluluk var 9 ağurtosu hatırla doğum gününü ve topla kendini:KK54::KK54::KK54:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 dün kaçırmaktan ziyade diyetim bozuldu emeğimi süpürdüm bugün diyet yapıp spor yapsam da dünki kiloyu alacağım sanırım su an ne yapacağımı bilemez hale geldim:KK43:

GunesinKizi35 GunesinKizi35 dün kaçırmaktan ziyade diyetim bozuldu emeğimi süpürdüm bugün diyet yapıp spor yapsam da dünki kiloyu alacağım sanırım su an ne yapacağımı bilemez hale geldim:KK43:

eee tamam senide duyan çamaşır makinası bozuldu sanacak tekrar başla daha kararlı başla hem bak bende dediğin oldu 55 i gördüm bu sabah 3 günde 800 gram vermişim bence az en azından 1 kilo olmalıydı ama oolmamış eee napalım ölelim mi yapma böyle

Back
X