Kilo verenler nasıl verdiğini yazabilirler mi . lütfen?

blackangl_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
10
6
1
Geçen hafta 61.5 kiloydum.Diyet yapıyorum 2 haftadır.1. hafta 63 den 61.5 a indim.1.5 kiloya tekabül ediyor.Ama vücudumda pek belli değil.Boyumda 1.60.Kilo vermem için ne önerirsiniz?Kür olarak.Siz hangi kürü yaparak kilo verdiniz?Yazarsanız çok sevinirim :)

Öncelikle tebrik ederim :) bana 55 54 e düşsem yeter gibi geliyor çünkü sadece kalçam var göbeğimde pek sorun yok sıkılaşmam lazım
O Zaman spor yanlız yürüyüş filan değildi ağırlık sporu birde sukut yapın salonda makineli sukuat çok faydalı boyun ve bel fıtığınız yoksa çok faydalı

O Zaman spor yanlız yürüyüş filan değildi ağırlık sporu birde sukut yapın salonda makineli sukuat çok faydalı boyun ve bel fıtığınız yoksa çok faydalı
Öyle bir yere gitmek isterim ama gidemiyorum işte evde hareketler yapıyorum bir de kalçayı duvara vurmak işe yarıyomuş herhalde ara sıra onu yapıyorum

Merhaba
Ben de geçen yıl hurma diyeti yaptım 1 haftada 4-5 kilo verdim. 56 ile başlayıp 51.4 Kadar düştüm. Tabi bu gazla 1 hafta daha uzatıyım dediğim de sonraki hafta 1 gram bile veremedim.. şöyle bir durum oluyor ilk 2 gün bağırsak baya bi boşaldığı için otomatik 1.5 2 kilo gidiyor.. sonraki günlerde yağdan gidiyor. Hurmayı sevmememe rağmen zorladım kendimi ve yaptım. Ayrıca 7 taneyi zor yiyordum 3 e düşürüp bi kase yoğurt yedim 3 öğün.Tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…