Cok haklisin, zayiflamak icin ac birakmiyorum sevmedigim seyleri yemegi sevmiyorum ama yememede dikkat edecegim yani ac kalmamaya calisacagim.. :)Bilinenin aksine aç kalarak kilo veremezsin hele de insülinin varsadiyete tam uy fazla bile gelse sana rahat kilo verirsin insülini olanlar az yemekle kendini aç bırakarak kilo veremez
Ayni seyi yazacaktim, onu bende duydum arastirdim bayaga etikiliymis..Leslie yapabilirsiniz hem eglenceli hem evde rahat oluyor
aynen bende böyleyim tatlı börek falanda sevmem tek sevdiğim şey cips ve çikolata.yemek falan yemezdim hep böyle şeyler yerdim en son 2 yılda 20 kilo alınca bir dur demeye karar verdim hayatımda hiç 5 kilodan fazlası olmamış biriyim.bu kadar abartınca birde başıma insülin direnci çıktı.yürüyüş çok iyi geliyor ama kışın biraz zorluyor.bende evde videolardan mı yapsam diyorum spor.spor doktoru diye birşeye gitmiştim hastahenede o ne yaparsan yap belli bir tempoda yaptığın sürece haftada 3 gün düzenli ne yaptığının önemi yok demişti.
Ona doktoru kesinlikle beyaz unun girdiği hiçbir şeyi yeme o zaman o direnç kirilacak demişti ve spor yapmasını istemişti.
Ve ilaçşiz 1 ayda 6 kilo verdi boy 1.80 kilo 108
leslie etkili mi gerçekten?bana en basiti o göründü onu yapmayı düşünüyorum ama etki etmezse diye korkuyorum.Leslie yapabilirsiniz hem eglenceli hem evde rahat oluyor
Çok etkili olan videoları var ter su içinde kalıyorsun sonucta yürüyüş evde oturmaktan iyidirleslie etkili mi gerçekten?bana en basiti o göründü onu yapmayı düşünüyorum ama etki etmezse diye korkuyorum.
Rutin salina salina yurumeyle olmaz kuzum tempolu en az 45 dk yuruyeceksin. Nefes alis verisinin hizlanmasi lazim. Beslenmene de dikkat edersen cok rahat verirsin. Hatta 5-10 kg nun fazlasinda kilosu olanlar daha kolay veriyor ilk etapta.
Kesinlikle katiliyorum mutalaka sporla destekleyecegim ve ac kalmicam belkide o yüzden gitmiyordurÇok etkili olan videoları var ter su içinde kalıyorsun sonucta yürüyüş evde oturmaktan iyidir
ben bir deneme yapayım birşey kaybetmem heraldeÇok etkili olan videoları var ter su içinde kalıyorsun sonucta yürüyüş evde oturmaktan iyidir
ben bir deneme yapayım birşey kaybetmem heraldenormal yürüyüş kadar etkili olur mu orasını bilmiyorum ama kışın yürümek biraz zor oluyor.
hayırlısı sonucu paylaşalım 1-2 ay sonraBana gittigim bir diyetisyen cok cok etkili oldugunu söylemisti, ama arkadasimiz yazana kadar aklimdan cikmis gitmis. Bende baslayacagim Yarindan itibaren. Umarim istedigimiz kilolara ulasiriz
Pcos için soğan kürü var onu denedin mi? Kilo vermek içinse Karatay diyeti yapmalısın kesinlikle..Merhaba Arkadaslar,
Dogru yere mi actim konuyu bilmiyorum ama artik icime dertten fazlasi oldu bu durum.
PCOS hastasiyim tabikide yaninda getirdigi " insülin direnci" ile birlikte. Neyaparsam yapayim kilo veremiyorum, artik stressten mideme vurdu bir aydir her aksam mide bulantisi cekiyorum. Hamile kalamadigim icin tedavi gördüm ve bir ayin icinde 15 kilo aldim simdide veremiyorum geri. Diyetisyene gittim, ama hazir listeden baska birsey vermiyorlar. Önerisi olan var mi, gercekten artik neyapacagimi bilmiyorum. Düzenli beslenmeye calisiyorum, calistigim icin erkenden kalkiyorum. ( Insulin direncim icin ilacta kullaniyorum ). kafayi yemek üzereyim gercekten...
Hatta Esiminde fazlasi var, motive olmam icin oda diyete basladi, tek kalma dedi.. Ve sonuc ne biliyormusunuz?? Adam 11 Kilo verdi, ben öyle yerimde sayiyorum ...
Tamam olur paylasalim, insallah istedigimiz kilolara ulasiriz :)hayırlısı sonucu paylaşalım 1-2 ay sonraişe başlamadan vermek istiyorum bende.
Suan sogan kürünü uyguluyorum bugün 7.günüm cok ise yaradigini duydum insallah bendede yarar :)Pcos için soğan kürü var onu denedin mi? Kilo vermek içinse Karatay diyeti yapmalısın kesinlikle..
Cevabı tam olarak kendiniz verdiniz harika .en az 20 gün 1 ay sabredin haftada 4 gün 1 saat tempolu ( kalp atış hızınız artacak şekilde ) yürüyün yemek pişirirken yağ miktarına dikkat edin ayrıca karbonhidrat ( meyve ekmek bulgur pirinç ..) alımına dikkat edin salata bol bol tüketin ve paketli ne olursa olsun uzak durun bunları tam olarak yapıp ve yaparken en az 1 ay sabredin göreceksiniz güzel bir şekilde kilo.verdiğinizi . Birde lütfen stres yapmayın stres vücuttaki kortizolu artırıp yaglanmayi artırıyor ki bunu istemezseniz. Bazen sabır lazım bebek için değmez mi sabretmeye :) veremiyorum diye bişey yok farketmeden bizim yaptigimiz hatalar var . Ha birde günlük 2.5 3 litre muhakkak su. Su olmadan yağ yakimi olmaz .kendinizi aç bırakmayın sadece yediğiniz yiyeceklerin türüne ve miktarına odaklanın.Belkide cok aceleci davraniyorum, sonucta insülin direncinin bir kirirlma noktasi vardir..
İnşallahSuan sogan kürünü uyguluyorum bugün 7.günüm cok ise yaradigini duydum insallah bendede yarar :)
Dogru söylüyorsunuz, iyikide konuyu acmisim hatalarimi görüyorum suan. Az yememem lazim ve sporla desteklemem lazim :)Cevabı tam olarak kendiniz verdiniz harika .en az 20 gün 1 ay sabredin haftada 4 gün 1 saat tempolu ( kalp atış hızınız artacak şekilde ) yürüyün yemek pişirirken yağ miktarına dikkat edin ayrıca karbonhidrat ( meyve ekmek bulgur pirinç ..) alımına dikkat edin salata bol bol tüketin ve paketli ne olursa olsun uzak durun bunları tam olarak yapıp ve yaparken en az 1 ay sabredin göreceksiniz güzel bir şekilde kilo.verdiğinizi . Birde lütfen stres yapmayın stres vücuttaki kortizolu artırıp yaglanmayi artırıyor ki bunu istemezseniz. Bazen sabır lazım bebek için değmez mi sabretmeye :) veremiyorum diye bişey yok farketmeden bizim yaptigimiz hatalar var . Ha birde günlük 2.5 3 litre muhakkak su. Su olmadan yağ yakimi olmaz .kendinizi aç bırakmayın sadece yediğiniz yiyeceklerin türüne ve miktarına odaklanın.
İnşallahkilo çok moral bozan birşey bende vermek istiyorum ama iradesizim yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?