• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo veremiyorum

Tüm tetiklerinizi yaptırdıktan sonra sizi zorlamayacaksa size özel menü hazırlayıp yollayacak bir diyetisyenle anlaşmanızı tavsiye ederim. Sıradan listeler size göre olmayacaktır, sizin bünyenize, insülin direnci göz önünde bulundururak hazırlanması gerekir hem listenin hem yemeklerin miktarı.
Bende insülin direnci yok ama tatil şu bu derken yazın çok fazla kaçırdım,10 kilo aldım. Diyetisyenin yemek paketleriyle 15 kilo verdim 3 ayda.

Merhaba Arkadaslar,

Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama artik icime dertten fazlasi oldu bu durum.
PCOS hastasiyim tabikide yaninda getirdigi " insülin direnci" ile birlikte. Neyaparsam yapayim kilo veremiyorum, artik stressten mideme vurdu bir aydir her aksam mide bulantisi cekiyorum. Hamile kalamadigim icin tedavi gördüm ve bir ayin icinde 15 kilo aldim simdide veremiyorum geri. Diyetisyene gittim, ama hazir listeden baska birsey vermiyorlar. Önerisi olan var mi, gercekten artik neyapacagimi bilmiyorum. Düzenli beslenmeye calisiyorum, calistigim icin erkenden kalkiyorum. ( Insulin direncim icin ilacta kullaniyorum ). kafayi yemek üzereyim gercekten... :KK43:

Hatta Esiminde fazlasi var, motive olmam icin oda diyete basladi, tek kalma dedi.. Ve sonuc ne biliyormusunuz?? Adam 11 Kilo verdi, ben öyle yerimde sayiyorum ...

:kızgın:
bir akrabamız bir doktor eşliğinde aidin salihin beslenme şeklini uyguladı, bir çok hastalığına çare oldu ve iyi kilo verdi, bir araştırın isterseniz.

Benim insülin direncim kırıldı ve ekmeği, unu, yemeği kesmeden, yürümeden 7 haftada 4 kilo verdim. Nasıl? 0 şeker ve 2 öğün. Şekeri tamamen bıraktım. Sigara bırakır gibi. Gram yemiyorum. Çok canım isterse günde max 2 mandalina o kadar. Kuru meyve falanda yok. Ve 2 öğün yiyorum. 3 öğün ve ara öğünler muhabbetini çoooook denedim, olmadı bir türlü. 2 öğüne geçtim. 1. Ay civarı kırıldı insülin direncim :) bir haftada mide bölgem indi, enerjim arttı, cilt rengim değişti, tırnaklarım güçlendi ve psikolojim düzeldi. Daha ne olsun :) Şekeri komple unut arkadaşım, en büyük düşmanın kendisi.

Şekersiz diyet yapmanızı tavsiye ederim. İnsülün direnci o şekilde kırılır ancak.21 gün boyunca sıfır şeker. Çok ihtiyaç duyunca aç karna sabah tarçınlı su için. Bol yoğurt yeşillik. Lahana var bu mevsimde haşlayıp yiyin. 21 günden sonra sadece doğal şeker girsin hayatınıza az miktarda.

yemiyorum inanin ki. Yürüyüs yapamiyorum sadece ise giderken ve gelirken araba kullanmaiyorum artik ( bir aydan beri ) yürüyerek gidip geliyorum oda 30-40 dk günde..
Şöyle ki 1 aydir bende dikkat ediyorum ve 4 kilo verdim önemli olan cok ac kalmican ara öğün kesinlikle yapican ya corba ya ufak b8 tavuk izgara avakado salatsi vs vsvs bide kesinlikle günde 3 litre su maksat zaten doymadan kalkmak kafa yapini degistirdin mi zaten yemiyosun aksam 6 dan sonra bisey yemem aksam yemeyini 6 da bitirmis olurum haftaca 2 gun balik ama kizarma degil firinda somon yap levrek yap her aksan ya salata ya yogurtlu kereviz ya yogurtlu biber tabaklarino kucult pilav yemiyorum ben o yuzdrm 1 dilim ekmek hakkim sabah ve aksam 1 dilim tam bugday

Diyetisyenini değiştirmen gerekli, çünkü sadece liste verip geçmemesi lazım. Mesela kahvaltım saat 9 daydı. Diyetisyenim ansızın mesaj atardı kahvaltı yapıldı mi diye. Ve istediğim her dakika soru sorabilirdim. Ayrıca her adımımımdan haberdardi. Yaşam koçu gibi bisey oluyor bi nevi..

Kilo veremediğim zamanlarda hemen listeyi değişirirdi. Ama ne yaparsanız yapın günde en az 2 litre su içmeniz gerekir

Benim insülin direncim kırıldı ve ekmeği, unu, yemeği kesmeden, yürümeden 7 haftada 4 kilo verdim. Nasıl? 0 şeker ve 2 öğün. Şekeri tamamen bıraktım. Sigara bırakır gibi. Gram yemiyorum. Çok canım isterse günde max 2 mandalina o kadar. Kuru meyve falanda yok. Ve 2 öğün yiyorum. 3 öğün ve ara öğünler muhabbetini çoooook denedim, olmadı bir türlü. 2 öğüne geçtim. 1. Ay civarı kırıldı insülin direncim :) bir haftada mide bölgem indi, enerjim arttı, cilt rengim değişti, tırnaklarım güçlendi ve psikolojim düzeldi. Daha ne olsun :) Şekeri komple unut arkadaşım, en büyük düşmanın kendisi.
0 şeker mi? Allah'ım nasip et be:/

