Kilo veriyorum, hedef 1.5 ayda 10 kilo. Benimle Zayıflayabilirsiniz :)

GunesinKizi35 GunesinKizi35 canim ondan beri hic yemedin mi :KK57: Sıcaklar iştah kesiyor haklisin ankarada cok sicak ama yine de öğün atlamamaya calis sekerin düser en azından soğuk sür iç veya meyve falan ye. Hem metabolizman hızlı çalışır hem bir anda çok yeme riskinden kurtulursun benim fikrim tabii
yok canım yememiştim yazdıktan sonra şeftali yedim bir tane şimdi de yemek yicem

5 ay önce doğum yaptigimda tam 86.800'dum. Hiçbirşey yapmadan 74 kiloya düştüm sonra baktım kilo gitmiyor kendi elimden geleni kadar cabaladim ve

24 Nisan - 74.600 ile başladım
Güncel - 65.900
Hedef eski halim 60 kg
Sonraki hedef hic olamadigim 55 kg
En zoru başarmak için aklimdaki 50 kg
Yaklaşık bir aydir birakmistim yarin tekrardan basliyorum.

Bugün ne yedim?

Sabah 10:00 2 haşlanmış yumurta+1 adet çiğ kırmızı biber+1 çay bardağı yeşil çay+1 adet kiraz 1 adet erik

Saat 14:30 1 adet yeşil elma+1 adet şeftali

Saat 17:00 o_O En sevdiğim sebze yemeği olunca bir kase yiyeyim derken diyeti kaçırdım, Allah ne verdiyse yedim valla. Bir kase de pul biberli yoğurt yedim. 8 gündür diyet yapıyorum ilk defa böyle çok yedim karnım şişti.

Neyse sorun yok, bugün artık ağzıma sudan başka bir şey almayacağım. 1 saat sonra spora gideceğim:spor: veeee yarın çok dikkat edeceğim :KK55:

NightStalker NightStalker tamam listeye ekliyorum inşallah hedefine daha yaklaşmış olursun haftaya bugün kilonu güncellerim :KK54: 74 den 65 e güzel düşmüşsün ama. Bu arada hedeflerimiz ayni... hadi göreyim bizi :KK6:

NightStalker NightStalker tamam listeye ekliyorum inşallah hedefine daha yaklaşmış olursun haftaya bugün kilonu güncellerim :KK54: 74 den 65 e güzel düşmüşsün ama. Bu arada hedeflerimiz ayni... hadi göreyim bizi :KK6:

Acaba şey mi yapsak mesela bi saat,belirlicez ve buraya katilan herkes buna uyucak mesela aksam 19.00dan sonra ya sa 20.00dan sonra sakiz bile çiğnemek yok sabaha kadar sadece su. Ne dersin ?

NightStalker NightStalker olabilir aslinda. Ortak bir karsr alabiliriz bakalım arkadaşlar ne der... hele bu ilk haftayı atlatalım haftaya herkes güncel kilolarını paylaşsın ondan sonra bakarız :sus: :KK39: Ben zaten bugünden itibaren vücudumu şaşırtmak ve daha hızlı zayıflayabilmek için 17:00 da akşam yemeğimi yiyeceğim eskiden 20:00 gibi falan yiyordum​

NightStalker NightStalker olabilir aslinda. Ortak bir karsr alabiliriz bakalım arkadaşlar ne der... hele bu ilk haftayı atlatalım haftaya herkes güncel kilolarını paylaşsın ondan sonra bakarız :sus: :KK39: Ben zaten bugünden itibaren vücudumu şaşırtmak ve daha hızlı zayıflayabilmek için 17:00 da akşam yemeğimi yiyeceğim eskiden 20:00 gibi falan yiyordum​

En güzeli. Benim abim fitness antrenörü 4,5 sene evvel ufak bi taktik vermişti bu taktik şöyle ki 8 saat yiceksin geri kalan kısım sadece su. Ben biraz fazla aceleci vr hemen sonuca ulaşmak istedigim,için,boyle birşey söylemişti aslinda çok,sağlıksiz ama 1.5 2 haftada 6,7 kg vermiş dümdüz olmjstum.,saati,kendime gore belirliyodum,mesela tam 10da basliyodum aksam 6ya kadar istediğimi yiyodum abartmadan ama 6dan sonra hiçbirşey,yemek yok ertesi gün,saat 10a kadar. Öyle iste bakalım,herkes toplassin konusalim cıvıl civil,geldi,bana burasi

Merhaba arkadaşlar ben çalıştığım için saat kuralına uyamam belli olmaz bazen 6 da bazen 8 de yiyebiliyorum esnaflık saati belli olmıyor.

