kilo veriyom.

portakalafisildiyordum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
818
1.387
28
Selam.. hastayım, burnumu cekerek yazıyorum.. lafı kısa tutcam o sebeple ve sürekli diyet halinde olan biri olarak daha ne anlatayım.. sürekli papagan gibi.. yemicez iste kizceler. 73.75 ile basliyorum.. Ilk hedefim 65.. sonra belki 60.. 50lere düsme hevesim yok.. tesekkürler.. sevgili günlük..
ben:

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir motivasyon konuşması bu böyle 😄😄
yeri geldi 5 paragraf aşko kuşkolu konuşmalar da yaptim kedili hnm... bıktım kendimden. jhsj sitemim kendime.. yemicem vericem..daha ney... bi 70 altı göremedim.. halbuki 1 hafta tutsam ağzımı yine görürüm 69u, görmezsem de allah beni bildiği gibi yapsın

selam günce.. sabah bir kupa sütlü türk kahvesi ve 3 gün kurusu..
aralarda toplam 20 cig badem..
simdi de(son öğün) yusuftan yemek söyledim.. 5 adet köfte, 1 kase mercimek çorbası, piyaz söyledim..
not düştüm LÜTFEN EKMEK YOLLAMAYIN DEDİM... İNŞ YOLLAMAZLAR YOKSA O GÜNAHI İŞLERİM...
Suyum filan okey. İnşallah bir aksilik cıkmazsa bugünüm fena değil diye düsünüyorum.

yeri geldi 5 paragraf aşko kuşkolu konuşmalar da yaptim kedili hnm... bıktım kendimden. jhsj sitemim kendime.. yemicem vericem..daha ney... bi 70 altı göremedim.. halbuki 1 hafta tutsam ağzımı yine görürüm 69u, görmezsem de allah beni bildiği gibi yapsın
Yaa ahahah çok tatlısın 😄😄

Selam.. hastayım, burnumu cekerek yazıyorum.. lafı kısa tutcam o sebeple ve sürekli diyet halinde olan biri olarak daha ne anlatayım.. sürekli papagan gibi.. yemicez iste kizceler. 73.75 ile basliyorum.. Ilk hedefim 65.. sonra belki 60.. 50lere düsme hevesim yok.. tesekkürler.. sevgili günlük..
2Haziran: 73.75
Ben ne okudum 😁

Evet işin özü bu: Yemicez işte kızçeler.

Kedili ve Bebeli Kedili ve Bebeli Neseliolki Neseliolki Margaret Hale Margaret Hale Ücünüzü de pozitif enerjik mesajlarinizdan tek tek öpüyorum.. ugrayıverin arada..

Slm günlüğüm. Dünü unutalım lütfen dün cünkü yazdıktan sonra hiç hoş şeyler yaşanmadı hjsh. bugün tertemiz basladim.
Kahvaltimda 3 yumurta, 1 avokado, biraz peynir, dana jambon ve domatis yedim.
Arada sütlü türk kahvesi içtim.
Akşamleyin de ot yedim. Su 3L.

Hala hastayım. Finallerim yaklasiyor... Az evvel eve geldim, sandalyenin üstünde üc gün önce iletisimi noktalandirdigim üc gün flörtlestigimiz beyefendinin.. sihir dükkanında gezinirken bana aldigi mor yastigi bazamın altına tıktım... Su an yamuk yumuk bi yatagın üstünden yazıyom. Uzanınca bacaklarım kafamın yukarısında kalıyo. Gecmisimden kalan uzun iliski/ufak flörtlesmeler ne varsa ne atmaya kıyabiliyorum ne görmeye dayanabiliyorum, yatagın altına tıkıştırıp dura dura yıllardır, artik en sonunda yatağım tahtarevalliye döndü. Cok üzücü. Ben artık asık olmak istiyorum insanlarla iletisimi kesp kesip anıları halı altına süpürmek degil. Hepsi birbirinden tatli idi. Erkekler iyi ki var, efendi ve yakisikli erkekler daha da iyi ki... Neyse... Bunları bırakıp gidip biraz enflasyon devalüasyon konjonktürel vsvs sıkıcı seylere calısayım... Karbonhidrat duygusallıgım tuttu yine. Görüşürüz.. tskler... sevgiler........