Bende karatay diyeti yapiyorum bir araştir başka diyetlerde bakabilirsin dengeli ve sağlıklı olanlara diyet grupları var onlara katil motivasyon sagliyor bende yavaş kilo veriyorum yürüyüş hareket etmeye calişiyorum 1 kilo bile versen vucüdün rahatlıyor bir dilimden bisey olmaz deyip yeme öyle öyle bir iki derken kilo verilmiyor üstune alıyoz

0 şeker mi? Allah'ım nasip et be:/
Nasiplik değil aslında :) Evet, ilk 3 hafta zor, yalan söylemeyeceğim. Çünkü bu bir bağımlılık ve yoksunluk krizi yaşıyorsunuz. Sigarayı bırakırken yaşadığım herşeyi şekeri bırakırken de yaşadım. Ama 3. Hafta bittiğinde bende çat diye kesildi tatlı yeme isteği. Şu an kızım önümde çikolata yerken aman işte bildiğimiz çikolata, yiyeceğim de ne olacak diyorum içimden mesela. Eskiden bir kızım bir ben yiyordum :D Asla dayanamam diyordum ama işte 7.5 hafta oldu, çok rahatım, hiç tatlı falanda yemek istemiyorum. Ama bu arada ekşi manyaklığım başladı o nasıl olacak bilmiyorum :D

Pko nun dibiyim resmen ama hangi ilac 1 ayda 10 kilo aldirdi size.Bence bir yerde yanlis yapiyorsunuz ama farkinda degilsiniz.

Merhaba Arkadaslar,

Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama artik icime dertten fazlasi oldu bu durum.
PCOS hastasiyim tabikide yaninda getirdigi " insülin direnci" ile birlikte. Neyaparsam yapayim kilo veremiyorum, artik stressten mideme vurdu bir aydir her aksam mide bulantisi cekiyorum. Hamile kalamadigim icin tedavi gördüm ve bir ayin icinde 15 kilo aldim simdide veremiyorum geri. Diyetisyene gittim, ama hazir listeden baska birsey vermiyorlar. Önerisi olan var mi, gercekten artik neyapacagimi bilmiyorum. Düzenli beslenmeye calisiyorum, calistigim icin erkenden kalkiyorum. ( Insulin direncim icin ilacta kullaniyorum ). kafayi yemek üzereyim gercekten... :KK43:

Hatta Esiminde fazlasi var, motive olmam icin oda diyete basladi, tek kalma dedi.. Ve sonuc ne biliyormusunuz?? Adam 11 Kilo verdi, ben öyle yerimde sayiyorum ...

:kızgın:
Geçmiş olsun..
Eğer hipoglisemi yok ise size intermittent fasting yani aralıklı oruç metodu tavsiye ederim.
Ben yapmaya başladım. Şu an memnunum.
Olay şu, günde 16 saat aç kalıp sadece 8 saat yemek yiyorsunuz. Ara öğün olmayacak. Yani öğün 2ye düşüyor. Tabi normal oruç gibi değil. O 16 saat arada kalorili besinleri yemiyorsunuz. Şeker olmamak kaydıyla şekersiz çay kahve bitki çayı serbest. Maden suyu ve su da serbest. Fakat süt de yasak. Bence hipoglisemi yok ise (ani şeker düşmeleri) bir deneyin.

Internette bir sürü bilgisi var. Buradaki amaç vücutta 5 saatten sonra aç kaldıkça yağ depolarından yakılıyor. O sağlanıyor.

Pko nun dibiyim resmen ama hangi ilac 1 ayda 10 kilo aldirdi size.Bence bir yerde yanlis yapiyorsunuz ama farkinda degilsiniz.
Elbette. Bebek tedavisinde kullandığım bir ilaç doktorum (artık eski doktorum) dozunu fazla verdi bende ilk defa kullandığım için doktora güvendim ve o şekilde kullandım üzerine yediğimede dikkat etmeyince sonuç bu

Bu leslie nasıl yapılıyor. Int biraz baktım ama bölüm bölüm videoları var sanirim. Ilk aşamada hangisinden başlanıyor. 1.5 yıldır tüp bebek ameliyat ilaç iğne derken evlendikten sonra aldığım kiloma birde onlar eklendi. Çok mutsuzum eşim salona git diyor .Nasıl gideyim sabah 6 akşam 7 evdeyim eve gelince iş bitmiyor yakında salon falan da yok. Biraz boğazımı tutsam bi de bu bahsettiginiz programı uygulasam olur mu ?
Biraz rica etsem anlatır mısınız 🤗
Leslie yapabilirsiniz hem eglenceli hem evde rahat oluyor

Bu leslie nasıl yapılıyor. Int biraz baktım ama bölüm bölüm videoları var sanirim. Ilk aşamada hangisinden başlanıyor. 1.5 yıldır tüp bebek ameliyat ilaç iğne derken evlendikten sonra aldığım kiloma birde onlar eklendi. Çok mutsuzum eşim salona git diyor .Nasıl gideyim sabah 6 akşam 7 evdeyim eve gelince iş bitmiyor yakında salon falan da yok. Biraz boğazımı tutsam bi de bu bahsettiginiz programı uygulasam olur mu ?
1 Mile yazıyor canım videoda youtuba gir. Onunla başlayabilirsin

Aynı durumdayız .Beni de iğne ilaç takviye ilaclar kürler şişirdi. Geçen sene giydigim tek 1 kiyafetim kalmadı. Duba gibi bisey oldum
Elbette. Bebek tedavisinde kullandığım bir ilaç doktorum (artık eski doktorum) dozunu fazla verdi bende ilk defa kullandığım için doktora güvendim ve o şekilde kullandım üzerine yediğimede dikkat etmeyince sonuç bu

1 2 3 4 5 mil diye gidiyor 3 milden başlayabilirsiniz zaten bi yapmaya başladınız mı çok zevkli alısıyorsunuz sonra git gide milleri arttırırsınız size kalmıs 😎

Back
X