Menüm
Sabah: 300ml süt ve fitpack

Ara :bir şeftali,kayısı salatalık

Öğle:300ml süt ve fitpack

Akşam :Bir Tabak bamya yemeği,2 dilim etimek

Spor olarak bugün denizdeydim sanırım bundan sonra meyve yerim bide

evet bende bugünkü menümle geldim kızlar

02.01.2017-Pazar
Maydanoz suyu bugünde içemedim..

Kahvaltı: 3-4 dilim haşlanmış patates
1/2 yumurta
1 etimek
1/2 domates-salatalık

Öğlen: 1 tane şeftali

Akşam: Haşlanmış taze fasulye(8 kaşık)
2 domates
1 salatalık
biraz peynir( sabah yiyememiştim)

Akşam ekmek arası köfte soğanlı domatesli yeşillikli ketçap mayonezli :KK70: :KK70: :KK70: üzgünüm arkadaslar bennde biseyler karalayayim dedim. Burada önemli,olan ne kadar dirayetlisiniz köfteye tepki,vericek,misiniz yoksa beni taslayacak misiniz :deli:

Saka bi yana da bugün sondu dediğim gibi o yüzden azcik cozutucam :63:

C Celty , GunesinKizi35 GunesinKizi35 kızlar süpersiniz :KK68:
Ama NightStalker NightStalker sen götürdün köfteleri :KK34::KK70: Şaka bir yana bugün ikimizin kaçamak günü oldu diyelim neyse canım olur arada böyle şeyler :confused:

Kızlar şahane bir akşam yemeği kaçamağım olmuştu saat beşte menümde paylaşmıştım. Sonra dedim yürüyeyim ve tam 20 dakika yürümüşken abim sağolsun işimiz çıktı çok yürüyemedim.:KK23: Ama kaçışım yook birazdan dans edeceğim müziğimi açıp var mı dansa eşlik edecek olan müziği duyalım :21:

Ama NightStalker NightStalker sen götürdün köfteleri :KK34::KK70: Şaka bir yana bugün ikimizin kaçamak günü oldu diyelim neyse canım olur arada böyle şeyler :confused:

Kızlar şahane bir akşam yemeği kaçamağım olmuştu saat beşte menümde paylaşmıştım. Sonra dedim yürüyeyim ve tam 20 dakika yürümüşken abim sağolsun işimiz çıktı çok yürüyemedim.:KK23: Ama kaçışım yook birazdan dans edeceğim müziğimi açıp var mı dansa eşlik edecek olan müziği duyalım :21:

Ahahahha ben yokum benim minik köfte baldir bacak meydanda uyuyo çit çıkarsa uyanır oksururken bile mutfağa iki,dk gidip öyle oksuruyorum :D :D iyi danslaaaaar :anne:

Eklentiler

• 1499021994765-80217668.webp
    1499021994765-80217668.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 59
NightStalker NightStalker ahaha demek mutfağa kosuyorsun bayıldım yahu :-) Oy kıyamam ona tam öpmelik bacaklara bakk:emir_bebek::nazar:, maşallah çok tatlısınız ikiniz de. Teşekkür ederim :)

Bayaa geç gördüm benim yatma vaktim gelmiş oldu :)

Ben de hemen menümü yazayım.Malumunuz pazar kahvaltısı ama en az hasarla atlatmaya çalıştım:KK15:.İki dilim ekmekle sofrada ne varsa yedim.Akşam üstüne doğru 1 kase yoğurt+2 şeftali yedim.Akşam da yemek olarak değil de yulaflı gevrek yedim.Spor olarak 1 saat yürüdüm ve öldüm :rapci:

Back
X