Günaydıııınnnn, okulu ektim bugün...

"hemen kilo verebileceğimize olan inanc" gibi tuhaf bi' mevzu var bircoklarımızın basına gelen. biliyorum.
Bi keresinde hafta sonlari calistigim butigin bahcesinde oturuyorum. Kahvemi tütünümü iciyorum. 3 4 tane teyze geldi soluk soluğa, ta başka ilçeden(görece yakın), yürüyerek gelmişler. Kız dolmuşa atlasaydınız ya en kötü, dedim, içlerinden biri diyo ki "gelene kadar biraz kilo vereyim dedim kıyafet bakcaz"
malumunuz benim eşgal:
images.jpeg

hhdh. süper bi algı evreni.
neyse.. az önce bir gün yaptığım diyetin sonucunu öğrenmek için pijamalarımla uykulu uykulu tartıya koşarken kendimi o teyzeyle aynı balonun icerisinde hissettim. VE 71.50 ÇIKTIM. Gayet motive oldum, şimdi suyumu yudumlarken nasıl bir kahvaltı yapacagimi düsünüp günün geri kalanını kurguluyorum... yine gelirim:*

yulaflı üc yumurtali omlet, karpuz, zeytin, bol peynir... kahvaltım bitti...
günün geri kalanini yazmaya geldim....
ara ögün olarak sütlü türk kahvesi(benim de keyfim bu, ne yapayım..) 2 yemek kaşığı pekmez.
son ögün 20:00 bir kase kuru fasulye, iki kaseye yakın sütlü kabak corbası, biraz süzme yoğurt, yarım muz.

suyum 3L bulur. salona gittim azcık spor yaptim. bi de annem evde yok.. banyo dolabını kırdım.. ecel terleri döküyorum onu da toksinlerden arınma olarak artı puan sayabiliriz. hshdh

günün geri kalanini yazmaya geldim....
ara ögün olarak sütlü türk kahvesi(benim de keyfim bu, ne yapayım..) 2 yemek kaşığı pekmez.
son ögün 20:00 bir kase kuru fasulye, iki kaseye yakın sütlü kabak corbası, biraz süzme yoğurt, yarım muz.

suyum 3L bulur. salona gittim azcık spor yaptim. bi de annem evde yok.. banyo dolabını kırdım.. ecel terleri döküyorum onu da toksinlerden arınma olarak artı puan sayabiliriz. hshdh
Olsun canınız sağolsun üzülmeyin 💐

Selammmm sıcaktan kıvrılmış saclarımla yorgun argın oynayarak.. yastigimin ucundan yaziyorum.. Salondan geldim, bacak calistim.

Bugün meyveye yüklendim. Cok cekti valla canım.
Sabah zaten meyveli chia pudingi yapmistim.
Sonra gün içinde epey dut, visne, muz filan.
Aksamleyin de yoğurt ve üc bes kasik fasulye. Bitmeyen fasulye yapmis anam. Yarın ne okul var ne iş. Şöyle güzel bi türlü yemeği yapayım patatesli kabaklı fasulyeli oyş. Yanına zeytinyağlı cacık. allah. Ağzım sulandı.

Uyuyom ben ya.

Regl oldum bugün, sabahtan beri uyuyorum. Istahim da coooooooook acık.
Öglen resmen iki kisilik tabak yedim. Tam bugday unu makarnali, 4 yumurtalı, turşulu, peynirli soslu bi tabakti.
Biraz meyve.
Aksamleyin de 2 kase türlü yemeği ve epey bi ananas yedim.
Su istahli 3 günü bastirmam lazim, gidip meyve makarna dürüm vs yememek icin su an savas veriyorum üf... kilom 70.60a düşmüş........💅🏻 sabret kizim.

2Haziran: 73.75
4Haziran: 71.50
6Haziran: 70.60
Kadın Haklı beyler, dağılın

X